Oskaro Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Siema wszystkim, mam problemik. Mój szyberdach zaczał ożył ;p Normalnie zaczął żyć wlasnym życiem a mianowicie. Sam sie uchyla i po chwili zamyka i tak w kółko. A jak chce go zamknąc to mnie nie slucha.. Dopoki jest nie zla pogoda to looz. Ale jakby co to Spotkał sie ktos moze z takim problemem? Moze ma ktos kabelek do komputera i zna sie cos na tym moze po prostu w kompie mu sie cos po przestawialo?? Pozdrawiam ja mam to samo - chociaz u mnie zdarza sie nie za czesto.Uchyla sie i potem zamyka.
kokos Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Siema wszystkim, mam problemik. Mój szyberdach zaczał ożył ;p Normalnie zaczął żyć wlasnym życiem a mianowicie. Sam sie uchyla i po chwili zamyka i tak w kółko. A jak chce go zamknąc to mnie nie slucha.. Dopoki jest nie zla pogoda to looz. Ale jakby co to Spotkał sie ktos moze z takim problemem? Moze ma ktos kabelek do komputera i zna sie cos na tym moze po prostu w kompie mu sie cos po przestawialo?? Pozdrawiam ja mam to samo - chociaz u mnie zdarza sie nie za czesto.Uchyla sie i potem zamyka. sprobuj w momencie kiedy szyber sie zamyka lekko go docisnac do gory- powinien sie zamknac do konca bez problemu,spotkalem sie z takim przypadkiem i pomagalo,poza tym posmaruj prowadnice jakims smarem siliconowym,moze pomoc
Nosb Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 W niedziele nic nie robicie ? Bo sie wybieram do WuWuAaaa
krzyniek Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 W niedziele nic nie robicie ? Bo sie wybieram do WuWuAaaa robimy... Korzen organizują wypad na moto do Kazimierza i o ile będzie pogoda to się dołączam [br]Dopisany: 23 Maj 2009, 08:07_________________________________________________http://www.wykop.pl/link/186714/oni-nie-zdali-matury
GRazny Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Ma ktoś może na zbyciu te diodki do B6 co błędu na FISie nie walą? bo ostatnio widziałem u Flyera chyba sporą ilość... może ktoś nie odebrał?
moskal Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 jade do "Dopalaczy" , chce ktoś coś ? :drool: :pali:
Suli Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Poziu możesz powitać mnie w klubie Wczoraj, wracając z odwózki rodziców, na siódemce między Grójcem a Magdalenką koło 1.00 spotkałem panów videoamatorów :wink4: :naughty: Zrobiło się groźnie, bo uzbierało się tego trochę i skończyłbym tak jak Oniak , ale w końcu okazało się, że z panami dało się radę dogadać :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: Tyle, że kosztowało mnie to dwie paczuszki więcej niż Ciebie ;( ;( :gwizdanie: Wiesz o czym mówię W każdym razie oprócz opli skoda jest kolejną marką której nie trawię Kurna, chyba czas na kolejną koszulkę
Buba Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Suli trzeba w CB zainwestowac albo jezdzic przepisowo :gwizdanie: Hmm... Przepisowo...eSą... Nierealne... Inwestuj w CB
Suli Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Suli trzeba w CB zainwestowac albo jezdzic przepisowo :gwizdanie: Hmm... Przepisowo...eSą... Nierealne... Inwestuj w CB Staaaryyy myslisz, że jakimś leszczem jestem - nie do mnie z takim tekstami Bylem przez cały czas na nasłuchu i komunikat był: czysto do samej Wawy Chyba sami go puszczali
Buba Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Juz kilka razy sie spotkalem z takimi rzeczami. Nie wiem skad sie to bierze. Moze faktycznie sami puszczaja o 1.00 nie bylo chyba szczegolnie duzego ruchu wiec mogli podpuche zrobic
krzyniek Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 bo się trzeba pytać "konkretnego autka" a nie ogólnie wszystkich...
letallec Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 :shocked: :shocked: :kox: :kox: O żesz Ty... :shocked: :shocked:
Pawel_34 Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Suli ta zielona Octavia w okolikcach Magdalenki lata prawie codzień a jak juz zrobi sie ponad 24 pkt to koszt za egzamin 200-parę pln. Nie takie to wszystko straszne jak opowiadają wiem coś na ten temat z autopsji [br]Dopisany: 24 Maj 2009, 00:53_________________________________________________Acha i masz tam też często granatowe Mondeo
Suli Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Nie bądź taki cwany - egzamin to ja już zaliczyłem, następny mogę dopiero 18 października
Korzeń Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Suli nie zbaczaj z tematu :gwizdanie: --------------------------------------- Coś na temat: Miss Węgier :thumbdown: http://alemodelki.pl/id,784,galeria,backstage.html
Suli Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Stary i kto tu zbacza z tematu :gwizdanie: Miały być laski - a nie pasztetne lachony :polew:
moskal Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Poziu możesz powitać mnie w klubie Wczoraj, wracając z odwózki rodziców, na siódemce między Grójcem a Magdalenką koło 1.00 spotkałem panów videoamatorów :wink4: :naughty: Zrobiło się groźnie, bo uzbierało się tego trochę i skończyłbym tak jak Oniak , ale w końcu okazało się, że z panami dało się radę dogadać :naughty: :gwizdanie: :gwizdanie: Tyle, że kosztowało mnie to dwie paczuszki więcej niż Ciebie ;( ;( :gwizdanie: Wiesz o czym mówię W każdym razie oprócz opli skoda jest kolejną marką której nie trawię Kurna, chyba czas na kolejną koszulkę Suli , a co ja mam powiedzieć mając na koncie 23 punkty ???? I musze codziennie jeździć autem [br]Dopisany: 24 Maj 2009, 07:17_________________________________________________A tak wogóle to : dobry
Rekomendowane odpowiedzi