Buba Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 ma ktos moze do sprzedania dwa kolanka z kwasowki 70mm. jutro dolot robie i zobaczymy czy moja koncepcja sie sprawdzi
musti Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Bydlaki mam problem z odpaleniem auta ponieważ mruga mi kontrolka żółta z kluczykiem na dole.Kuźwa za cholere nie mogę nic zrobić odłączałem klemę na jakiś czas po podłączeniu to samo .Co jeszcze zrobić by rozwiązać usterkę ? Dzięki z góry za pomoc
spetsnaz Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Bydlaki mam problem z odpaleniem auta ponieważ mruga mi kontrolka żółta z kluczykiem na dole.Kuźwa za cholere nie mogę nic zrobić odłączałem klemę na jakiś czas po podłączeniu to samo .Co jeszcze zrobić by rozwiązać usterkę ? Dzięki z góry za pomoc a kluczyk Ci ostatnio nie upadł? może pestka wypadła.
musti Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Bydlaki mam problem z odpaleniem auta ponieważ mruga mi kontrolka żółta z kluczykiem na dole.Kuźwa za cholere nie mogę nic zrobić odłączałem klemę na jakiś czas po podłączeniu to samo .Co jeszcze zrobić by rozwiązać usterkę ? Dzięki z góry za pomoc a kluczyk Ci ostatnio nie upadł? może pestka wypadła. Jaka pestka Spec ? Nie upadł mi właśnie.Auto potrzebne a nie wiem co z nim zrobić kuź
Voucher Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Bydlaki mam problem z odpaleniem auta ponieważ mruga mi kontrolka żółta z kluczykiem na dole.Kuźwa za cholere nie mogę nic zrobić odłączałem klemę na jakiś czas po podłączeniu to samo .Co jeszcze zrobić by rozwiązać usterkę ? Dzięki z góry za pomoc a kluczyk Ci ostatnio nie upadł? może pestka wypadła. Jaka pestka Spec ? Nie upadł mi właśnie.Auto potrzebne a nie wiem co z nim zrobić kuź Pestka od immo.
musti Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Bydlaki mam problem z odpaleniem auta ponieważ mruga mi kontrolka żółta z kluczykiem na dole.Kuźwa za cholere nie mogę nic zrobić odłączałem klemę na jakiś czas po podłączeniu to samo .Co jeszcze zrobić by rozwiązać usterkę ? Dzięki z góry za pomoc a kluczyk Ci ostatnio nie upadł? może pestka wypadła. Jaka pestka Spec ? Nie upadł mi właśnie.Auto potrzebne a nie wiem co z nim zrobić kuź Pestka od immo. A jak ta pestka wygląda sory że pytam ale jestem laik w tych sprawach ? Jest w stanie gdzieś to kupić czy jak?
spetsnaz Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Jaka pestka Spec ? Nie upadł mi właśnie.Auto potrzebne a nie wiem co z nim zrobić kuź :wallbash masz możliwość podłączenia vaga? Daj znać jaki błąd. Coś się wyjebało z immo.
musti Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 masz możliwość podłączenia vaga? Daj znać jaki błąd. Coś się wyjebało z immo. nie mam właśnie możliwości tu tkwi problem,Moskal ma kabel ale walnięty
spetsnaz Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 w logo audi masz śrubkę. może to Ci pomoże http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=63744
musti Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 w logo audi masz śrubkę. może to Ci pomoże http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=63744 Ok zdjąłem to.coś małego w tej luce na dole jest taki prostokącik ale czy to immo.Pomoże ktoś ?
MoorPH Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Siemanko, chyba dawno nie było żadnych dupeczek.. Co się dzieje z tym wątkiem.. Ragga ratuj honor!! [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 02:31_________________________________________________
moskal Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 siema bydlaki [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 06:58_________________________________________________ w logo audi masz śrubkę. może to Ci pomoże http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=63744 Ok zdjąłem to.coś małego w tej luce na dole jest taki prostokącik ale czy to immo.Pomoże ktoś ? to jest immo , podepnij vaga i pokaż błedy
hornet Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Siema pipencjusze Dlaczego te laski zawsze mają burdello w pokojach ?
krzyniek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Siema pipencjusze Dlaczego te laski zawsze mają burdello w pokojach ? skupiają się na czym innym
Nosfer Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 w logo audi masz śrubkę. może to Ci pomoże http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=63744 Ok zdjąłem to.coś małego w tej luce na dole jest taki prostokącik ale czy to immo.Pomoże ktoś ? to jest immo , podepnij vaga i pokaż błedy Nie masz drugiego kluczyka może ?
Rekomendowane odpowiedzi