moskal Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Suli w poniedziałek jest przekazanie placu budowy na moście północnym , pierwszy rzut cięzkiego sprzętu już tam rusza. Ty jako "urzędas" powinieneś chyba wiedzieć o takich rzeczach ???
Suli Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Koledzy nie przekazali :polew: :polew: A to w sumie nie moja działka Ale news super :kox: Dzięks Moskal :good:
moskal Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Koledzy nie przekazali :polew: :polew: A to w sumie nie moja działka Ale news super :kox: Dzięks Moskal :good: \przeglądałem dokumentacje i powiem ci że robota konkret Węzeł z ul.Pułkową mistrzostwo świata , "przyjezdne warszawiaki" przez pierwszy rok nie bedą wiedzieć jak to przejechać :kox:
lukaszr Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Węzeł z ul.Pułkową mistrzostwo świata , "przyjezdne warszawiaki" przez pierwszy rok nie bedą wiedzieć jak to przejechać :kox: Żeby któryś "przyjezdny warszawiak" zaraz po Tobie się nie przejechał jakimś ciężkim sprzętem
Nosfer Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Węzeł z ul.Pułkową mistrzostwo świata , "przyjezdne warszawiaki" przez pierwszy rok nie bedą wiedzieć jak to przejechać :kox: Żeby któryś "przyjezdny warszawiak" zaraz po Tobie się nie przejechał jakimś ciężkim sprzętem A Moskal to niby skąd :gwizdanie:
MoorPH Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Jak się przyjrzysz to wygląda jakby z przodu były zamontowane reflektory i pewnie dlatego przodu nie ma na zdjęciach. A kto by go kupil z takim osprzętem Ja nie..
AndyN Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 przeglądałem dokumentacje i powiem ci że robota konkret Kiedy przewidywane zakończenie inwestycji?
krzyniek Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 no własnie co on tam dołożył - nocny pakiet Rally pewnie dużo w nocy śmigał i założył doświetlanie zakrętów
moskal Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Żeby któryś "przyjezdny warszawiak" zaraz po Tobie się nie przejechał jakimś ciężkim sprzętem nie macie tu takich sprzętów :kox: A Moskal to niby skąd :gwizdanie: Ja sie z "warszawka" nie identyfikuje. Krzyżak od urodzenia aż do śmierci :kox: [br]Dopisany: 15 Maj 2009, 14:20_________________________________________________ Kiedy przewidywane zakończenie inwestycji? Czas na wykonanie to coś koło 3 lat.
Nosfer Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Moskal - jesteś dzisiaj w Grodzisku ? Może byśmy wyciągneli jeszcz Kokosa i poszli na wódzię ?
Kaśka Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 http://www.obrazki.jeja.pl/459,prawdziwa-druzyna.html Dla fanów piłki nożnej
peteair Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Witam. Nowy jestem i chciałbym wpaść na spot ale nie wiem jak to ma wyglądać? Tzn. wiem że autem mam przyjechać ale nikogo nie znam i tak troche głupio pierwszy raz, poza tym moje auto to nie żaden hicior.Poradzicie? Pozdrawiam
moro99 Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 poprostu wpadnij przywitaj sie z wszystkimi i jakos pojdzie nie gryziemy wiec smialo
Nosfer Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Witam. Nowy jestem i chciałbym wpaść na spot ale nie wiem jak to ma wyglądać? Tzn. wiem że autem mam przyjechać ale nikogo nie znam i tak troche głupio pierwszy raz, poza tym moje auto to nie żaden hicior.Poradzicie? Pozdrawiam Wpadaj nie pękaj.. Nikt nie gryzie. Podjedziesz - zobaczysz.. wkręcisz się w towarzystwo i zostaniesz. Tylko się nie zraź symptomem "obcego", raz, drugi, trzeci i malina Weź ze sobą Krówkę i ze dwie dziewczyny z wielkim tyłkiem a przyjmiemy Cię jak brata
Nosfer Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 A i zgrzewki nie zapomnij A Ty przyjechałeś z butlą ?
GRazny Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Witam. Nowy jestem i chciałbym wpaść na spot ale nie wiem jak to ma wyglądać? Tzn. wiem że autem mam przyjechać ale nikogo nie znam i tak troche głupio pierwszy raz, poza tym moje auto to nie żaden hicior.Poradzicie? Pozdrawiam ja wpadnę chyba w odwiedziny jak mi wszystko wyjdzie więc będziemy się czuli podobnie
Rekomendowane odpowiedzi