tomaszu Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Pakuj dupsko w sytronetta i dawaj , pójdziemy do człowieka-błyskawicy w BK :naughty: Namówiłeś mnie. Będę między 19 - 20:00... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 siorka mi mówiła że to oglądali w TV i jeszcze jak się niemiec z polakiem dogaduje i ten mu auto kradnie a tamten bierze odszkodowanie i kupuje nówkę wink i nie ma się co dziwić później że niemcy mówią ze polacy to złodzieje, ja też widziałem ten film... to chyba "Młode Wilki"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 siorka mi mówiła że to oglądali w TV i jeszcze jak się niemiec z polakiem dogaduje i ten mu auto kradnie a tamten bierze odszkodowanie i kupuje nówkę wink i nie ma się co dziwić później że niemcy mówią ze polacy to złodzieje, ja też widziałem ten film... to chyba "Młode Wilki"? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Jesli juz wpadniemy to napewno nie dzisiaj :> ale może w niedalekiej przyszlości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Namówiłeś mnie. Będę między 19 - 20:00... taki miałem zamiar :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 o cos dla poźka Jak oszukać laser-radar Jechać zygzakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 http://gala.onet.pl/0,1547884,1,1,wlodzimierz_zientarski,tematy.html i komentarze do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Kolkov przypomnij mi to ci pokaże podświetlenie spoko spoko ja będę ok 19:30, a lampeczki mam ori tylko wyrezać muszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 ja już sie zawijam na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 ja już sie zawijam na spota :shocked: :shocked: to gdzie ty mieszkasz ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Jakbys bywal czesniej, to bys wiedzial, ze spoty zaczynaja sie juz po 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 o fakin szit , to juz sie zbieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warmag23 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 No ja niestety dzisiaj nie mogę, ale za tydzień będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 <abstynent> Mam 32 lata i jeszcze nigdy nie byłem pijany.Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, jakie ma odczucia osoba nietrzeźwa. Wolę się tego dowiedzieć od Was, bo sam bym się tak nie zeszmacił. <bucik> My, szmaty, także mamy swój honor. Nie dowiesz się. <aileen> chcesz jagodziankę? > <bini> a z czym? > <aileen> ... > <aileen> z truskawkami, k**wa. [br]Dopisany: 24 Marzec 2009, 21:35_________________________________________________pany jak tam gość przy kasie w KFC może to ten <ja> kupuje cos w kfc <ja> i typowi się kasa coś ro***bała <ja> naprawia naprawia i do mnie z tekstem 'proszę się nie stresować ja jestem po politechnice zaraz sobie z tym poradzę' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 A co tam frekwencja.. Zmieści się jeszcze 10 paździochów.. Tylko prosimy , nie przyjeżdzajcie gnojowozami co masz na mysli moskal ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 A co tam frekwencja.. Zmieści się jeszcze 10 paździochów.. Tylko prosimy , nie przyjeżdzajcie gnojowozami co masz na mysli moskal ?? gnojowóz = diesel gnój = olej napędowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Szpecu, a jednak żyjesz masakratorze browarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Zima wrocila... Probowalem sie poslizgac, ale za malo sniegu. Ciekawe, czy rano bedzie znowu czarno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Zima wrocila... Probowalem sie poslizgac, ale za malo sniegu. Ciekawe, czy rano bedzie znowu czarno... stabilizatory z RSa daja rade ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi