bajk Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 a ja ide grzebac przy aucie wysmaruj się olejem z silnika to się bardziej opalisz
musti Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 a ja ide grzebac przy aucie miłego smażenia się
musti Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 spoko, wy to mietkie faje jestescie z chęcią Ci pomożemy
Norbunio Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Czy w stolicy są jakieś spoty w sobotę? Będę w weekend i tak zastanawiałem się może są jakieś spociki gdzie ktoś mógłby mi przejrzeć auto vagiem:)
Kolkov Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2010 ale napier... słońcem Czy w stolicy są jakieś spoty w sobotę? Będę w weekend i tak zastanawiałem się może są jakieś spociki gdzie ktoś mógłby mi przejrzeć auto vagiem:) niet, zapraszamy we wtorek
Norbunio Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Bardzo chętnie ale na tygodniu jest hard work:) I faktycznie nakur... słońcem na maxa. A nad zalewem Zegrzyńskim dzieje się coś w weekend ? Podobno dużo motorów i ogólnie miło jest.
Buba Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Bananowe towarzystwo sie zjezdza i swiruje...
PARAF Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Siema Git-lampa dzisiaj to ma chyba jakieś przeładowanie - może zawór upustowy przestał działać... Pruszków, około godziny 11:30 - termomiarka na moim oknie... FU*K!!!
Buba Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 ja wczoraj mialem egzamin w sali gdzie padla klima, koles powiedzial ze obnizy prog zaliczajacy ze wzgledu na trudne warunki
Norbunio Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Stary ten termometr jest ok, u mnie wczoraj było to samo:) Powrócę do tego zalewu... banany świrują na ostro czy jest pajacowanie? W sumie to mógłbym zobaczyć jak banany katują swoje maszyny:) Tam jest bardziej motocyklowo ?
PARAF Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 ja wczoraj mialem egzamin w sali gdzie padla klima, koles powiedzial ze obnizy prog zaliczajacy ze wzgledu na trudne warunki w końcu zdajesz na prawo jazdy...? bardzo słuszna decyzja!!! :oklaski:
Buba Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Stary ten termometr jest ok, u mnie wczoraj było to samo:) Powrócę do tego zalewu... banany świrują na ostro czy jest pajacowanie? W sumie to mógłbym zobaczyć jak banany katują swoje maszyny:) Tam jest bardziej motocyklowo ? w sobote to tam bedzie tyle ludzi ze nie dojdziesz do wody a korki jeszcze wieksze wiec swirowania raczej nie bedzie[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 12:06_________________________________________________ ja wczoraj mialem egzamin w sali gdzie padla klima, koles powiedzial ze obnizy prog zaliczajacy ze wzgledu na trudne warunki w końcu zdajesz na prawo jazdy...? bardzo słuszna decyzja!!! :oklaski: :bicz3:
Rekomendowane odpowiedzi