Al_Capone Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Ty najpierw wyślij do mnie tą panią ze zdjęcia
poziek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Ty najpierw wyślij do mnie tą panią ze zdjęcia słusznie ja też nie brałbym kota w worku bez uprzedniego przetestowania :kox:
Czaro_22 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Powie mi ktoś jak wyglądają te spotkania na parkingu w arkadii? Czy można od tak wpaść czy trzeba dzwonić do kogoś ustalać itp ??
Nosfer Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Powie mi ktoś jak wyglądają te spotkania na parkingu w arkadii? Czy można od tak wpaść czy trzeba dzwonić do kogoś ustalać itp ?? Wpadaj Czarek Wpisowe ustalamy na miejscu
Armi Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Orientuje się ktoś ile kosztuje jedno "badanie" na hamowni w mr-motors? Więcej niż 100zł ?
krzyniek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Powie mi ktoś jak wyglądają te spotkania na parkingu w arkadii? Czy można od tak wpaść czy trzeba dzwonić do kogoś ustalać itp ?? Wpadaj Czarek Wpisowe ustalamy na miejscu Nosfer było by dobrze jakby jakieś "krówki" ze sobą wziął
Czaro_22 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Powie mi ktoś jak wyglądają te spotkania na parkingu w arkadii? Czy można od tak wpaść czy trzeba dzwonić do kogoś ustalać itp ?? Wpadaj Czarek Wpisowe ustalamy na miejscu Nosfer było by dobrze jakby jakieś "krówki" ze sobą wziął Bardzo śmieszne :evil:
Kowal Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 siema panowie trochę mnie tu nie było. ale widzę, że bez zmian - tylko Wam d*py w głowach
moskal Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Orientuje się ktoś ile kosztuje jedno "badanie" na hamowni w mr-motors? Więcej niż 100zł ? w starych Babicach jest za 50 pln :naughty: :naughty: http://www.empireracing.pl/ucp.php?mode=register
Al_Capone Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 U rogala setkie kosztuje
wit.s Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 dzisiaj Moskalitowi nie dygnął z rana ? :naughty: Poziek a swoją drogą? Skąd wiesz?? dzwonił rano i się pytał czy nie mam jakiś proszków wspomagających... powiedziałem, że nie mam z tym problemów narazie ale żeby nie być c**jkiem to podałem mu telefon do Wit.esa On na pewno coś zaradzi... i od tamtej pory cisza :kox: :kox: Problemów niby nie ma, ale ma dokładnie sprawdzone gdzie dzwonić, żeby znaleźć rozwiazanie (...)i to moja zasługa (...) No, tego to akurat nigdy pewnym być nie możesz. Choć wiem, że myślisz inaczej
Reggi Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 ja pier***e ,toż to Anioł :shocked: mogła by tylko jeszcze mieć kruczo czarne włosy ..ale Ty bezguście jesteś Pany jak ktoś zmieniał kółka na zimowe to niech sobie posprawdza czy wulkanizator pozakręcał mu dobrze śruby..bo dziś mojego ojca wyprzedziło lewe koło
Buba Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Orientuje się ktoś ile kosztuje jedno "badanie" na hamowni w mr-motors? Więcej niż 100zł ? w starych Babicach jest za 50 pln :naughty: :naughty: http://www.empireracing.pl/ucp.php?mode=register uprzedziles mnie kiedy jedziemy?
franio Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 MOSKAL, KTO WYGRA MECZ???!!!
Reggi Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 MOSKAL, KTO WYGRA MECZ???!!! Od przepowiedni to jest Łukasz dablju R
lukaszr Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Od przepowiedni to jest Łukasz dablju R Nie zajmuję się takimi duperelami
Korzeń Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Od przepowiedni to jest Łukasz dablju R Nie zajmuję się takimi duperelami jakbyś zmienił zdanie daj znać, obstawie conieco
Kolkov Opublikowano 26 Października 2009 Autor Opublikowano 26 Października 2009 dziś mojego ojca wyprzedziło lewe koło ale nic mu się nie stało w związku z tym? Pasek mocno ucierpiał?
Buba Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1625777,0,,audi_zawinelo_sie_na_drzewie_dwie_osoby_ranne,wiadomosc.html mam nadzieje ze nikt od nas...
Rekomendowane odpowiedzi