moskal Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 300 to maks co za to mogę dać.. no ja mam takie za 350 , wytłumione drzwi , kupe roboty i czasu wsadziłem a grają tak średnio no i jeden sie już wysrał
Nosfer Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 300 to maks co za to mogę dać.. no ja mam takie za 350 , wytłumione drzwi , kupe roboty i czasu wsadziłem a grają tak średnio no i jeden sie już wysrał Trudno Na pewno bedzie lepiej niż na naszych 130mm A wsadziłem sobie tubę w bagażnik i teraz mi nie domaga przód :gwizdanie: _________________________________________________ Ps. Kupiłem te Kayaby.
Buba Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 HERTZ ESK 165 slyszalem ze daja rade (jesli chodzi o stosunek ceny do jakosci). nie wiem ile w tym prawdy
adamooo Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 ja Ci mogę sprzedać moje hertza hsk 16 cm, to sobie kupie lepsze
Nosfer Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 ja Ci mogę sprzedać moje hertza hsk 16 cm, to sobie kupie lepsze hał macz ?
MoorPH Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Moskal nie rób sobie ze mnie jajec 850zł za głośniki Nie mam aż tak dobrego słuchu 300 to maks co za to mogę dać.. - właśnie kupuję amortyzatory sprężyny i poduszki pod silnik i skrzynię.. Nosfer ile za poduszki pod silnik i skrzynie placisz?
Nosfer Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Jeszcze nie wiem, przy wymianie amorów zobaczę która poszła. Wiem, że poduszka lewa FEBi 170zł / Lemf - 185zł . Wcześniej wsadziłem zamiennik - 3 miesiące...
peteair Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Siema Panowie Będzie kto jutro na spocie? Ja po wielu próbach będę pierwszy raz i parę pytań będę miał. Mam nadzieję że pomożecie> Pozdrawiam Piotrek
krzyniek Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Ktoś pewnie będzie.. będą dwie no prawie trzy stałe bywalczynie: Norbiasta, Spankyówna no i Pozia ale ta ostatnia to na Torwarze grilluje :gwizdanie:
Korzeń Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Ktoś pewnie będzie.. Niech ktoś weźmie VAG-a :polew:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 12:55_________________________________________________Nosferku wiem kto ma 4 sprężynki od 1BE do sprzedania ale temat już chyba nie aktualny...
Nosfer Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Norbiastą i Pozię może nawet widziałeś.. Spanky`ówna robiła fotę, zagryzając nogą z dzika.. Dziewczyny mówiły, że impreza była przednia. _________________________________________________ Nosferku wiem kto ma 4 sprężynki od 1BE do sprzedania ale temat już chyba nie aktualny... Taaaa.. kupiłem https://ssl.allegro.pl/item671743822_amortyzatory_audi_a4_passat_b5_firmy_kyb_sprezyny.html
Norbi Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 No mła standardowo będzie z waginą, ja podpinam Spankey zczytuje, Poziowy tłumaczy
moskal Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 HERTZ ESK 165 slyszalem ze daja rade (jesli chodzi o stosunek ceny do jakosci). nie wiem ile w tym prawdy z du.py ten stosunek , z prawej strony już pierdzi i to pod wzmakiem 4x60 , ogólnie kupa ja Ci mogę sprzedać moje hertza hsk 16 cm, to sobie kupie lepsze Adam nie wciskaj koledze lipy
Nosfer Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Adam ma HSK, a nie ESK I chce mi je sprzedać za nieco ponad 200zł..
spanky Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 No mła standardowo będzie z waginą, ja podpinam Spankey zczytuje, Poziowy tłumaczy :polew: Norbiastą i Pozię może nawet widziałeś.. Spanky`ówna robiła fotę, zagryzając nogą z dzika.. Dziewczyny mówiły, że impreza była przednia. :polew:
Buba Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Norbiastą i Pozię może nawet widziałeś.. Spanky`ówna robiła fotę, zagryzając nogą z dzika.. Dziewczyny mówiły, że impreza była przednia. Wreszcie forum odżyło :laghing2:
moskal Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 Adam ma HSK, a nie ESK I chce mi je sprzedać za nieco ponad 200zł.. HSK , DSK , ESK , jeden ch.uj. Wszystko Hertz a to znaczy "kupa" , a jak myślisz dlaczego Adam chce Ci je sprzedać ??? bo jak sam napisał chce kupić lepsze , a lepsze są każde inne jak masz kupic Hertza to daj sobie spokój i obejrzyj sie za powerbass-ami. Norbiastą i Pozię może nawet widziałeś.. sie chłopaki "upaśli" :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi