krzysiekml Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 od porszaka poszukaj 0 280 156 102 440stki P&P na RC były ostatnio za 350 z wysyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 A takie po zniżkach z IC za max 300zł nowy komplet 4szt : http://sidmotorsport.pl/pl/wtryskiwacze/2080-wtryskiwacz-430cc-bosch.html sam takie właśnie zamontowałem u Siebie jedynie listwę trzeba było lekko skrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Będę też takie wkładał niebawem, czekają w domciu . Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Panowie ile realnie i bezpiecznie wydmucha hybryda k03s ( pod maską już zmieniono: FMIC , wtryski z zapasem są , DOWNPIPE i TIP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zalezy jaka hybryda, jakie lozyska, kto stroi. jak będziesz uzytkowal auto itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal9119 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Sory że zaśmiecam wam temat ale mam taki problem z turbiną a mianowicie jest zapocona w oleju z góry i cieknie gdzieś z dołu wydaje mi sie że to jest z tego węża zaznaczonego na zdjęciu. da rade to uszczelnić bez wyciągania turbo???? potrzebuje szybkiej pomocy bo nie wiem czy zlecić to mechanikowi . chyba żę puściła na uszczelnieniu korpusu i leci po tych przewodach. co o tym myślicie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 nie odkrecisz tego bez wyjmowania bo rura jest zagieta w ten sposob ze przyslania jedna srube ampolowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 tam jest uszczaleka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 uszczelka dyche w aso ale turbo do zdjecia ja bym nie ruszal jak tylko jest mokre, poki nie kapie na ziemie to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal9119 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 krople sa ., ale to nie jest nowy silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 volvo 0280155831 tylko podkladki musisz dac pod listwe i dluzsze srubki o 8-10mm Piterek..nie dadzą rady na wiekszą moc bo są 315ccm przy 3 barach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 028155830 te są 370cc /3b z volvo i też długie,podkładki 12mm pod listwę trzeba dawać sory 350cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 ja u siebie oryginalnie miałem dłuższe wtryski ( z dyszą na rurce) więc moze nie bedzie trzeba nic podkładać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 no wlasnie o 830 mi chodzilow rzeczywistosci one sa 370ccm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 mierz wysokość oring -oring Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Jak widzę ile niektórzy chcą za używane wtryski to lepiej kupić nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 byle nie chinole bo się rozczarujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Sory że zaśmiecam wam temat ale mam taki problem z turbiną a mianowicie jest zapocona w oleju z góry i cieknie gdzieś z dołu wydaje mi sie że to jest z tego węża zaznaczonego na zdjęciu. da rade to uszczelnić bez wyciągania turbo???? potrzebuje szybkiej pomocy bo nie wiem czy zlecić to mechanikowi . chyba żę puściła na uszczelnieniu korpusu i leci po tych przewodach. co o tym myślicie?? Da radę to odkręcić bez wyciągania turbo.Dzisiaj to robiłem[emoji4] Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Cztery śruby od sprężarki klimy i od spodu jest dojście. Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 nie wierze, ile meki przy tym bylo ?wyjecie turba w 1.8t to ok pol godzinki roboty bez kolektora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal9119 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Pierwsze umyje silnik bo to nie jest jedyny wyciek i pomysle o wyciagnieciu silnika Jaki srodek dobry do mycia silnikow kupic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi