moskal Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Ja wam kuffa zmienie...! Tomek ale to "system" zmienia , nie "my" :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Ty, Bryskal, nie fikaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Ty, Bryskal, nie fikaj. nie fikam , siedze i piwo pije , daleko mi do harców :kox: nie wiem co sie dzieje...... chciałem sobie zmienic wyswietlana nazwe uzytkownika ale nie moge. kiedyś było mozna , cos sie pozmieniało ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: BRYskal no komu jak komu ale moskiemu to pasuje ta Xwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 siema z rana Bryniek się kłania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 BRY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzyfx Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Bryfx też się melduje. Moje autko dorobiło się dzisiaj klubowej naklejki, więc już nie jestem tajniakiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Bryskal melduje sie na posterunku :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Brylik też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Bryo99 - Obecny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Brymondo też kuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Brykov obecny :polew: Jaką akcje dziś miałem to masakra, musiałem na prędce zdemontować ksenon bo chcieli mi dowód zawinąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 a to gdzie tak narozrabiales że sie nawet do lampek czepili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 a to gdzie tak narozrabiales że sie nawet do lampek czepili wiesz co chodzi o to że gość nie miał wideorejestratora a troszkę za szybko i za często zmieniałem pasy na toruńskiej... jechał za mną od Modlińskiej, a przed Zachodnim mnie zatrzymał Musiał się czegoś czepnąć. Gdybym nie miał ksenonów to by katalizatora szukał. Miałem farta bo gość mi oddał dowód jak zdemontowałem instalacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Bry BryTomek i Bry-inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Bry BryTomek i Bry-inni nie Bry-inni tylko Bryni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Fajna dyskusja Moze ja nie farszafiak, ale jakoś nie mogłem się powstrzymać. W końcu mój nick po tym "modzie" byłby" Brymaniac :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Brylik też pierdołem rormalnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Bry [br]Dopisany: 28 Marzec 2009, 14:47_________________________________________________ Ja będę konserwatywny, Powiedz Kolkov, na jakiej podstawie prawnej musiałeś zdjąć ksenony? Chciałbym to wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 bryx:[; a moze bryks :> :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi