Czaro_22 Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 nieroby :gwizdanie: Ta nieroby:evil: Ile można pracować, poza tym weekend się zaczyna wiec szkoda dnia :gwizdanie:
spetsnaz Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Dziś u mnie na wiosce ma zlot klub seata Leona, dwie klubowe A4 z nimi są, chłopaki byli w Bukowinie.
Kolkov Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 Dziś u mnie na wiosce ma zlot klub seata Leona, dwie klubowe A4 z nimi są, chłopaki byli w Bukowinie. w Jadwisinie czy w Trzciance :?:
spetsnaz Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Dziś u mnie na wiosce ma zlot klub seata Leona, dwie klubowe A4 z nimi są, chłopaki byli w Bukowinie. w Jadwisinie czy w Trzciance :?: w Jadwisinie
PARAF Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 podziekujesz jak dostaniesz :polew: Jest na to bardzo prosty wzór http://www.dannyg.com/examples/res2/resistor.htm dziękuję panie inzynieze... panie młody panie moderatorze panie nosferze panie k**wa, co ja za głupoty wypisuje...
PARAF Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Bubuś - mam dla ciebie tylnią klapę w dobrej cenie.
Buba Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Bubuś - mam dla ciebie tylnią klapę w dobrej cenie. znajac zycie to cos zaraz wymyslisz ciekawego ale dawaj oferte
PARAF Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Bubuś - mam dla ciebie tylnią klapę w dobrej cenie. ŻARTOWAŁEM Ale chyba sie nie gniewasz...?
Buba Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Bubuś - mam dla ciebie tylnią klapę w dobrej cenie. ŻARTOWAŁEM Ale chyba sie nie gniewasz...? ja, w zyciu mowilem ze zablysniesz
PARAF Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Bubuś - mam dla ciebie tylnią klapę w dobrej cenie. ŻARTOWAŁEM Ale chyba sie nie gniewasz...? ja, w zyciu mowilem ze zablysniesz
Nosfer Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 podziekujesz jak dostaniesz :polew: Jest na to bardzo prosty wzór http://www.dannyg.com/examples/res2/resistor.htm dziękuję panie inzynieze... panie młody panie moderatorze panie nosferze panie ku***a, co ja za głupoty wypisuje... To jest silniejsze od Ciebie
krzyniek Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 dobry znaczy nie za bardzo bo słońce głośno dziś świeci
Rekomendowane odpowiedzi