Nosfer Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 zalezy kto co lubi 2 lata temu pojechalem do Marillevy Imprezy dzien w dzien z ekipa z krakowskiego AWF konczyly sie o 8 rano w ktoryms z pokoi hotelowych wypad ten nazwalismy pozniej "wyjazd prawie na narty" No właśnie, albo się jedzie jeździć albo imprezować.. To nie idzie w parze Wiadomo.. nie do przesady
Korzeń Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 zalezy kto co lubi 2 lata temu pojechalem do Marillevy Imprezy dzien w dzien z ekipa z krakowskiego AWF konczyly sie o 8 rano w ktoryms z pokoi hotelowych wypad ten nazwalismy pozniej "wyjazd prawie na narty" No właśnie, albo się jedzie jeździć albo imprezować.. To nie idzie w parze Wiadomo.. nie do przesady za kare w droge powrotna bylo dachowanie busem i skonczyl sie dzien dziecka.
AndyN Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 W jakiej temperaturze zamarza letni pływ do spryskiwaczy? Słyszałem plotki o przygruntowych przymrozkach
ono Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 W jakiej temperaturze zamarza letni pływ do spryskiwaczy? Poniżej zera ?
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 W jakiej temperaturze zamarza letni pływ do spryskiwaczy? Poniżej zera ? o kurfa :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
krzyniek Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 W jakiej temperaturze zamarza letni pływ do spryskiwaczy? Poniżej zera ? o kurfa :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: się nie śmiej tylko czytaj bo sam pewnie nie wiesz :tongue4:
AndyN Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 W jakiej temperaturze zamarza letni pływ do spryskiwaczy? Poniżej zera ? Poniżej zera to zamarza woda: http://pl.wikipedia.org/wiki/Skala_Celsjusza Płyn do spryskiwaczy nie jest samą wodą. Chyba, że Ty zalewasz kranówą. To przepraszam. Ja kupuję na stacjach benzynowych.
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 W jakiej temperaturze zamarza letni pływ do spryskiwaczy? Poniżej zera ? Poniżej zera to zamarza woda: http://pl.wikipedia.org/wiki/Skala_Celsjusza Płyn do spryskiwaczy nie jest samą wodą. Chyba, że Ty zalewasz kranówą. To przepraszam. Ja kupuję na stacjach benzynowych. andy a czy poniżej zera jest złą odpowiedzią? pomyśl
malik Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 zalezy kto co lubi 2 lata temu pojechalem do Marillevy Imprezy dzien w dzien z ekipa z krakowskiego AWF konczyly sie o 8 rano w ktoryms z pokoi hotelowych wypad ten nazwalismy pozniej "wyjazd prawie na narty" Ja byłem kiedyś na Chopoku z kolesiami, którzy przez cały wyjazd nawet nart z bagażnika nie zdjęli [br][br]Dopisany: 12 Wrzesień 2008, 21:48_________________________________________________ Malik[/b] właśnie dzwoniłem do obsługi Kirtzsteinhorn-a .... No i lipa. Informacje na stronie są prawdziwe (deszcze, 0cm śniegu), beznadziejne prognozy na następne tygodnie.. No stary, w końcu mamy lato jeszcze [br][br]Dopisany: 12 Wrzesień 2008, 21:52_________________________________________________ aaaaaaaaaaa to Ty tak na desce jeździsz :polew: Jeździsz na desce ,,mniej więcej" Mniej na desce, więcej na d*py :> Jak zwykle plotki i pomówienia :gwizdanie: A co do deski to coś tam mi czasami nawet wychodzi (ten w czarnej kurtce z łapką na "heil hitler" ) http://pl.youtube.com/watch?v=cvtX5sckkaY
Korzeń Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 jedyne co pamietam z tego rocznego chopoku to "jozin z bazin"
SebMis Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Mamy tutaj jakiś Snowboardzistów albo Narciarzy ? (Potrzebuje info na temat - Lodowców w Austrii - termin październik, jakie warunki itp.) http://www.skionline.pl/stacje/?co=stacje&miejscowosc_id=64
Nosfer Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 No stary, w końcu mamy lato jeszcze Noo stary, ale lodowiec... wysokoo.. zimnoo.. Mamy tutaj jakiś Snowboardzistów albo Narciarzy ? (Potrzebuje info na temat - Lodowców w Austrii - termin październik, jakie warunki itp.) http://www.skionline.pl/stacje/?co=stacje&miejscowosc_id=64 Wiem Sebmis, znam te strony na pamięć i Onetowskie trochę przekłamują.. :/ http://www.hintertuxergletscher.at/en/schnee_gletscher.html?topmodul=schnee&chosen=schneebericht&topmodul=schnee
AndyN Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Właśnie wróciłem z Przasnyskiej. Dwie klubowe A4'ki tam stoją I S4 B6 z rzadko spotykanym w tej wersji silnikiem 4.2 Właściciel zaniedbał przegląd i kawałki ceramiki popękanej świecy zapłonowej wpadły do cylindra ... ;( Silnik na złom?
krzyniek Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 AndyN tylko nie mów że byłeś wymienić płyn od sprysków na zimowy :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Właśnie wróciłem z Przasnyskiej. Dwie klubowe A4'ki tam stoją O, fajnie. To juz tam nas znaja dobrze jak rozumiem? Lada moment musze sie tam wybrac na tarcze/klocki tyl i przod i pare innych dupereli... a mam biuro 1km stamtad
Norbi Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 S4 B6 z rzadko spotykanym w tej wersji silnikiem 4.2 W S4 B6 były tylko 4.2
malik Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 AndyN[/b] tylko nie mów że byłeś wymienić płyn od sprysków na zimowy Pojechał wymienić żarówkę i dopompować oponę
krzyniek Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 AndyN[/b] tylko nie mów że byłeś wymienić płyn od sprysków na zimowy Pojechał wymienić żarówkę i dopompować oponę a skoro tak to ok
f16mysliwiec Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Kto mi zrobi logi w ten wtorek na spocie? bo ma problemik Dziś wracając z pracy , wrzucam trzeci bieg widzę jak rosną obroty 2500 2800 3000 iiii uuuuuuu i dusi przestraszony ze po turbinie zatrzymałem sie ale nic na luzie wszystko cacy nic nie puka nic nie stuka ładnie sie wkręca na obrotu na luzie ale jak tylko wrzuciłem jedynkę potem dwójkę i przy 2800obrotow znów go dusi jakby cos zatkane albo paliwo nie docierało ;/ co to może być
_Solar_ Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Właśnie wróciłem z Przasnyskiej. Dwie klubowe A4'ki tam stoją I S4 B6 z rzadko spotykanym w tej wersji silnikiem 4.2 Właściciel zaniedbał przegląd i kawałki ceramiki popękanej świecy zapłonowej wpadły do cylindra ... ;( Silnik na złom? a co tam takiego robiles szkoda ze nie wypytales sie co z moja niunka dokladnie jest :gwizdanie: bo wlasnie tam stoi i czeka na czesci jak na razie ;(
Rekomendowane odpowiedzi