kokos Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Kurfa sam sobie taki pasek pierdylnę w Evce :kox: :naughty: kurfa ,wczoraj byla ku temu za***ista okazja,tylko ze ty nie zabierasz evki bo tak chla ze dla nas by nie styklo i ... ,dobrze ze mlody ze mna krotko pracuje to nie mial dzisiaj odwagi brzeczec za śpie w robocie a on zap...dala :gwizdanie: a tak dla pozostalych do informacji, to Poziek marzy o pokrowcu na fure (takim z ortalionu).powiedzial ze ferrari sobie juz do niego sam dokupi :polew:
PARAF Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Ja jak w wojsku.. 3, 5 minuty.. Nosfer, a gdzie odjebałeś pańszczyzne dla ojczyzny...? ...a na weekend proponuję...
hornet Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Siema krawaty Coś mało d*p ostatnio więc wracam do picia
T-żółw Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Poziek dlaczego sie nie pucujesz, ze masz nowe ramki na mitasubiszi
hornet Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Dzięki za kupensje ale wolę blondynki Co do ramek widać że ktoś ma jaja jak arbuzy bo z Wrocławia :polew: Poziowi jeszcze daleko :polew: Wracam do
moskal Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Nosfer, a gdzie odjebałeś pańszczyzne dla ojczyzny...? w Gołdapii , ciężka jazda na indorach Nosfeeeeer , wstałeś juz ???? ja już browca ciągne
Reggi Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Może to zachęci bardzie - będzie sporo moich koleżanek... Rypią się czy trzeba z nimi chodzić? Sypią się jak domy w Czeczenii U nas jest odwrotnie. One stawiają i puszą piórka.. :naughty: On demand.. Jeśli masz innaczej to współczuję.. Na pierścień lecą d*py z klasą...na fury cała reszta :naughty: awatar dla raggamana :>
pawelc Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Nosfer, a gdzie odjebałeś pańszczyzne dla ojczyzny...? w Gołdapii , ciężka jazda na indorach Nosfeeeeer , wstałeś juz ???? ja już browca ciągne Nieźle .. 10.30 a Ty już browca ciągniesz .. A mówią że prawdziwy menel przed południem nie zaczyna :gwizdanie:
moskal Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Nosfer, a gdzie odjebałeś pańszczyzne dla ojczyzny...? w Gołdapii , ciężka jazda na indorach Nosfeeeeer , wstałeś juz ???? ja już browca ciągne Nieźle .. 10.30 a Ty już browca ciągniesz .. A mówią że prawdziwy menel przed południem nie zaczyna :gwizdanie: umarłbym gdybym nie wypił , zaczynało mnie puszczać Nosfeeeer żyjesz ?????
PARAF Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Nosfer, a gdzie odjebałeś pańszczyzne dla ojczyzny...? w Gołdapii , ciężka jazda na indorach DOBRE!!! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Nosfer Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Ja browary ciagne od rana.. innaczej bym nie przezył Moskal od tego jak Paulina powiedziala "wyciagnij skrzydełka" nie za duzo pamietam..
migdalek1985 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 http://www.video.banzaj.pl/film/3266/pozyczka-bph/ Dobre
Nosfer Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Kokos, jak bedziesz mial czas jutro to daj cynk
Korzeń Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 A ja po już po Madonnie. Kto nie był niech żałuje.
kokos Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Kokos, jak bedziesz mial czas jutro to daj cynk ok.ew.jakos popoludniowe godziny,pzdr
Rekomendowane odpowiedzi