lukaszr Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 bo na razie masz ustną :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :cool1 Dokładnie, a tak czy siak muszę podpisać własnoręcznie
Aydaho Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Byłbym rozczarowany, gdyby J. jeszcze nie wiedziała. Dotychczas nie zawodziła :polew: żeby było jasne: ja nawet nie mam koma do J. więc nie mogłem jej raportować :kox: :gwizdanie: dobra dobra ..a gołębie bujasz niby dla czystego hobby
wit.s Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 podpisać jedną umowę bo na razie masz ustną :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Masz na myśli oralną Nie kumam Lukaszr ma orala a będzie poginał do Poznania, żeby mieć to zrobione ręcznie No, nie wiem, ja to bym się chyba nie zdecydował ... Byłbym rozczarowany, gdyby J. jeszcze nie wiedziała. Dotychczas nie zawodziła :polew: żeby było jasne: ja nawet nie mam koma do J. więc nie mogłem jej raportować :kox: :gwizdanie: dobra dobra ..a gołębie bujasz niby dla czystego hobby Oj nie drąż już tego drażliwego tematu Jakby nie miał - wstydziłby się przyznać. Tym bardziej, że ja do Q już od dawna mam
Aydaho Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Nie kumam Lukaszr ma orala a będzie poginał do Poznania, żeby mieć to zrobione ręcznie o karwa Witek spadłem z krzesła :polew: :polew: precyzując - to że jest Umowa nie znaczy że on ma mieć Oral i nie jest tez jasne kto komu ręcznie może lepiej Łukasz weź od Pożka gołębia - nie ryzykuj chłopie
Nosfer Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Ale się przez was uśmiałem :D wiciu otwieraj wszystko co podrzuca przez ta stronkę http://www.hidemyass.com/ a nic ci służbowy proxy nie wytnie To też dobre Zakładam krzyniu, że goat.sx (czy jakoś tak), 2 girls 1 cup masz w zakładkach obok hidemyass :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Nie kumam Lukaszr ma orala a będzie poginał do Poznania, żeby mieć to zrobione ręcznie :blink Ręcznie to taki skrót myślowy w sensie osobiście. Umowa jak umowa, ale każdą umowę trzeba jakoś uczcić
krzyniek Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Zakładam krzyniu, że goat.sx (czy jakoś tak), 2 girls 1 cup masz w zakładkach obok hidemyass :gwizdanie: oj nie chcesz wiedzieć co mam w zakładkach :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Mod był pierwszej klasy - a Malik miał już nic nie robić przy aucie: BIG ..puff puff ..albo parktronik
moskal Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 zdecydowanie Parktronic na dwa czujniki (dla ubogich)
krzyniek Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 ragga a to to jest to urządzenie żeby przodu auta do góry nie podrywało jak startuje
Korzeń Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 zwykły bagażnik na rowery a Wy robicie wielką sprawę...
tomaszu Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 To są typowe taczki. Sugeruję jeszcze, żeby na końcach pozakładać gumowe rączki - będzie wygodniej trzymać.
krzyniek Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 oooo kufa przyznać się który to :polew: http://pl.youtube.com/watch?v=W-RX8rlIYQ8
T-żółw Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 jakby to norbi napisał...umierłem :>
wit.s Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 oooo kufa przyznać się który to :polew: No, jak to który? A w Klubie jest wielu cross-owców? :polew:
krzyniek Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 oooo kufa przyznać się który to :polew: No, jak to który? A w Klubie jest wielu cross-owców? :polew: masz już jakieś typy ?
wit.s Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 oooo kufa przyznać się który to :polew: No, jak to który? A w Klubie jest wielu cross-owców? :polew: masz już jakieś typy ? No właśnie, kurcze - czasem mylę nicki
Reggi Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 ragga a to to jest to urządzenie żeby przodu auta do góry nie podrywało jak startuje Sanki znaczy się
Aydaho Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 oooo kufa przyznać się który to :polew: No, jak to który? A w Klubie jest wielu cross-owców? :polew: ja mam teraz 4T - wiec to nie ja , osa śmiga ewidentnie na 2T
spetsnaz Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 http://www.autokrata.pl/ogien/4826/oszustwo_nissana_na_torze_nurburgring/
Rekomendowane odpowiedzi