T-żółw Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 imprezka kox dzisiaj notuje spadek formy ..nie wiem dlaczego chyba za duzo densowalismy :biggrin: acha i polecialo historyczne ostrzezenie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 dzięki za spotkanie... no spotkalismy sie... po ch** ....ehh trudno..ale do jutra jestem w WWA ..ps. jak coś to moj nr. jest w Assistance ... ps. sorki za gadke ale trzexwieje po poprawinach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 hehehe reszta ekipy jeszcze chyba dogorywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 ja dopiero wlazlem do domciu.nie ma to jak wiejskie wesela. zeby tak jeszcze nie chodzic z "siostra" hehehe. lukas. no milo cie widziec z powrotem talib. to widze ze planowanie bylo efektywne ;-p ja tez ledwo zyje I zaraz ide w kimono. a apropo's oniakowej impry to chyba zostal pominiety istotny jej aspekt-wrzeszczeliscie o tym jak do mnie dzwoniliscie hle hle hle - perwersy ;-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Wychodzi dzdzownica z ziemi, rozglada się a tu zaraz obok stoi druga dzdzownica. Zdziwiona acz dobrze wychowana mówi: - Dzień Dobry !! na co druga odpowiada: -A co ty ku**wa własnej d*py nie poznajesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 No ja juz jestem w Wawie takze wszystko wraca do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 No wszelki duch Pana Boga chwali. :eek: Lukas. A toż Ty wczoraz z dalekiego wschoda pisała. No, to cieszym się ze jezdeś :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 A toż Ty wczoraz z dalekiego wschoda pisała no dokladnie z dzikiego wschodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Talib sory ale miałem takiego kacora że ja pitole cały dzień gleba Impra jak zawsze udana . było gicio Platiego coś wcieło miał być i gdzieś poległ chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 I wszystkim wielkie yoł hyhyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 hehe spoko Ono wielki podrywacz LOL..jak wyszła reszta zdjęć ?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Dobra fota właśnie wróciłem do domu - na seryjnym programie... :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zdjęcia są mega hyhyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zdjęcia są mega hyhyhy wrzuc jakies z tych twoich ..wyjsciowych fotek :biggrin: na seryjnym programie... dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 na seryjnym programie... dlaczego Zacytuje Pozia : "wlasnie o to chodzi ze h*j wie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Foty mnie na spota zabrać proszę. Dziś się zapewne spóźnie, ale tak, czy siak chętnie zobaczę :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 To co dzisiaj 19 TORWAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Jak nie będzie padać (a tak mówią) to Torwar. Ja dzisiaj znowu japońską księżniczką. Helmut wymienia sobie stawy w przednim zawieszeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 może Torwar a później gdzieś dalej ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi