Capulet Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 aaaa to lipa bo już myślałem, że znalazłem namiar na kolesia, który pro wyczyści i zabezpieczy wnętrze - skórę..... spoko ale to najlepiej jakbyśmy się ustawili w piątek bo w tym tygodniu jeszcze muszę śmigać autkiem Jak potrzebujesz namiar to mój koleżka się zajmuję auto detailing-iem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Piekne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 hipnotajzyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Od 6 godzin ogladam, dalej fajne Sebuś <3 :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 <3 :* heheheheh wytrwaly jezdes nie ma co Arabski szejk przygląda się uważnie kilku polskim modelkom i nie może się zdecydować. W końcu wskazuje na Bogusię i woła:- Stawiam na Ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 aaaa to lipa bo już myślałem, że znalazłem namiar na kolesia, który pro wyczyści i zabezpieczy wnętrze - skórę..... spoko ale to najlepiej jakbyśmy się ustawili w piątek bo w tym tygodniu jeszcze muszę śmigać autkiem Jak potrzebujesz namiar to mój koleżka się zajmuję auto detailing-iem dawaj namiary - zobaczymy co wie i co robił ciekawego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 hahahahha Seba wymiatasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=keFHklrb_bg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 No Quattro wpadło przy okazji zmienione sprzęgło i poducha pod silnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Inwestycje na rzecz kłyska widzę idą pełną parą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Inwestycje na rzecz kłyska widzę idą pełną parą Dzisiaj gadaliśmy Cena wzrosła o 50% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Klysiu a jak maszinu ojca ? trybi ? bo dzwoniles to żem piwko wybieral w lidlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Klysiu a jak maszinu ojca ? trybi ? bo dzwoniles to żem piwko wybieral w lidlu Po podrasowaniu twoich podpowiedzi wszystko praży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Klysiu teraz hamulce zakładam, jebaniutki tak odchodzi ze u kolesia na haku się zatrzymałem, ale spoko spoko w domu zderzak sline czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Klysiu teraz hamulce zakładam, jebaniutki tak odchodzi ze u kolesia na haku się zatrzymałem, ale spoko spoko w domu zderzak sline czeka tylko nie porozdupcaj go nie bede kupowal bitej B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 siemka. Chlopy nie ma ktos wyjmakow do radia 2 din ? i mam pytanie wzialem b6 na graty i tam jest duze radio i wszystko smiga tylko plyty nie chca grac. Jest tak ze wloze plyte i tak 3 razy naped wyrzuci i wcisnie plyte do srodka i potem error sie pojawia. Slychac tak jak w zmieniarce jak by napedy zmienial. Wie ktos ocb? W schowku byla zmieniarka ale ktos ja wyciagnal i to moze byc przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Navi z b6 nie odczyta płyty audio- tylko ta z mapami Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 bartek navi nie mam tylko duze radio nie wiem jak to mowia w b6 i plyty audio nie cche odtworzyc. Zmieniarka potrzebna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi