domjenick Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 a jak z tymi properfektami ? DV nie bov są dobrej jakości ? używają-nie narzekają-więc chyba dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QRi Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 u mnie seryjna DV-ka(ASO), ori przepływka(ASO)- 1,23 bara w peaku 1,19 do samiutkiego końca - żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 a jak z tymi properfektami ? DV nie bov są dobrej jakości ? używają-nie narzekają-więc chyba dobre kumpel ma w a3 i nie narzeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 w czym jest lepszy forge 007 od properfekta że idzie jak ciepła buła a nasz krajowy produkt traktowany jest po macoszemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjw83 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Mam properfekta i nie narzekam dobrze sie sprawuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 ja mam czerwoną, żółta i niebieską A nie chciałbyś się pozbyć czerwonej? Bo jest mi potrzebna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 ja mam czerwoną, żółta i niebieską A nie chciałbyś się pozbyć czerwonej? Bo jest mi potrzebna. podaj adres, to Ci wyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mabrothrax Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Mam takie pytanko. Mam TIP na 2,75" i dzisiaj dorwałem obudowę od przepływki vr6 czyli 3". Opłaca się wsadzić w tę obudowę przepływkę seryjną? czy to coś poprawi? Coś wcześniej pisaliście, że przed strojeniem się tego nie zaleca bo coś się może pochrzanić? za dużo powietrza będzie dostawać i ecu zeświruje czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Mam takie pytanko. Mam TIP na 2,75" i dzisiaj dorwałem obudowę od przepływki vr6 czyli 3". Opłaca się wsadzić w tę obudowę przepływkę seryjną? czy to coś poprawi? Coś wcześniej pisaliście, że przed strojeniem się tego nie zaleca bo coś się może pochrzanić? za dużo powietrza będzie dostawać i ecu zeświruje czy jak? Będzie ubogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mabrothrax Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Mieszankę będzie źle dobierał tak? czyli generalnie zmieniać obudowę dopiero przed strojeniem i stroić na 3" czy w ogóle na razie odpuścić i zrobić to dopiero przy wymianie wtrysków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 zrób wszystko za jednym razem: wtryski, przepływke i program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mabrothrax Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Dzięki wielkie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 jak sprawdzić DV?? i czy WG jest sterowany ciśnieniem czy podciśnieniem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 jak sprawdzić DV?? i czy WG jest sterowany ciśnieniem czy podciśnieniem?? najlepiej to podać ciśnienie i obserwować,czy spadnie,a gruszka sterowana jest ciśnieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 wpadłem na taką myśl i nie wiem czy mam rację czy mój problem z rozłączeniem turbo może być taki że gruszka przy turbo jest źle ustawiona i nie wytrzymuję ciśnienia?? czy raczej to jest nie możliwe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 wpadłem na taką myśl i nie wiem czy mam rację czy mój problem z rozłączeniem turbo może być taki że gruszka przy turbo jest źle ustawiona i nie wytrzymuję ciśnienia?? czy raczej to jest nie możliwe?? raczej nie, bo gruszką i tak steruje N75, więc jeśli coś przepuszcza na linii wysokiego ciśnienia, to tylko N75,DV ewentualnie nieszczelność,gruszka pada bardzo rzadko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 wpadłem na taką myśl i nie wiem czy mam rację czy mój problem z rozłączeniem turbo może być taki że gruszka przy turbo jest źle ustawiona i nie wytrzymuję ciśnienia?? czy raczej to jest nie możliwe?? raczej nie, bo gruszką i tak steruje N75, więc jeśli coś przepuszcza na linii wysokiego ciśnienia, to tylko N75,DV ewentualnie nieszczelność,gruszka pada bardzo rzadko więc od środy zdejmuję pyszczek mojej małej i każdą jedną obejmę i wężyk i DV i wszystko sprawdzam. bo raczej za taki spadek doładowania nie powinienem winić pompy paliwa czy regulatora?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 nie ma to bezpośredniego wpływu na działanie pompy i regulatora-z reszta o niskim ciśnieniu paliwa poinformował by Cię vag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 a jeszcze jedno pytanie wałki od ADR zmienia się oba czy tylko ssący bo ja zmieniłem oba czy może to mieć jakiś wpływ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 a jeszcze jedno pytanie wałki od ADR zmienia się oba czy tylko ssący bo ja zmieniłem oba czy może to mieć jakiś wpływ?? wątpię ADR ma stopień sprężania 10,3a AEB 9,5 nie wydaje mi się, zęby to było aż tak znaczące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi