MoorPH Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 widocznie mu się kasa kończy to wraca albo mu się motogp znudziło Juz pokazali kto był Stigiem więc to pewnie nie to samo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Siema Testpipe zrobiony. Teraz sie zastanawiam czy bedzie pasowal do reszty wydechu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Siema Testpipe zrobiony. Teraz sie zastanawiam czy bedzie pasowal do reszty wydechu :gwizdanie: Sam robiłeś? Ciekawe czy będzie smrodek ja szykuję się na high flow cata w el-tec'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 bry cipeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 bry cipeczki czesc pindolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 wigilia w robocie mi się juz szykuje. Bedzie wyżerka I laski jakoś tak ładniej wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 I laski jakoś tak ładniej wyglądają zapodaj laskom klapsa z niespodzianką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 rób fotki i mów że masz fajnych kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 rób fotki i mów że masz fajnych kolegów Adaś ale Ty przecież już zaręczony :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 rób fotki i mów że masz fajnych kolegów Adaś ale Ty przecież już zaręczony :gwizdanie: eee. znowu masz kropka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 I laski jakoś tak ładniej wyglądają zapodaj laskom klapsa z niespodzianką kurfa... za pierwszym razem przeczytalem "klopsa" :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 rób fotki i mów że masz fajnych kolegów Adaś ale Ty przecież już zaręczony :gwizdanie: eee. znowu masz kropka? napisałem Radomskich, że ktoś jest: 1.http://pl.wikipedia.org/wiki/Gej 2.http://pl.wikipedia.org/wiki/Peda%C5%82 w ramach testu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Napisz jeszcze, że jest czarnuchem to dostaniesz ban-a na 120 dni. Dla testu :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 rób fotki i mów że masz fajnych kolegów Adaś ale Ty przecież już zaręczony :gwizdanie: eee. znowu masz kropka? kórwa , łapie częściej ode mnie , jestem zazdrosny :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Napisz jeszcze, że jest czarnuchem to dostaniesz ban-a na 120 dni. Dla testu :kox: Coś w stylu: Korzeń wydaje mi się (choć mogę się mylić) a w zasadzie to nie moja opinia ale tak słyszałem, że ktoś jest http://pl.wikipedia.org/wiki/Nigger to nie są moje słowa tylko sugestia Wikipedii :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 starzejesz się ;-) Płeć: Mężczyzna Wiek: 40 Poland Poland Miejsce pobytu: Grodzisk Mazowiecki Województwo: mazowieckie Imię: Twój Pan Model: A4 B5 Silnik: AEB 1.8T 150PS Instalacja LPG: Tak Rodzaj napędu: FWD Nadwozie: Avant Rocznik: 1996 Spalanie: Paulinie dwanaście , u mnie piętnaście Wiadomości: 1180 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 kórwa , łapie częściej ode mnie , jestem zazdrosny :polew: :polew: wpadnij na radomskie i sypnij jakąś wiązankę i masz 100% pewności że na święta będzie kropek albo rób tak jak ja wyżej z linkami z wikipedii - regulaminowo cie nie ruszą :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 kórwa , łapie częściej ode mnie , jestem zazdrosny :polew: :polew: wpadnij na radomskie i sypnij jakąś wiązankę i masz 100% pewności że na święta będzie kropek albo rób tak jak ja wyżej z linkami z wikipedii - regulaminowo cie nie ruszą :naughty: Potwierdza się przysłowie. Księgowy to nie zawód, Księgowy to charakter :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pingvin Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 :polew: http://demotywatory.pl/633944/Bitche-Wodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 kórwa , łapie częściej ode mnie , jestem zazdrosny :polew: :polew: wpadnij na radomskie i sypnij jakąś wiązankę i masz 100% pewności że na święta będzie kropek albo rób tak jak ja wyżej z linkami z wikipedii - regulaminowo cie nie ruszą :naughty: pier**le , Prezes wkurwiony jeszcze mi bana zasadzi na gwiazdke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi