letallec Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Siema 444 km ? to jest ten koło ciebie ???? w strone Grodziska po prawej stronie ???? to jest ten w wolicy obok salony Audi - permanentnie załadowany w obie strony To wlasnie ten
huggy Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Bry Poziek to co ustawka na Torwarze Dziś postaram się dotrzeć, poznać ekipę o ile znów coś nie wyskoczy
Aydaho Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Bry Poziek to co ustawka na Torwarze Dziś postaram się dotrzeć, poznać ekipę o ile znów coś nie wyskoczy na Pozka możesz liczyć - jak już sie umówi to JEST na 100%
poziek Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Bry Poziek to co ustawka na Torwarze Dziś postaram się dotrzeć, poznać ekipę o ile znów coś nie wyskoczy Jak co tydzień i dzisiaj zapraszam Cię na spot na TORWARZE wódka-dziwki-koks w dowolnej kolejności i ilości [br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 12:08_________________________________________________ na Pozka możesz liczyć - jak już sie umówi to JEST na 100%
huggy Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Jak co tydzień i dzisiaj zapraszam Cię na spot na TORWARZE wódka-dziwki-koks w dowolnej kolejności i ilości No hojny chłopak, nie szczypiesz się kolegom Ok się widzimy........
Buba Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Dzieki chlopaki za szybki powrot z promki Jak zobaczylem tych policjantow to cieplo mi sie zrobilo :gwizdanie:
bajk Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Dzieki chlopaki za szybki powrot z promki Jak zobaczylem tych policjantow to cieplo mi sie zrobilo :gwizdanie: na szczęście byli zajęci kimś innym :gwizdanie:
Buba Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Dzieki chlopaki za szybki powrot z promki Jak zobaczylem tych policjantow to cieplo mi sie zrobilo :gwizdanie: na szczęście byli zajęci kimś innym :gwizdanie:
bajk Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Dzieki chlopaki za szybki powrot z promki Jak zobaczylem tych policjantow to cieplo mi sie zrobilo :gwizdanie: na szczęście byli zajęci kimś innym :gwizdanie: nawet nie zdążyłem zobaczyć ilu zatrzymanych tam stało
Buba Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Dzieki chlopaki za szybki powrot z promki Jak zobaczylem tych policjantow to cieplo mi sie zrobilo :gwizdanie: na szczęście byli zajęci kimś innym :gwizdanie: nawet nie zdążyłem zobaczyć ilu zatrzymanych tam stało 3 sztuki chyba, PIXI jechal na koncu wiec moze powie
Nosfer Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Dzieki chlopaki za szybki powrot z promki Jak zobaczylem tych policjantow to cieplo mi sie zrobilo :gwizdanie: na szczęście byli zajęci kimś innym :gwizdanie: nawet nie zdążyłem zobaczyć ilu zatrzymanych tam stało 3 sztuki chyba, PIXI jechal na koncu wiec moze powie
Buba Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Dzieki chlopaki za szybki powrot z promki Jak zobaczylem tych policjantow to cieplo mi sie zrobilo :gwizdanie: na szczęście byli zajęci kimś innym :gwizdanie: nawet nie zdążyłem zobaczyć ilu zatrzymanych tam stało 3 sztuki chyba, PIXI jechal na koncu wiec moze powie szkoda ze nie bylo miejsca bo chcialem z toba z rolki poleciec
Nosfer Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 szkoda ze nie bylo miejsca bo chcialem z toba z rolki poleciec Następnym razem Nosfer podeślij mi wiesz co Ok. [br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 22:54__________________________________________________________________________________________________ Makaroni - jak moja padlinka załapała się na jakimś Artyźmie to podeślij mi na PW czy coś
MrTea Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 witam kolegów, wybieram się dzisiaj do Wa-wy na koncert który odbędzie sie w klubie Palladium przu ul. Złotej 9 .. orientujecie się jak tam z miejscem parkingowym i jakąś strefą parkowania? z góry thx za odpowiedz
Kolkov Opublikowano 7 Lipca 2010 Autor Opublikowano 7 Lipca 2010 witam kolegów, wybieram się dzisiaj do Wa-wy na koncert który odbędzie sie w klubie Palladium przu ul. Złotej 9 .. orientujecie się jak tam z miejscem parkingowym i jakąś strefą parkowania? z góry thx za odpowiedz strefę parkowania masz płatną w godzinach 8-18, a koncert pewnie masz później
Rekomendowane odpowiedzi