huggy Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 bry Dzięki za spot, miło było poznać bajk dziękować wiesz za co...... Nosfer mogę liczyć na fotki? Pozdro i do następnego
poziek Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 bry Dzięki za spot, miło było poznać bajk dziękować wiesz za co...... Nosfer mogę liczyć na fotki? Pozdro i do następnego trafiłeś w końcu na spot tych zniewieściałych GPSów ? :naughty: :naughty:
.i.KALI.i. Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Siemanko brzydale Może bym się w końcu pojawił na spocie. Wczoraj wróciłem z pracy i zapomniałem, że był. Sie steskniłem za Wami A tak w ogóle to się zakochałem w niej
poziek Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Siemanko brzydale Może bym się w końcu pojawił na spocie. Wczoraj wróciłem z pracy i zapomniałem, że był. Sie steskniłem za Wami A tak w ogóle to się zakochałem w niej od kilku lat znana na cały świecie i audizine
.i.KALI.i. Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 chyba kupie sobie taką i zrobie podobnie Do zimy powinienem się uporać.
Flyer Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Poziu daj linka do tego auta... ciekaw jestem co to za progi i zderzaki, bo blotniki homemade na pewno... bedzie plan na przyszlosc
Aydaho Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 chyba kupie sobie taką i zrobie podobnie Do zimy powinienem się uporać. ale koniecznie pomaluj na różowo - będzie pasować do BiKejów
.i.KALI.i. Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 progi i zderzaki ABT. Błotniki homemade, z resztą moim zdaniem za bardzo poszerzone. Ale ogólnie furka wygląda kox tu jest fajna stronka o B6: www.a4mods.com
moskal Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 tu jest fajna stronka o B6: www.a4mods.com B6 to lamusy jeżdżą :kox:
.i.KALI.i. Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 to Ty juz dawno powinieneś mieć conajmniej 5 na podwórku
huggy Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Ja mam trochę mniej ambitne plany Tak wiec na początek mam pytanie do ekipy czy jest ktoś kto montował moduł DRL i może coś pomóc/podpowiedzieć?
moskal Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 to Ty juz dawno powinieneś mieć conajmniej 5 na podwórku a jebnąć twoim łbem w ściane jak ostatnio ??? :naughty: :naughty:
Pingvin Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam tu jest fajna stronka o B6: www.a4mods.com B6 to lamusy jeżdżą :kox: I nie obawiałeś się ze mną jechać?
moro99 Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 B5 sa za***iste - B6 wg mnie sa jakies takie nijakie - B7 - B8 dla mnie
Buba Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 chyba kupie sobie taką i zrobie podobnie Do zimy powinienem się uporać. to juz motur nie??
moskal Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam tu jest fajna stronka o B6: www.a4mods.com B6 to lamusy jeżdżą :kox: I nie obawiałeś się ze mną jechać? zjarany byłem , nie zwracałem uwagi :kox: :kox:
poziek Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 tu jest fajna stronka o B6: www.a4mods.com B6 to lamusy jeżdżą :kox: wiadomo
.i.KALI.i. Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 motór na razie musi poczekać, nie stac mnie żeby wydawać ponad 20 kafli (a za tyle mniej wiecej bym kupił) żeby stał ponad pół roku w garażu. A na B6 się napaliłem. Na RS4 jeszcze kasy nie bedzie wiec pozostaje w sferze marzeń ale takie B6 3.0 V6 ze zrobionym wydechem i ładnie ogarnięta z zewnątrz i wewnątrz i bedzie kox Trzymajcie kciuki żeby to się udało. Na razie pierwszy punkt planu to sprzedać eSe i spłacić długi. potem odłożyć kase (już się powoli zbiera) sprzedać saaba i ruszyć do niemcowni czy gdzieś na poszukiwanie furmanki
huggy Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Lepszy lamus z kółkiem na masce jak pedzio z diamentem
Rekomendowane odpowiedzi