Lukas Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Oj jak my polaczymy tego spota to bedzie zle sie dzialo
Al_Capone Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Ja jestem chętny, tylko musze wcześniej wiedzieć (z naciskiem na "wcześniej" ) Jak u mnie
Lukas Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Panowie kto jutro na poscie bedzie posiadał suwmiarke musze sruby zmierzyć SPRAWA wazna :exclaim: Plati moze ty jak bedziesz
platiniumm Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Panowie kto jutro na poscie bedzie posiadał suwmiarke musze sruby zmierzyć SPRAWA wazna Plati moze ty jak bedziesz moge wziasc a jakie sroby chcesz mierzyc?
l_getler Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Planuję się pojawić jutro po raz pierwszy. jeśli możecie to zabierzcie płytki do navi, mam małą między zegarami rocznik 98 sterowanie jest przy ręcznym, skrzyneczka na cd czarna w bagażniku po lewo, avant. pozdrawiam i do zobaczenia jutro
Lukas Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Musze znac dokladny wymiar pod srobki w kole bo pora kupic zabezpieczajaca bo poziek ostatnio sie pytal gdzie auto stoi
wit.s Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Planuję się pojawić jutro Nooo, zapraszamy :biggrin: zabierzcie płytki do naviA ja nie wiem nawet czy ktokolwiek ma. Może najpierw dowiedz się czy ktokolwiek może pomóc i dogadaj się na PW. :biggrin: A tak by the way dziewczynki, jutro Torwar?
l_getler Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 dzięki, ale planuję navi załatwić przy okazji, więc i tak się pojawię.
wit.s Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 i tak się pojawię. zapraszamy :twisted:
Lukas Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Tak tak Norbi bylo zostawic sobie to TDI bys mial taniej
T-żółw Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 lukas23 napisał/a:Tak torwar co jest szefie sezon letni sie zaczyna przeciez
Norbi Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Tak tak Norbi bylo zostawic sobie to TDI bys mial taniejZnalazł się doradca co zmienił 1.9TDI na 3.0 PB Będe jutro panie szefie musze Was do Reala przekonać
Lukas Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 1.9TDI na 3.0 PB :twisted: i nie zaluje musze Was do Reala przekonać nie bo tam mazda szaleje
wit.s Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Pilnik drobny niech jutro ktoś zabierze, bo w zyciu tych żarówek nie założę. :twisted:
bienio Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 panowie doszly mnie wiesci ze ma jutro pod wieczor padac...co z tym zrobimy [ Dodano: 02-04-2007, 23:58 ] koledzy zapomniale dodac,ze juz niebawe dolaczy do nas staly bywalec spotow :biggrin: B5 2001 avant 1.9TDI PD 115ps quattro :twisted:
hornet Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 hmmm Ja tak czy siak pojawię się żeby poznać Was ... będzie mi miło ... prosiłbym tylko o szczegóły na maila(jeżeli jest to możliwe?) hmm nie wiem czy mogę podać maila więc może na pm :biggrin:
Lukas Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Bieniu jaki deszcz zobacz jaka pogoda prosiłbym tylko o szczegóły na maila phona ci wyslalem takze jak cos to dzwon
Rekomendowane odpowiedzi