Norbi Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Tesz bendem... Znaczy się.. osobiście ?? jasne szefie!!!! Pierd*le - Idę prasowac koszulę, golić gębę, chlastnę się w polik wodą kolońską i tak wyprasowany uścisnę Ci dłoń [br]Dopisany: 03 Luty 2009, 17:48_________________________________________________PIXI nie stresuj się Lexpar jest starszy od Ciebie o kilka latek, a na spotach bywa częściej niż ja.
soolek Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 A czy kolega to przyjedzie na felgach z załączonego obrazka, czy inne na zimę? Jeśli tak, bo może bym mógł sobie przymierzyć do swojego (chodzi mi głowie zakup właśnie takiego modelu)? Witam Przykro mi ten zestaw ze zdjęcia to na lato - teraz mam 16 ( 7 ramienne ) ... Przepraszam że tak długo nic nie napisałem ... byłem na myjni żeby niunia czysta była na Spota dzisiejszego [br]Dopisany: 03 Luty 2009, 17:05_________________________________________________ :wallbash: Kurcze nie umiem cytować tekstu - ale się nauczę Przepraszam za wpadkę Spoko, tak myślałem. Maybe next time.
Nosfer Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Znaczy się mnie ????? Znaczy się Norbiemu, ale radzę Ci zrobić to samo co Ja, do tego wziąc aparat z b.szybką migawką i jak go zobaczysz to szybko strzelić fotę.. Bo to może być ostatnia okazja, w której tego Ogra zobaczysz Yeah bunny szybki jest jak dziki kojot
PIXI Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Norbi dzięki za dobre słowo ....skąd wiesz że się denerwuję ???? :gwizdanie: czy mam wypisane to w swoim profilu ????? Pozdrawiam [br]Dopisany: 03 Luty 2009, 18:11_________________________________________________Nosfer i tak planowałem zabrać aparat , ale nie wiem czy będzie można fotki pstrykać ( chociaż z racji że jestem Nowicjusz ) a co do "Ogra" to chętnie też strzele piątkę ale koszuli białej nie zakładam Pozdrowienia Pixi
Kolkov Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 spoko stronka nie wiem czy było ale wklejam na wszelki wielki http://www.tvnwarszawa.pl/ulice.html
adamooo Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 qźwa zabrali mi dzisiaj dowód rej. za szyby przednie ;(
adamooo Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 no aparat wykazał 58% przpuszczalności..a max może być 70%
moskal Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 qźwa zabrali mi dzisiaj dowód rej. za szyby przednie ;( mnie juz w Grodzisku dwa razy ten sam pies kontrolował ale nie mial aparatu i nie mógł udowodnić , bardzo żałował....
wit.s Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 qźwa zabrali mi dzisiaj dowód rej. za szyby przednie ;( Ja pierdziutam. Nie gadaj Jak nic coś świrowałeś i na złość Ci zrobili? Przyznaj się.
wasyl1704 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Witam wszystkich,kiedy bedzie jakis zlocik w wawie?chetnie sie pokaze
wit.s Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Witam wszystkich,kiedy bedzie jakis zlocik w wawie?chetnie sie pokaze Dzisiaj - masz szansę jeszcze zdążyć
tomaszu Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 To spróbuj za tydzień we wtorek o 19:00 w Arkadii na poziomie -2...
wit.s Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 PIXI. I jak tam? Zjedli Cię z butami? Czy sznurówki zostawili?
soolek Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 PIXI. I jak tam? Zjedli Cię z butami? Czy sznurówki zostawili? Odjechał chłopak o własnych siłach i swoim samochodem, więc chyba będzie żył
Reggi Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Adrian i Suli ...dzięki za jazde dupowozami Juz wiem , że dłubanie Viagry nie ma najmniejszego sensu .
spetsnaz Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Juz wiem , że dłubanie Viagry nie ma najmniejszego sensu . miętka faja
Rekomendowane odpowiedzi