tomaszu Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 malik, to zdjęcie w avatarku sam robiłeś??
Nosfer Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Jeśli był w Japonii to całkiem możliwe..
angela Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 mały komplement i takie poruszenie, no proszę was musisz sie przyzwyczaic....tu jest tak zawsze tak byłem wiśniową A4 B5, patrząc na zdjęcia w podpisie była to koleżanka angela No pewnie to bylam ja widzialam ta wisniowa jak wyjezdzalam......
malik Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 malik, to zdjęcie w avatarku sam robiłeś?? Heh... niestety nie Ale Bosssssskie co?
AndyN Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 malik, to zdjęcie w avatarku sam robiłeś?? Heh... niestety nie Ale Bosssssskie co? Eeee, pozowane Jak mogła pedałować z blokadą w szprychach?
spanky Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 malik, to zdjęcie w avatarku sam robiłeś?? Heh... niestety nie Ale Bosssssskie co? dzieki ... wkoncu nie musze mrużyć oczu ....
malik Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Szkoda że nie ma w jeszcze większej rozdzielczości
tomaszu Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 malik, Ty to umiesz budować napięcie - Twój podpis wzbudza respekt.
wit.s Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 malik, to zdjęcie w avatarku sam robiłeś?? Nie on robił, tylko ponoć jemu zrobili A Wy zboczuchy się ślinicie
Suli Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 tomek , bardzo ładnie to ująłes. nie wiem czemu Suli tas słodzi , przeciez Angela nie prowadzi stacji benzynowej a tym bardziej nie posiada pola naftowego.....czy sie mylę ??? :polew: Angie prosimy o wypowiedz w tym temacie nasz ty (jaki jest rodzaj żeński od "szejk naftowy") Kochani :!: Ja tylko stwierdziłem fakt
poziek Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 malik, to zdjęcie w avatarku sam robiłeś?? Nie on robił, tylko ponoć jemu zrobili A Wy zboczuchy się ślinicie na mój gust to jest zdecydowanie za szerokie siodełko jak dla niej :gwizdanie: :kox: :kox:
moskal Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 malik, to zdjęcie w avatarku sam robiłeś?? Nie on robił, tylko ponoć jemu zrobili A Wy zboczuchy się ślinicie A gdzie mu sie torba podwinęła ????
moskal Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 ojeja , juz myślałem ze "to" jest torba
wit.s Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Znalezione na Bash'u Poległem :polew: <Pastetto> Pracuje na stacji benzynowej na noce. Zaczalem zmiane,nuda jak (...). Nagle wchodzi koles w czarnym garniturze,czarna koszula, laczki, z neseserem w rece. Bierze jakies wino i zastanawia sie nad wyborem prezerwatyw.Bierze Durexy Extra Safe,podchodzi do kasy w milczeniu, wyciaga stowke, kadzie na ladzie. Daje mu reszte, a tu nagle wpada taka siedemnastka i wola: "Prosze ksiedza jeszcze chipsy" <Pastetto> 3 godziny z szoku wychodzilem...
poziek Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Znalezione na Bash'u Poległem :polew: <Pastetto> Pracuje na stacji benzynowej na noce. Zaczalem zmiane,nuda jak (...). Nagle wchodzi koles w czarnym garniturze,czarna koszula, laczki, z neseserem w rece. Bierze jakies wino i zastanawia sie nad wyborem prezerwatyw.Bierze Durexy Extra Safe,podchodzi do kasy w milczeniu, wyciaga stowke, kadzie na ladzie. Daje mu reszte, a tu nagle wpada taka siedemnastka i wola: "Prosze ksiedza jeszcze chipsy" <Pastetto> 3 godziny z szoku wychodzilem... Z życia Wicia wzięte
Norbi Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Mam pytanko Czy ktoś z grupy Warszawskiej może zabrać mojego Juniora do Sobieszewa. Jadzie nas w sumie 5 sztuk. Więc byłoby mi trochę luźniej Nie ma 5,10,15 lat. Nie jest upierdliwy. Nie rzyga w czasie jazdy :laghing2: :laghing2: :laghing2: Nawet zaliczył ze mną trzy spoty. Lubi No i jasne jest pełnoletni Tak więc jak by się ktoś zlitował to będę mocno wdzięczny i jasne rozliczę się Dawaj go na pokład+ http://www.frisco.pl/product,HUGGIES_Classic_5_Pieluszki_11_22_kg_60_szt__5029053529332 [br]Dopisany: 13 Sierpień 2008, 20:35 _________________________________________________Malikusie cużesz za czarna mamba się tam u Ciebie czai? piiiięęęękna
malik Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Malikusie cużesz za czarna mamba się tam u Ciebie czai? piiiięęęękna Nie chcę na razie nic zapeszać. W przyszły czwartek będę miał więcej fotek to się pochwalę :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi