.i.KALI.i. Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Albo zmieś sobie hasło.. Bo może to nikt od nas.. Hasło mam takie, że sam się go uczyłem długo bo pokombinowane jest zdrowo wiec wątpie że to ktoś z zewnątrz. Ale zmienie jeszcze tak w razie czego.
moskal Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Ale zmienie jeszcze tak w razie czego. nie musisz , powiedz na jakie a my Ci zmienimy :naughty: :naughty: :naughty:
PARAF Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Pany jak macie takie pomysły na hasełka to mam prośbę może coś wystrugacie http://www.a4-klub.pl/smf/prosba_haslo_reklamowe_slogan-t100742.0.html Marek, Marek ty to dopiero masz poczucie humoru... [br]Dopisany: 29 Październik 2009, 11:11 Ty nie pitol bo odpisałem Ci na Twoje rzygowiny chciałem na poważnie a nie wypaliłeś jak byś był na haju czytaj dalej...
.i.KALI.i. Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 nie musisz , powiedz na jakie a my Ci zmienimy Sam coś wymyśl a ja będe zgadywał potem Ale naprawde mnie to już wkurwiaa i chętnie dowiem się kto to. Jeżeli miał być to żart to spoko, nie unosze się jak dziecko ale jeżeli ktoś ma jakiś problem do mnie to wole to załatwić w 4 oczy a nie przez głupie zmiany danych.
Aydaho Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 k.uurva ... kolega w UK właśnie sobie zakupił - 2009, S-LINE, 2,0 TDI 170KM, felung 19" .... cena w przeliczeniu raptem 90 kpln a u nas ;-((( jakieś stare dziadki z rajchu
.i.KALI.i. Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 zaaajeeeebistaaaa :kox: Gdyby to jeszcze było 3.0 TDI to już wogóle bajka. Ale i tak jest kox!
Korzeń Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Yo cycki Adriano - wszysttko de bestto dla Ciebiano Italiano ... Poziomka tak namieszał tym czytaniem PW ze wszyscy cały dzien sidzieli w jego watku zapominajac o najważniejszym wydarzeniu dnia naj naj cale szczescie wydrukowalem sobie 17 stron
Aydaho Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 cale szczescie wydrukowalem sobie 17 stron ?????
Flyer Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Aydaho, ciagnij z UK taka B8... zrobisz przekladke dechy i bedzie git
poziek Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 cale szczescie wydrukowalem sobie 17 stron To weź mi zapodaj skany co tam Bryńka do mnie skakała bo bym sobie to przeczytał raz jeszcze :naughty:
krzyniek Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 k.uurva ... kolega w UK właśnie sobie zakupił - 2009, S-LINE, 2,0 TDI 170KM, felung 19" .... cena w przeliczeniu raptem 90 kpln a u nas ;-((( jakieś stare dziadki z rajchu a Dudek dostał za free od audi RS_a 6 :gwizdanie:
MoorPH Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 cale szczescie wydrukowalem sobie 17 stron To weź mi zapodaj skany co tam Bryńka do mnie skakała bo bym sobie to przeczytał raz jeszcze :naughty: Najlepiej całosc spakować.. Bo chetnie przeczytam co po niektóre wypociny użytkowników.. Moze ktos chce kupic za.jebiste wieśniackie fele? Kojarzą mi się z typowymi amerykańskimi autami, z których wychodzą lansujący się lamerzy
Korzeń Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 cale szczescie wydrukowalem sobie 17 stron ????? kutfa nie ten cytat wczoraj zaczalem czytac temat Czekam na oficjalne przeprosiny od użytkownika HiRide i tak zasnalem z laptopem na klacie a dzis go nie ma
MoorPH Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1626213,0,,trzy_nowe_auta_do_kasacji_laweta_zawadzila_o_kladke,wiadomosc.html :doh1:
Nosfer Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Kojarzą mi się z typowymi amerykańskimi autami, z których wychodzą lansujący się lamerzy :polew: Dobrze, że nie dodałes, że do tego wszystkiego mają rejestrację z imieniem :polew:
MoorPH Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 a dzis go nie ma Bo HiRide "przeprosił" Poźka.. [br]Dopisany: 29 Październik 2009, 12:06_________________________________________________ Kojarzą mi się z typowymi amerykańskimi autami, z których wychodzą lansujący się lamerzy :polew: Dobrze, że nie dodałes, że do tego wszystkiego mają rejestrację z imieniem :polew: Tak jak taki jeden mustango podobny w Wawie jezdzi na W0 KALI chyba :polew:
AndyN Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Aydaho, ciagnij z UK taka B8... zrobisz przekladke dechy i bedzie git A po co? Podobno UE chce wymusić na PL zgodę na rejestrację aut z fajerą po drugiej stronie. Trochę cierpliwości .... "Wolny przepływ towarów i usług" czy inne unijne pierdoły
poziek Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 cale szczescie wydrukowalem sobie 17 stron ????? kutfa nie ten cytat wczoraj zaczalem czytac temat Czekam na oficjalne przeprosiny od użytkownika HiRide i tak zasnalem z laptopem na klacie a dzis go nie ma bo się zebrał w sobie i w końcu przeprosił
Rekomendowane odpowiedzi