Gniady Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Biała żubrówka -a ogólnie to temat rzeka bo każdy ma inne gardło
adamFox Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 coll506 powiem tak : piłem na 2 weselach u dobrych znajomych i powiem że to nie było to samo co w sklepie!! (po weselu kupiliśmy - bo nam podeszła- w sklepie i było nie to samo) znajomi zrobili tak : zadzwonili do przedstawiciela i od niego kupili bezpośrednio (wiadomo dużą ilość tym bardziej wesele 2dni), nikt nie narzekał, bynajmniej nie słyszeliśmy żeby ktoś coś narzekał na Nemiroffa, ale podstawa wódka ma być zmrożona pozdro
boguki Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Żołądkowa Gorzka Biała- polecam Biała żubrówka - Bardzo ale to bardzo nie polecam! Fakt, że wchodziła dobrze (zmrożona) ale później nie było już tak miło:) Zazwyczaj po wódeczce czuję się w miarę dobrze ale po niej była tragedia i różne "rewelacje żołądkowe"
cool506 Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Kupiłem próbki możne później dam znac jak smakują :beer1:
snajper1998 Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 ja zrobilem mega wielki test wodek w 4 osoby , kobieta nam polewala w rozych wariacjach i kolejnosciach wodki a my ocenialismy nie wiedzac jaka, testowalismy wyborowa , stock , biala zoladkowa i zubrowke , sobieski , luksusowa i krupnik. wygrala jednoglosnie wyborowa
Flyer Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 wyborowej przez ostatnie 3 lata wypilem tyle, ze ciezko pewnie zliczyc... i NIGDY nie mialem z nia zadnych przygod. Zawsze rewelacja.
Wandej Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 ja zrobilem mega wielki test wodek w 4 osoby , kobieta nam polewala w rozych wariacjach i kolejnosciach wodki a my ocenialismy nie wiedzac jaka, testowalismy wyborowa , stock , biala zoladkowa i zubrowke , sobieski , luksusowa i krupnik. wygrala jednoglosnie wyborowa Mi tez najlepiej podchodzi Ogólnie temat rzeka
trezor4 Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 a ja nie wiem jak mozna narzekac na nemirofa a polecac krupnik albo biala zoladkowa u mnie nie slyszylem zeby ktos na drugi dzien narzekal na nemirofa , na poprawinach pili jeszcze wiecej i nie chcieli wyjsc a bylo ponad 100osob . Nie wiem gdzie wy to kupujecie ale moj napewno byl dobry kupowalem od przedstawiciela bialego nemirofa ... chyba ze jakosc sie popsula ..... mysle ze wodka napewno warta sprobowania ..... zero umierania na drugi dzien
dawkol-d1 Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Nemiroff jest mega, raz w miesiącu mam oryginał z Ukrainy, ale na tego dostępnego u nas też nie można narzekać A miodowy z chilli czy też brzozowy to już w ogóle jest mega
cool506 Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Najprawdopodobniej bedzie biały nemiroff ori wczoraj sie naje%alem nim i niec dzis nie czuje, juz dawno tak dobrze sie po wodzie nie czulem..... serio
trezor4 Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 a skad bedziesz bral ? bo ja znalazlem przedstawiciela z okolicy i z nim fajna cene dogadywalem , a wiec warto sprawdzic
cool506 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Jak byś miał po drodze to sprawdz, ja MAKRO brałęm swego czasu od nich sezonowo towaru na prawie poł banki to kierownik dzialu alko mowi ze cos kolo 18 zł na 0.5. mi zrobi.....[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 10:35_________________________________________________Nemiroff sie sprawdził takze polecam !! goscie chwalili i na poprawinach mowili ze nikogo głowa nie bolała i wchodziła jak woda!! POLECaM NEMIROFF
paput Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Panowie żołądkową gorzką w jakiej cenie hurtowo można kupić
cool506 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 dokładnie znajdz kogos ze znajomych lub familly kto ma karte i koncesje, niech idzie do kierownika od monopolu i sie dogada!! [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 01:46_________________________________________________kurde tak patrze ze zgubiłem zaslepke lewego boczka bagażnika
cziter Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Rowniez moge polecic Nemiroffa (w gre wchodzila jeszcze Wyborowa i Pan Tadeusz, ale Nemiroff je przebil). Wszystkim gosciom smakowala i brak kaca - to sie ceni. Jedyny minus taki, ze duzo jej zejdzie, bo dobrze wchodzi:) Jesli masz jeszcze troche czasu to wyczekuj promocji w Makro/Selgros/Tesco/Auchen. Mozna wyhaczyc duzo taniej - nawet bez koncesji.
HeresR32 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 ja polecam finlandie albo helsinki, osobiscie na swoje chcialem helsinki ale nie mialem dojscia do takiej ilosci wiec poszla finka
wujek_kamil Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 FINKA - osobiście nie piję vódki W OGÓLE(tylko browarki litrami) ale ostatnio na weselu Finka wchodziła mi tak dobrze, że ZERO kaca, lekka faza i rodzina mówi na mnie MASERAK KRÓL PARKIETU Tego Niemirnoffa nie znam ale polecam Finkę jako dobry alko dla nie pijących 40% wzwyż częściej niż 1-2x w roku
MAJKI Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 cool a tak z ciekawości pytam, moze byc na PW ile ten Nemiroff ? i widze że 10 kartonów czyli około 150 buteleczek ? Sam sie szykuje do wesela i zakupiłem 10 kartonów wyborowej :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi