krzyniek Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Pewnie "kierowca nie dostosował prędkości do panujących warunków" i klops .... :polew: dokładnie jechałem całe 30 a na znakach 40było więc nawet wolniej dziś znów tam jechałem, a jeden goś do drugiego na CB, kolego omiń to bo sobie całe auto uwalisz smołą, a masz takie ładne pewnie dopiero co z salonu bo się świeci jak ..... nie będę dalej go cytował
ba$ior Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Witam, Coś marnie z laseczkami. Zapodaje na osłodę w środku dnia
krzyniek Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 no może być można też zacytować komentarz z NK : "chyba Ci wątroba kroczem wychodzi"
Kolkov Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 Kolkov zapomniałem dać Nosferowi radia w takim razie przybywaj na spota jutro. Na promce jest BK i nawet człowiek błyskawica przywędrował z arkadii
moskal Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 w takim razie przybywaj na spota jutro. Na promce jest BK i nawet człowiek błyskawica przywędrował z arkadii nie ma szans ale znalazłem przyczyne przerywania parówy : cewka j**ana ! człowiek błyskawica przywędrował z arkadii pierd.olisz , ucałuj go ode mnie :polew: [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2009, 15:19_________________________________________________ładna emotka w podpisie :kox: :kox: musimy sie kiedyś skuć
Kolkov Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 pierd.olisz , ucałuj go ode mnie :polew: [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2009, 15:19_________________________________________________ładna emotka w podpisie :kox: :kox: musimy sie kiedyś skuć mogę mu jebną.ć z bani bo buziak zbyt osobisty, więc nie mogę tego dla Ciebie uczynić _________________________________________________ proponujesz jakieś dymy? kiedy? :gwizdanie:
moskal Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 proponujesz jakieś wypalanie trawy? kiedy? :gwizdanie: toć kiedyś możem :naughty:
MRoger Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 proponujesz jakieś wypalanie trawy? kiedy? :gwizdanie: toć kiedyś możem :naughty: o chyba czas wpaść na spocika
Al_Capone Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Elo! Wklejanie laseczek to jedno. Ale prosze nie wklejajcie rozkraczonych c*p bo ja na prawde w pracy forum przegladam P.S. Nie nie zmienie pracy
moskal Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 P.S. Nie nie zmienie pracy to zmień forum o chyba czas wpaść na spocika :naughty: :naughty: :naughty:
Nosfer Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Na promce jest BK... Chyba drewniany..
Al_Capone Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 to zmień forum A objawy odstawienne? :decayed:
moskal Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 to zmień forum A objawy odstawienne? :decayed: musisz to robić lajtowo , najpierw po decyzji rezygnacji z www.A4-klub.pl musisz na dwa tygodnie przenieść sie na www.xnxx.com to powinno załagodzic skutki odstawienne
MoorPH Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 P.S. Nie nie zmienie pracy to zmień forum o chyba czas wpaść na spocika :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :polew:
Kolkov Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 Na promce jest BK... Chyba drewniany..
Lukas Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Czy ktoś widział Suliego ? od miesiąca sie nie loguje także dziwne czyżby miał nas dość Dziś widzialem S4 na rejestracji TST niestety stała na parkingu także nie wiem kto był kierowcą.
Kolkov Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 Czy ktoś widział Suliego ? od miesiąca sie nie loguje także dziwne czyżby miał nas dość Dziś widzialem S4 na rejestracji TST niestety stała na parkingu także nie wiem kto był kierowcą. ktoś już o niego pytał faktycznie coś długo się nie odzywa
Norbi Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Czy ktoś widział Suliego ? od miesiąca sie nie loguje także dziwne czyżby miał nas dość Dziś widzialem S4 na rejestracji TST niestety stała na parkingu także nie wiem kto był kierowcą. ktoś już o niego pytał faktycznie coś długo się nie odzywa niech ktoś simsa do niego naskrobie i da cynę.
Lukas Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 O kurna Norbi o tobie też zapomnielismy ale Ty to teraz inne forum
Rekomendowane odpowiedzi