MARCIN607 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 może chociaż ciut sztywniej jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Młody te silniki BSG nie miały jakiejś wady ?? Bo gdzieś coś czytałem o nich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Bose będzie dokończone jutro wada silnika czy ja wiem jak na razie chodzi a zawieszenie jak będzie tak dalej to zmienię springi. Nie chciałem wkładać springów do zwykłych amorów ponieważ w B6 mi tył siadł po 2.000 km i tarło całe amory wysiadły. Dlatego tu są s line. [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 09:49_________________________________________________boberek zrobię Ci fotki a Ty zobacz jakie masz kolory na springach z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 OK jutro zobacze bede montowal wkońcu dokładke z tyłu to ci zobacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zmieniłeś z 1be na 1bv?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zmieniłeś z 1be na 1bv?? chyba z 1ba na 1be.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Z 1 BA na 1 BE nie wiem dlaczego Kamil pytasz czy z 1 BE na 1 BV W przypadku 1BE/1BV każdy z tych wariantów ma identyczne sprężyny - zawieszenie to różni się amortyzatorami oraz poszczególnymi elementami wahaczy, chodzi o dodatkowe usztywnienie w przypadku 1BV – w konsekwencji auto na każdym z tych zawieszeń siedzi tak samo wysoko (-20mm) jednak w przypadku 1BV jest jeszcze sztywniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 to czemu u mnie jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 A ja wiem czemu nie siadł tył może siądzie jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 nie to chyba znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Z 1 BA na 1 BE nie wiem dlaczego Kamil pytasz czy z 1 BE na 1 BV W przypadku 1BE/1BV każdy z tych wariantów ma identyczne sprężyny - zawieszenie to różni się amortyzatorami oraz poszczególnymi elementami wahaczy, chodzi o dodatkowe usztywnienie w przypadku 1BV – w konsekwencji auto na każdym z tych zawieszeń siedzi tak samo wysoko (-20mm) jednak w przypadku 1BV jest jeszcze sztywniej Pytam bo na fotach nie widać różnicy między tym co miałeś a tym co masz [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2011, 20:12_________________________________________________Czy przypadkiem 1bv nie ma -30mm w C6?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlo 2004 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Młody jeszcze troche i zrobi się tu forum A6 za 5 tyg ja też będe posiadaczem A6 pewnie wiesz ale z forum A4 to mnie końmi nie zaciągnął na forum A6 Jestem tam zalogowany od czasu jak miałem pierwsze A6 C5 2,5 TDI Quattro z 2003 roku (widoczne z resztą w moim podpisie poniżej) i kilka setek wiadomości się tam napisało ale od czasu jak kupiłem A4 jestem tutaj i mogę śmiało powiedziec ze tu jest lepszy klimat i zdecydowanie większa wiedza i poziom forumowiczów Co do twojego auta to widzę, że rezasz ostro Kiedy zaczynasz zabawe z ledami na przód bo po zakupie jak już ochłonę to też bedę chciał zapodać ledy od modelu 09 tak więc fajnie byłoby mieć pełne info co gdzie i jak Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 ale z forum A4 to mnie końmi nie zaciągnął na forum A6 Jestem tam zalogowany od czasu jak miałem pierwsze A6 C5 2,5 TDI Quattro z 2003 roku (widoczne z resztą w moim podpisie poniżej) i kilka setek wiadomości się tam napisało ale od czasu jak kupiłem A4 jestem tutaj i mogę śmiało powiedziec ze tu jest lepszy klimat i zdecydowanie większa wiedza i poziom forumowiczów Co do twojego auta to widzę, że rezasz ostro Kiedy zaczynasz zabawe z ledami na przód bo po zakupie jak już ochłonę to też bedę chciał zapodać ledy od modelu 09 tak więc fajnie byłoby mieć pełne info co gdzie i jak Pozdro fakt, na tym forum klimat jest bardzo fajny ja też mam nadzieję niedługo będę posiadaczem A6, więc już nas kilku tu będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Co do ledów to jest troszkę roboty a nie chcę mieć tak aby po spalaniu nic mnie nie informowało albo żeby nie było DICO z mruganiem o A6klub. nie będę się wypowiadał nie rozróżniać C6 od C5 albo mod to przyczepka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 o A6klub. nie będę się wypowiadał nie rozróżniać C6 od C5 albo mod to przyczepka :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 No bose dokończone teraz to gra jak powinno przestrzeń za***ista Widać na foto różnicę :gwizdanie: Zwykły i Bose Zwykły Bose Logo MMI S6 I autko Dzięki czaki22 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 w sprawie 1BE i 19 cali to nasz stoi tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Powiem szczerze, że pojechane to Bose jest w A6 musi nieźle dawać koksu takie głośniki to są we wszystkich drzwiach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 z tego co pamiętam to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 We wszystkich drzwiach z przodu pod deską i z tyłu w bagażniku dwa Łącznie to 13 [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 19:40_________________________________________________jedrekx możesz zobaczyć kolory sprężyn z tyłu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi