bongod Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Z bexa tez podejdzie ale ja u siebie będę awx wsadzał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 300 pewnie ale juz w innym aucie awx hmm zaczne cos szukać w mojej okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Pakuj jednomasa. ja mam rok działa bezawaryjnie raz nawet ciągnąłem pustego TIRa po prostej drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 a jak z drganiami płynnoscia ziany biegu ? nic nie czuć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Jest troche nerwowe przy ruszaniu ale latwo sie przyzwyczaic. u mnie łapie niemalże od razu i zayebiscie klei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 ale jednomas wyjdzie taniej czy jakie ma minusy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Koszt to ok 1000zl w tym: - jednomas z 1Z lub ABK - docisk z LTka - tarcza 240mm z 2.5tdi - seryjne łożysko oporowe - obrobka i wywazenie jednomasa z dociskiem - obicie tarczy okladzina kewlarowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Ja jakiś czas temu do AVJ zapakowałem od AWX i jest spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imhotet Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 ja załadowałem komplet AWX z dwumasem liczylem że pedał bedzie twardszy czy cos, a jest nawet miększy także nie wiem czy to nie mit z tym AWXem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinkers Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Ja wrzuciłem samą tarczę, docisk i łożysko z AWXa i też chodzi mi trochę lżej niż fabryczny zestaw natomiast miałem go już wyje... więc może dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ktos ma jakieś wtryski p&p do b5 1.8t o pojemności 440 i więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Z tego co pamietam to nie ma takich. zawsze trzeba podnosic lub opuszczać listwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ja mam u siebie 460@3b, plug en plej były...Niestety nie mam opcji sprawdzić numerów. podbijaj do kolegi pioteros, może on pamięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 A ktos cos na temat siemens deka ? cenowo nie ma jakiejś rewelacji wzgledem bosch ale sa bardziej dostepne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Sa jeszcze Denso MJY100460 Od Rovera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 A ktos cos na temat siemens deka ? cenowo nie ma jakiejś rewelacji wzgledem bosch ale sa bardziej dostepne .Ja mam siemensy 850cm i zyje sa spoko ale warto sprawdzic po zakupie czy wszystkie maja zblizona wydajnosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor10 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 A ktos cos na temat siemens deka ? cenowo nie ma jakiejś rewelacji wzgledem bosch ale sa bardziej dostepne .Ja mam siemensy 850cm i zyje sa spoko ale warto sprawdzic po zakupie czy wszystkie maja zblizona wydajnosc. Masz racje, warto sprawdzać deki. Lubią topić tłoki , sprawdzone, nie polecam wkładać bez upewnienia sie że nie leją jak chcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 A np. wtryski o oznaczeniu 0280 156 012 z porsche 911podejda p&p? i wystarczą na 300+? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Maja wydajnosc 450cc wiec wystarcza spokojnie do 300km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 A jak z pasowaniem ? do b5 ? bez problemu ? czy trzeba cos giac podłkadac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi