Kolkov Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 Koledzy to będzie miał ktoś tego vaga zeby pomuc??? przyjedź, na bank ktoś będzie miał
JUZIU Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Koledzy to będzie miał ktoś tego vaga zeby pomuc??? przyjedź, na bank ktoś będzie miał spoko
soolek Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Przeczesujecie często allegro, otomoto etc.. Gdyby Wam wpadła jakaś ładna B6 - puścilibyście PW z linkiem Najlepiej 1.8T... 1.9tdi też przejdzie, ale tylko w 131kM _________________________________________________ Gdybyście znali łasucha na B5 bez klimy to tym bardziej pisać lub dzwonić W dobrej cenie oddam. jakies szczegoly? oska ?q? sedes?szklarnia?b6-2001-2004? bez takich info z dzialu sprzedam wylatujesz z hukiem - Ośka przejdzie, - Q - najlepiej - Sedan lub Avant - B6 - preferuję od 2002 roku w zwyż - Najlepiej w ciemnym kolorze, czerń, grafit etc. (granatowy ) - Wyposażenie, do obgadania, jak będzie ładna sztuka w dobrej cenie, to resztę się dołoży - Diesel - benzyna jestem w stanie się przystosować - Generalnie szukam ładnej B6, na wiele rzeczy mogę przymknąć oko Jeśli się trafi dobra sztuka Widziałeś, coCi proponowałem?
hornet Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Taki jeden okolic Warszawy mówił co innego dzięki za życzenia Ten co u mnie sprzątał ? :gwizdanie:
adamooo Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Koledzy to będzie miał ktoś tego vaga zeby pomuc??? łojezu..naucz się pisać i dopiero przyjeżdżaj
Voucher Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Znacie jakiegoś magika, który podejmie sie wymiany zawiasów drzwi od strony kierowcy?
sołtys85 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 http://vimeo.com/12392311 Jakby zrobili szlaban z garbem przed wjazdem na parking to pewnie żadna furka by nie dotarła w całości. W polsce takimi furami można podróżowac jedynie na lawecie
Buba Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Znacie jakiegoś magika, który podejmie sie wymiany zawiasów drzwi od strony kierowcy? a co w tym trudnego? tylko druga osobe musisz miec
musti Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Pany potrzebuję magika który sprawdził by mi sprawność klimy w parchu bo wydaje mi się , że nie dmucha jak powinna Polecicie kogoś ?
Buba Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 PIXI codziennie masz inny avatar, robiles ostatnio jakas sesyjke? ja obok ciebie czasami na rowerze jezdze a jak mi wodki brakuje to do nocnego na rogu
bajk Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 PIXI codziennie masz inny avatar, robiles ostatnio jakas sesyjke? ja obok ciebie czasami na rowerze jezdze a jak mi wodki brakuje to do nocnego na rogu do parku szczęśliwickiego wpadasz na rower? daj znać kiedyś to coś pojeździmy
PIXI Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 PIXI codziennie masz inny avatar, robiles ostatnio jakas sesyjke? ja obok ciebie czasami na rowerze jezdze a jak mi wodki brakuje to do nocnego na rogu Mam parę zdjęć i robie testy ( uczę się wklejać ) :gwizdanie: Możemy coś sieknąć kiedyś w weekend , Bajk-a można zabrać - swój chłop [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 00:10_________________________________________________ PIXI codziennie masz inny avatar, robiles ostatnio jakas sesyjke? ja obok ciebie czasami na rowerze jezdze a jak mi wodki brakuje to do nocnego na rogu do parku szczęśliwickiego wpadasz na rower? daj znać kiedyś to coś pojeździmy Sąsiad a ty jeszcze nie śpisz .... i nie na rower tylko na d*py i browar
bajk Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 PIXI codziennie masz inny avatar, robiles ostatnio jakas sesyjke? ja obok ciebie czasami na rowerze jezdze a jak mi wodki brakuje to do nocnego na rogu Mam parę zdjęć i robie testy ( uczę się wklejać ) :gwizdanie: Możemy coś sieknąć kiedyś w weekend , Bajk-a można zabrać - swój chłop [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 00:10_________________________________________________ PIXI codziennie masz inny avatar, robiles ostatnio jakas sesyjke? ja obok ciebie czasami na rowerze jezdze a jak mi wodki brakuje to do nocnego na rogu do parku szczęśliwickiego wpadasz na rower? daj znać kiedyś to coś pojeździmy Sąsiad a ty jeszcze nie śpisz .... i nie na rower tylko na d*py i browar opiłem się coli czytam poradniki instalacji rns-e
PIXI Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 czytaj,czytaj ..... Sprawdzałeś " etke" po wisaniu Vin-u bangla
bajk Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 czytaj,czytaj ..... Sprawdzałeś " etke" nie jeszcze..
PIXI Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Moja wersja 7,0 aktualizacja 766 i doopa nie działa katalogi on-line poblokowane ;(
Rekomendowane odpowiedzi