Aydaho Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 eSa zostaje ze mną Za bardzo się z ta suką zżyłem żeby ją oddać w cudze ręce. Wczoraj koles dzwonił się pytać i powiedziałem mu, że już nieaktualne. Także klamka zapadła. i znowu baty na Modlińskiej dostanę :decayed: dobra decyzja Kali
Pingvin Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 rysunek w paincie O Qtwa organic robocop, tylko dlaczego ma dziurki pod pachą? - Wywietrznik?? :polew:
Aydaho Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 rysunek w paincie kurva Kolkov ... wy***ałem się na podłoge :polew:
Italiano Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 :polew: Dobre. Zabiłeś mnie. Idę dalej pracować.
Nosfer Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 uwaga - znajdź różnice http://www.allegro.pl/show_item.php?item=729866345 http://moto.allegro.pl/item751858013_volvo_v40_1_9tdi.html A sprawdźcie teraz.. Odpisał mi, że to wszystko pomyłka i już pozmieniał..
.i.KALI.i. Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 nic nie pozmienial. Mordeczki sluchajcie może macie ochote podjechać dzisiaj ok 22-23 na cargo? bede ja i napewno sporo ludzi z a3-club.net i zawsze to okazja zeby wieczorek milo spędzić. A jak się nie jeździ na głośnym wydechu, nie pali gumy itd. to psy nie trzepią.
krzyniek Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 może by autko umyć [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2009, 16:26_________________________________________________
Nosfer Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 nic nie pozmienial. Ale zakończył aukcję.
Buba Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 nic nie pozmienial. Mordeczki sluchajcie może macie ochote podjechać dzisiaj ok 22-23 na cargo? bede ja i napewno sporo ludzi z a3-club.net i zawsze to okazja zeby wieczorek milo spędzić. A jak się nie jeździ na głośnym wydechu, nie pali gumy itd. to psy nie trzepią. A moze byc karetka??
Flyer Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 eSa zostaje ze mną Za bardzo się z ta suką zżyłem żeby ją oddać w cudze ręce. meska decyzja w takim razie wpadne na spota i oddam Ci te 13PLN za Twistera
malik Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 eSa zostaje ze mną Za bardzo się z ta suką zżyłem żeby ją oddać w cudze ręce. meska decyzja w takim razie wpadne na spota i oddam Ci te 13PLN za Twistera Oddaj mi najpierw 5 dych za popielniczkę :gwizdanie:
hornet Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 eSa zostaje ze mną Za bardzo się z ta suką zżyłem żeby ją oddać w cudze ręce. meska decyzja w takim razie wpadne na spota i oddam Ci te 13PLN za Twistera Oddaj mi najpierw 5 dych za popielniczkę :gwizdanie: Mam dobrą firmę windykacyjną ze wschodu :polew:
Kolkov Opublikowano 24 Września 2009 Autor Opublikowano 24 Września 2009 Mam dobrą firmę windykacyjną ze wschodu :polew: słyszałem i widziałem nawet jednego z tej firmy
PARAF Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 ponownie Dzisiaj wieczorem kolega namówił mnie na spot przy Forcie Wola Było OK Ale na spocik przyjechało aż 6 samochodów (z czego jeden trafił tam tylko przez przypadek a drugie było moje ) Spoty w Promce biją ich na głowę. W każdym razie pozdrowienia dla kolejnej "drużyny pierścieni"
musti Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 W Promce i Arkadii same się spotują
Voucher Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 ponownie Dzisiaj wieczorem kolega namówił mnie na spot przy Forcie Wola Było OK Ale na spocik przyjechało aż 6 samochodów (z czego jeden trafił tam tylko przez przypadek a drugie było moje ) Spoty w Promce biją ich na głowę. W każdym razie pozdrowienia dla kolejnej "drużyny pierścieni" Własnie jak wyjezdzalem z fortu ok 19 to widzialem jakies 2 A6 i czarna A4. Tak sie zastanawialem czy to jakis spot sie szykuje czy tylko zbieg okolicznosci . Gdybym wiedział to bym został, to by się pogadało .
Rekomendowane odpowiedzi