MRoger Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Pixi - zabioręCię do rosyjskiej dzielnicy Namawiam Oskara żebyśmy pojechali w nocy na Bronx porobić sobie fotki, ale nie wiem czemu on nie chce Dziwne ... a byliście na Tarchominie albo na Szmulkach z aparatem ... bronks to przy tym cywilizacja wysokich lotów
Oskaro Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Pixi - zabioręCię do rosyjskiej dzielnicy Namawiam Oskara żebyśmy pojechali w nocy na Bronx porobić sobie fotki, ale nie wiem czemu on nie chce Dziwne ... a byliście na Tarchominie albo na Szmulkach z aparatem ... bronks to przy tym cywilizacja wysokich lotów :polew:
Korzeń Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Wy tu wakacje i pitolicie głupoty a wawa walczy o KDT Biore pałe i jade komuś doj**ać Oniak, a może ktos będzie chciał w ................................................................... pppppupke ? :decayed:[br] ...ale tylko paluszkiem :polew:
Norbi Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Pixi - zabioręCię do rosyjskiej dzielnicy Namawiam Oskara żebyśmy pojechali w nocy na Bronx porobić sobie fotki, ale nie wiem czemu on nie chce Dziwne ... a byliście na Tarchominie albo na Szmulkach z aparatem ... bronks to przy tym cywilizacja wysokich lotów Lizałem kiedyś za małolata taką ze szmulek... fakt karwa hardcore
MoorPH Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 yrB [br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 07:26_________________________________________________ Pixi - zabioręCię do rosyjskiej dzielnicy Namawiam Oskara żebyśmy pojechali w nocy na Bronx porobić sobie fotki, ale nie wiem czemu on nie chce Dziwne ... a byliście na Tarchominie albo na Szmulkach z aparatem ... bronks to przy tym cywilizacja wysokich lotów Co Wy wiecie o szmulkach.. ;D Z aparatem też tu chodziłem..
Aydaho Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Pixi - zabioręCię do rosyjskiej dzielnicy Namawiam Oskara żebyśmy pojechali w nocy na Bronx porobić sobie fotki, ale nie wiem czemu on nie chce Dziwne ... a byliście na Tarchominie albo na Szmulkach z aparatem ... bronks to przy tym cywilizacja wysokich lotów Lizałem kiedyś za małolata taką ze szmulek... fakt karwa hardcore :polew: :polew:
Italiano Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 No chłopaki nieźle się zabawiacie. Jeśli ta Paola jest włoszką, to tylko Mnie tam brakowało Ja bym się z nią dogadał. Pewnie zajebałaby Ci telefon One są dziwne ... np mogłaby zaj... Ci telefon i co wtedy ? naughty kox To już się robi nudne
moskal Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 To już się robi nudne Adriano , a co sie stało ??? bo nie jestem w temacie
Italiano Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Po prostu ktoś już nie ma fantazji, i wałkuje jeden temat.
moskal Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Po prostu ktoś już nie ma fantazji, i wałkuje jeden temat. wiesz , brak Ragusia , brak d*p i sie czepiają byle gówna
MoorPH Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Koledzy przyznać się czyja bryka stoi u mnie na Chocimskiej pod arbaitem? Granatowa a4 bodajże 1.9 tdi w kombi na WPI ? Mam zdjęcie.. Przyznawać się szybciutko.. A tak wogóle, kogo mam się czepiać jeśli chce klubowe ramki? i naklejki? Macie może jakieś na zbyciu?
moskal Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 A tak wogóle, kogo mam się czepiać jeśli chce klubowe ramki? Jarko
korleone Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Halo Warszawa. Macie jakies propozycje, gdzie mozna zostawic auto na 30 dni w okolicach Okecia? Chodzi mi o parkingi na osiedlu, lub strzezone, lub Wasze Bylbym wdzieczny za info, mile widzine dokladne adresy, lub lokalizacje maps.google, czy zumi. Na al. krakowskiej przed OBI jest parking długoterminowy i odwożą klienta na lotnisko Mam miejsce garażowe w garażu podziemnym - obecnie wolne. 8 km od okęcia więc bierzesz taxi i jesteś na terminalu w 10 minut. dawaj na priv - dogadamy się. korleone
Aydaho Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Po prostu ktoś już nie ma fantazji, i wałkuje jeden temat. izi Adriano ...ale fakt, że temat można już zamknąć
moskal Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Byłem wczoraj w Jankach i oto co napotkałem :
AndyN Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Ooo, to jakaś plaga: http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_moje_19_hybrid_b6b7-t80385.0.html
Aydaho Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Byłem wczoraj w Jankach i oto co napotkałem : czekam na ogłoszenie - bezwypadkowy BTW to pewnie model B67 Luftwaffe edition
Rekomendowane odpowiedzi