.i.KALI.i. Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Nie to co Twoja 1,6 Dobrywieczór stary czlowieku... Nawet się nie umywa. Ale i tak wolałbym RS4 niz takie Subaru. Choć mieć takie dwie lalki w garazu było by pięknie :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Nie to co Twoja 1,6 Dobrywieczór stary czlowieku... Nawet się nie umywa. Ale i tak wolałbym RS4 niz takie Subaru. Choć mieć takie dwie lalki w garazu było by pięknie :gwizdanie: Ale pojechałeś po całości ( stary człowieku ) A co do lalek to nie pogardził bym takim sprzętem młody :gwizdanie:
.i.KALI.i. Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 nie pogardził bym takim sprzętem młody :gwizdanie: Czyżby Twój sprzęt był za mało wydajny i z chęcią zamieniłbyś go na młodszy, sprawniejszy model? :polew:
PIXI Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Kali - traktor to traktor na razie nie mam co narzekać ale coś do podwyższenia ciśnienia przydało by się ( stara po rundzie honorowej od razu nogi by rozłożyła w V ) i głowa by ją nie bolała
Reggi Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 ale coś do podwyższenia ciśnienia przydało by się Poczekaj, aż córka powie Ci że jest w ciąży To lepsze niż Subaru :polew:
.i.KALI.i. Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Nic tak nie podwyższa ciśnienia w przewodach jak pewien okres ich nieużywania A tymczasem Kali mówi papa. Dobrej nocki. Ja ide spuścić ciśnienie bo już mi blondyna stygnie. Do jutra
kokos Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 ale coś do podwyższenia ciśnienia przydało by się Poczekaj, aż córka powie Ci że jest w ciąży To lepsze niż Subaru :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
T-żółw Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Żółwik studiujesz lekturkę postów tradycyjnie zamulam pixi po wymianie jazda koksik
lukaszr Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Ja ide spuścić ciśnienie bo już mi blondyna stygnie. To chyba raczej powinieneś dopompować ? :naughty:
Reggi Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Ja ide spuścić ciśnienie bo już mi blondyna stygnie. To chyba raczej powinieneś dopompować ? :naughty: Kali ma przyłożyc usta tam gdzie ktoś wkładał wuja ? :polew: :polew:
PIXI Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 ale coś do podwyższenia ciśnienia przydało by się Poczekaj, aż córka powie Ci że jest w ciąży To lepsze niż Subaru :polew: Masz rację Ragga ale chyba za wcześnie na to ( córa ma 11 lat ) , prędzej syn ( 18 lat ) rzuci hasło stary wyskakuj z kasy na wesele , bo będziesz dziadkiem - to prawie to samo Nic tak nie podwyższa ciśnienia w przewodach jak pewien okres ich nieużywania A tymczasem Kali mówi papa. Dobrej nocki. Ja ide spuścić ciśnienie bo już mi blondyna stygnie. Do jutra Kuj blondi dopuki gorąca [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 22:55_________________________________________________ Żółwik studiujesz lekturkę postów tradycyjnie zamulam pixi po wymianie jazda koksik Najważniejsze że pomogło ... i po kłopocie można się napić jak to mówią [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 22:57_________________________________________________ ale coś do podwyższenia ciśnienia przydało by się Poczekaj, aż córka powie Ci że jest w ciąży To lepsze niż Subaru :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Ale śmieszne , bardzo śmieszne Chłopy macie racje - zanim się obejrze .... [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 23:02_________________________________________________Moskal - Wójku czy dobrze zacytowałem Twoja zjebka mnie zmotywowała :gwizdanie: [br]Dopisany: 28 Październik 2009, 23:05_________________________________________________Pany wale się na cyce .... dobrej nocki
Kolkov Opublikowano 28 Października 2009 Autor Opublikowano 28 Października 2009 Adrian a tak w ogóle to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin lepiej późno niż wcale
Reggi Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Adrian a tak w ogóle to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin lepiej późno niż wcale Podłącze się do życzeń nieco spóźnionych :banan3: :banan3:
kokos Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Adrian a tak w ogóle to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin lepiej późno niż wcale Podłącze się do życzeń nieco spóźnionych :banan3: :banan3: jeszcze zdazylem.wszystkiego naj...
kokos Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Adecneo zdążyłem? chyba nie ,byla 00:00 dnia 29.10.2009
poziek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 A ja tak specjalnie po terminie chciałem życzyć Adriankowi zawsze twardej pyty i zawsze wygodnych kapci :kox: :kox:
Reggi Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Masz rację Ragga ale chyba za wcześnie na to ( córa ma 11 lat ) Przy tym tempie rozwoju ..era iPodów..Xboksów.. wibratorów z cyber skóry W tych czasach niektóre 16 wyglądają jak 21 Ja Ci dobrze radze..za jakieś 5 lat sprawdź jej pokój.. jeśli posiada elektrycznego przyjaciela w szufladzie to znak, że inicjacja jest już blisko ..jak się spóźnisz z rok to nie opanujesz szału macicy :polew: :polew: [br]Dopisany: Październik 29, 2009, 12:06:02 _________________________________________________ A ja tak specjalnie po terminie chciałem życzyć Adriankowi zawsze twardej pyty i zawsze wygodnych kapci :kox: :kox:
poziek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 jeśli posiada elektrycznego przyjaciela w szufladzie to znak, że inicjacja jest już blisko to oznacza, że już dawno po inicjacji :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi