moskal Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 dzień dobry wszystkim , musze nadrobić zaległości...
Pietro3 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 elo bobry pomocy dajcie coś do picia bo mnie suszy ;(
moskal Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Siema Kolkov , co tam słychać dobrego , dzidzia się zdrowo chowa ??
Kolkov Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2009 zdrowo zdrowo, wczoraj jak się schowała to jej znaleźć nie mogliśmy poważnie to wszystko spoko i w jak najlepszym porządalu a Twoja dzidzia jak? Przyzwyczaiła się do nowego mieszkania?
Nosfer Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 .. i internet już sobie pociągnąłeś ?
moskal Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 a Twoja dzidzia jak? Przyzwyczaiła się do nowego mieszkania? Przyzwyczaiła się już i rozrabia tak samo jak w poprzednim mieszkaniu. Musze jej kupić chodzik bo już sie rwie , ale sam sie boje... wszystko poobijane... .. i internet już sobie pociągnąłeś ? firmowy lapek z Blueconnectem.
Reggi Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Siema jebaki Szwagier Dziś oddałem prace z fotografii ... Wit.. bardzo ciekawy sposób uchwycenia stołu.. dobrze naświetlone zdjecie pomimo braku lampy Boberek ... PAŁA ! Zdjęcia krzaków ..typowe... Zdjęcie muchomora ..gitara , ale mogłeś bardzie przybliżyć Moje fotki ..w deche .. całość oceny 5
Reggi Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 nie marudz Dzisiaj się mijałem z Ajdahoł .. na rewirze Bi-xenon świeci jak malina
AndyN Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Musze jej kupić chodzik bo już sie rwie , ale sam sie boje... wszystko poobijane... Chodzik to nie jest dobry pomysł. Źle dla kręgosłupa i prostej postawy ciała. Niech dzieciak sam zacznie chodzić. Krzywdę mu chodzikiem możesz zrobić
Italiano Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Siema jebaki Znowu pijesz ?? :kox: :kox: :kox:
poziek Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Siema jebaki Znowu pijesz ?? :kox: :kox: :kox: \NIE PRACA
Korzeń Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Musze jej kupić chodzik bo już sie rwie , ale sam sie boje... wszystko poobijane... Chodzik to nie jest dobry pomysł. Źle dla kręgosłupa i prostej postawy ciała. Niech dzieciak sam zacznie chodzić. Krzywdę mu chodzikiem możesz zrobić :good:
wit.s Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 (...) Dziś oddałem prace z fotografii ... Wit.. bardzo ciekawy sposób uchwycenia stołu.. dobrze naświetlone zdjecie pomimo braku lampy (...) Lampa byłai to bardzzo dobra lampa dyfuzor zribił robotę Jebać Siemaki
Rekomendowane odpowiedzi