Tukan Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Do systemu BOSE musi byc ori radio ktore przestawia sie na tryb aktywny do tych glosników,sub wystepowal w B5 najlepiej go miec zeby caly system dobrze grał a tak to siema
Nosfer Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 No dobra, Korzen spamerze paskudny to masz pełne bose, ale w niczym mi to wszystko nie pomogło, bo gdybym również miał ori radio to cały ten skomplikowany system robi się Plug&Play i nikogo mi do tego nie potrzeba, żeby to założyć nawet Tosika.. Wiesz o co chodzi ? - Nie mam radia, a chce żeby działało Do systemu BOSE musi byc ori radio ktore przestawia sie na tryb aktywny do tych glosników,sub wystepowal w B5 najlepiej go miec zeby caly system dobrze grał a tak to siema Bez sub-a nie załączy się BOSE ?
wit.s Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Nosferski, tylko se sprawdź żeby pasiło, bo później będziesz robił foty bagażnika pełnego gratów i będziesz pytał czy ktoś nie chce kupic Ja mam ori radio, ale chyba Ci nie spasi
Tukan Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Bez sub-a nie załączy się BOSE ? Tego nie jestem pewien ale musisz wszystkie kable od glosnikow podciagnac do wzmacniacze,ale to chyba wiesz
Nosfer Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Nosferski, tylko se sprawdź żeby pasiło, bo później będziesz robił foty bagażnika pełnego gratów i będziesz pytał czy ktoś nie chce kupic No raczej Postaram się wsadzić tak jak jest. Zobaczę jak będzie grało. A radio komuś zapierd*le na spocie.. Pierwszy, który w tym wątku napisze mając 2 wiadomości ".. będzie ktoś na spocie z Vagiem, bo mi falują obroty i chciałbym sprawdzić co to do cholerci jest.." otrzymuje ode mnie odpowiedź: ".. no spoko stary, Ja mam, zVaguję Ci auto.. Ps. A masz Ori radio ? Bo czasami robi zwarcie na przekaźniku?.. " I na spocie mu podpierdalam Radyjko i wszystko.. Ja mam ori radio, ale chyba Ci nie spasi Jakie? Ori TePnix ? Sieciowe ? Bez sub-a nie załączy się BOSE ? Tego nie jestem pewien ale musisz wszystkie kable od glosnikow podciagnac do wzmacniacze,ale to chyba wiesz O kur !! A ja debil ciągnąłem te kable do czujników ABS ! I się jescze dziwiłem, że mi się nawija kabel na felgę :wallbash:
Buba Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 z rana Pozdro dla wszystkich ze slonecznej baltyckiej plazy
poziek Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 z rana Pozdro dla wszystkich ze slonecznej baltyckiej plazy SSIJ!! Rób chociaż fotki jakimś fajnym foczkom :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Shut up fuckers Cały czas gadamy o mich głośnikach !! :polew:
Reggi Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 lampki przyszły za***iste..takie normalne tylko z pomalowanymi środkami..ale za***iste
poziek Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 moskal będzie teraz niczem widmo :kox:
moskal Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 za***iste..takie normalne tylko z pomalowanymi środkami..ale za***iste takie miały być moskal będzie teraz niczem widmo :kox: ponoć jo :kox:
Reggi Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 moskal będzie teraz niczem widmo :kox: Z kolorem parówy to bardziej jak jeżdżąca cegielnia , albo skup miedzi
moskal Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 jeżdżąca cegielnia z przepalonym światłem
Pingvin Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Heja, Nosfer będę miał na sprzedaż Symphony II ze zmieniarką 6 CD za około tydzień (jeśli w końcu nie uszkodzony RNS do mnie przyjdzie... ) - jedyna wada tego radia - jest amerykańskie - nie można polskich częstotliwości radia za bardzo posłuchać, reszta działa cacy... A u mnie BOSE jest i na prawdę ładnie to daje . PS. Nie wiem czy z B6 będzie pasowało do B5 (jest 2-dinowe jakby coś ).
Nosfer Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 jedyna wada tego radia [...] nie można [...] radia za bardzo posłuchać[...] :kox: A co znaczy, ze za bardzo ? W ogole nie zbiera czestotliwosci ?
Pingvin Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 w USej mają skalę co 0,5 (chyba) a nie co 0,1 Mhz i nie odbierasz niektórych naszych stacji. Np. mogę posłuchać sobie radia Campus, ale już np. RMFu czy Antyradia to nie za bardzo... :/ Ogółem w Wawce to chyba ze 3 - 4 stacje mi odbiera.
Nosfer Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 w USej mają skalę co 0,5 (chyba) a nie co 0,1 Mhz i nie odbierasz niektórych naszych stacji. Np. mogę posłuchać sobie radia Campus, ale już np. RMFu czy Antyradia to nie za bardzo... :/ Ogółem w Wawce to chyba ze 3 - 4 stacje mi odbiera. :/ To lipa.. Z reszta i tak nie wiem czy by podeszło do B5
wit.s Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 w USej mają skalę co 0,5 (chyba) a nie co 0,1 Mhz i nie odbierasz niektórych naszych stacji. Np. mogę posłuchać sobie radia Campus, ale już np. RMFu czy Antyradia to nie za bardzo... :/ Ogółem w Wawce to chyba ze 3 - 4 stacje mi odbiera. Moskal. Bierz. Co tam komerchy będziesz słuchał A tak BTW, nie ma możliwości tego przestroić?
Pingvin Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 w USej mają skalę co 0,5 (chyba) a nie co 0,1 Mhz i nie odbierasz niektórych naszych stacji. Np. mogę posłuchać sobie radia Campus, ale już np. RMFu czy Antyradia to nie za bardzo... :/ Ogółem w Wawce to chyba ze 3 - 4 stacje mi odbiera. Moskal. Bierz. Co tam komerchy będziesz słuchał A tak BTW, nie ma możliwości tego przestroić? Hmmm... Właśnie miałem się za to zabierać, ale ... Zakupiłem RNSa..
Rekomendowane odpowiedzi