Hugo Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Widzę , że nadszedł czas aby wprowadzić bardziej surową dyscyplinę.I traktujcie to jako ostrzeżenie.Od teraz jak zobaczę , że ktoś kogoś obraża , albo dąży do kłótni to od razu lecą kropki.Nieważne czy jest zielony , różowy czy fioletowy A jeżeli kropki nie pomogą to odpalę bananowca i będzie pozamiatane.Tak więc bardzo proszę o opanowanie się i trzymanie jakiegoś poziomu. P.S Poziu proponuję kilka dni bez forum
lukaszr Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Oj misiek, a ile Ty masz lat? Kochanie, na tyle dużo żeby się nie wciągać ani nie uczestniczyć w tych chorych wymianach zdań. EOT.
Lukas Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Witam z rana Po rozmowach postanowiono że wątek zamknięty bedzie do czwartku także kilka osób ma czas na przemyślenia ..... W razie pytań spotowych proszę na PW ale nic sie nie zmienia Wtorek godzina 19 Arkadia [br]Dopisany: 24 Luty 2009, 09:08_________________________________________________ Watek został otwarty mam nadzieje że nie prędko dojdzie do tego abym znowu musiał go zamykać
Madas Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 no w końcu bo jakoś dziwnie było bez aktywnej Warszawki
Nosfer Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Dobra... Ręce mi się przestają trząść.. mijają dreszcze.. :> http://www.allegro.pl/item563154002_tunel_srodkowy_audi_a4.html - czy poliftowy tunel podchodzi pod przedliftową konsolę ? Czy trzeba kupić konsolę z poliftu ? Plug&Play czy nie ?
malik Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Watek został otwarty mam nadzieje że nie prędko dojdzie do tego abym znowu musiał go zamykać Fajnie, że możemy znowu dać upust swoim zapędom spammerskim. Na przyszłość jednak myślę, że lepszym rozwiązaniem będzie karać tylko osoby bezpośrednio zaangażowane w konflikt a nie wszystkich jak leci
tomaszu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Lukas, uratowałeś SPOTY RADOMSKIE przed zagładą. :th: Chyba wszyscy wygłodniali, coo?
Al_Capone Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Łomatko. Ale miałem delire No to była dobra okaza zeby nadrobic nieprzeczytane posty w strone admina
lukaszr Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Na przyszłość jednak myślę, że lepszym rozwiązaniem będzie karać tylko osoby bezpośrednio zaangażowane w konflikt a nie wszystkich jak leci Dokładnie, znów się muszę z malikiem zgodzić UWAGA !!! Uprzedzam tylko, że jakiekolwiek zapędy w kierunku niekontrolowanych kłótni (pomijam delikatne uszczypliwości, które na stałe wpisały się w ten wątek) będą od razu kasowane, a osoby, które będą naruszać porządek lub zachowywać się prowokująco otrzymają od razu ostrzeżenie lub moderowanie.
boberek Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 tak jest PROSE Pana AdMiNiStRaToRa :banan1: :banan1: :banan2: :banan: :banan:
lukaszr Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Już nie będzie wolnej amerykanki. Wolna amerykanka w rozsądnym rozumieniu tego zwrotu jest jak najbardziej wskazana
Suli Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Radom bardzo dziękuje za otwarcie soptów Wa-wy. Znowu powracamy tam tylko do poważnych rozmów na poziomie :polew: :wink4: Brynika - już przepadło :gwizdanie: Teraz i tak będziemy wpadać do Was i spamować Spodobało nam się :polew:
Al_Capone Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Ale chodzi o wolną amerykankę w sensie wyzwoloną amerykanke? np. taką?
tomaszu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Wolna amerykanka w rozsądnym rozumieniu tego zwrotu jest jak najbardziej wskazana Byle tylko nie przeszła na Radom tak jak Suli tutaj straszy. Al_Capone, myślę, że takich wolnych amerykanek się w tym wątku nie uniknie, co z resztą widać po Twoim poście. :>
Rekomendowane odpowiedzi