Al_Capone Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 no to po pierwszym spotakiu Wszyscy mili i uczynni Myslalem, ze u mnie w pracy jest niewyszukany jezyk, ale tylu kombinacji ku.rwa i pier**l* to nawet Pasikowski nie wymysli. :diabel: *ony/ona/ole/ić itp.
Lukas Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 No trochu nas nawet sie uzbierało ono adas Zółw hhacek - wzorowy klubowicz az z Londynu przyjechal i to juz 3 raz na spota Kunio Norbi al_capone KICHOL Platiniumm :564:
adamooo Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 W imieniu swoim i Waszym chciałem Podziękować koledze Oniakowi za Etkę i Norbiemu za Dxa (który cuś się wiesza) ale w końcu usłyszałem jakiś polskie słowo w mojej Navi :564: no chłopaki właśnie znalazłem...chyba jakaś okazja :fuckyou2: http://moto.allegro.pl/item153649811_audi_a4_200km_okazja_.html
Al_Capone Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 ja nie mam wogole pamieci do imion/ksyw. Jakby mogl ktoren mnie uzupelnic/dodac: adamoo sklepanym czarnuchem przyjechal ono granatowym avantem adas Zółw niebieskim avantem hhacek - ze zla kierownica Kunio z zadzymi kapciami Norbi - wypas czarnym avantem do sprzedazy al_capone czerwonym superwym max wypas wozem KICHOL Platiniumm brrrruuummmpssssssttt lukas23 ciemnym sedanem stal za mna?? no i jeszcze kojaze tylko srebrny sedan a klubowiczow dwoch do rozdzielenia :diabel:
Lukas Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 adas i adamooo to samo Kichol srebrny sedan ja stalem za toba :one:
Hugo Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 ja stalem za toba :one: Lukasek widze , że komandosem byłeś w wojsku.Oni zawsze od tyłu zachodzą :053:
Lukas Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Hugo hamuj mi tu bajere :053: ps. Bo kolega wiecej sie nie pojawi jak zgapi sie o co chodzilo :053: :one:
Kunio Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Kunio z zadzymi kapciami wytlumacz o co chodzi
T-żółw Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 W imieniu swoim i Waszym chciałem Podziękować koledze Oniakowi za Etkę i również WIELKIE DZIEX ono :564: dobry herbatnik z ciebie Al_Capone mam nadzieję, ze bedzie wpadał częściej...dokładniej obejrzę Twoja furkę i stworzycie z kuniem i platim czerwony trójkąt :one:
Lukas Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 A wit.s pisal mi smsa ze go szef zabrał na dywanik i go opier... i dlatego sie nie zjawil
T-żółw Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 oizdog napisał/a:a jeszcze mam koszulke do odebrania stary ja juz nie wiem czy ta koszulke znajde przecież adamooo miał na sobie :diabel2:
Lukas Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 przecież adamooo miał na sobie adas jak by zalozyl ta L na siebie to by wygladal jak playboy :one: a wlasnie trzeba oglosic zbiorke kasy na paliwko do nowej Furki Norbiego niech se chlopak pojezdzi z tydzien i sie nacieszy :053:
wojtas-audi Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 a wlasnie trzeba oglosic zbiorke kasy na paliwko do nowej Furki Norbiego Czyzby juz kupil S4 ??
Lukas Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 we wtorek ponoc mamy robic pierwszego killa z oniaczem :053: jak wszystko dobrze pojdzie :one:
pre_pl Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 we wtorek ponoc mamy robic pierwszego killa z oniaczem :053: jak wszystko dobrze pojdzie :one: jaaak ? Kupił tę S4 z Koszalina ? Miał ją co dopiero hamować, żeby sprawdzić stan.. hmhm
T-żółw Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Czyzby juz kupil S4 ?? na razie jest tylku chętnych na jazdę, że Norbi musi mieć monetę na kilka tankowań na spocie :diabel2:
Lukas Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 jaaak ? Kupił tę S4 z Koszalina ? Miał ją co dopiero hamować, żeby sprawdzić stan.. hmhm jak bedziewszytko ok to w piatek zamiana i ogien S4 do wawy eh zeby mu sie udalo bo szkoda mi chlopaka jak widze jak sie meczy w tym swoim scierwie :053:
wojtas-audi Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 jak bedzie wszytko ok to w piatek zamiana i ogien S4 do wawy eh zeby mu sie udalo bo szkoda mi chlopaka jak widze jak sie meczy w tym swoim scierwie :053: ha ha ha , ciekaw jestem tej konrontacji ...
poziek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 sorki panowie za dzisiaj, niestety będą mnie rozkładać i składać do kupy... konfrontacja?? nie ma o czym mówić Ta padaka oniaka nawet nie pierdnie
wit.s Opublikowano 9 Stycznia 2007 Opublikowano 9 Stycznia 2007 No, to widzę, że na spocie się działo... Ja, no cóż. Po odebraniu "dobrej nowiny" od big bossa :536: , jestem w domu i ... trzecią noc z rzędu będę zap***dalał przy jakichś prezentacjach :587: Coraz częsciej myślę o stworzeniu na forum strefy bluzgów. Dziś by mi się przydała. :582: :538: Na dziś spadam.
Rekomendowane odpowiedzi