Nosfer Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 fakt to jedyne, sensowne wyjasnienie Może nie sensowne, ale bardziej prawdopodobne niż to, że wymyślił to bez słownika i absolutnie niczyjej pomocy..
moskal Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 fakt to jedyne, sensowne wyjasnienie Może nie sensowne, ale bardziej prawdopodobne niż to, że wymyślił to bez słownika i absolutnie niczyjej pomocy.. :polew: :polew: :polew:
hornet Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 fakt to jedyne, sensowne wyjasnienie Może nie sensowne, ale bardziej prawdopodobne niż to, że wymyślił to bez słownika i absolutnie niczyjej pomocy.. :blink: Nie wiedziałem że to człowiek na takim wysokim poziomie
hornet Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Co się gapisz ? Przecież nie pada :gwizdanie:
PARAF Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Co się gapisz ? Przecież nie pada :gwizdanie: "warszafski deszcz zawsze pada"
PIXI Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 ale stron nayebaliście ..... co to - święto jakieś Buba jak ostatni wystartowałem to i ostatni dotarłem
Buba Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 ale stron nayebaliście ..... co to - święto jakieś zamiast sie cieszyc i wspierac nabijanie postow to sie nasmiewasz...
PIXI Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 ale stron nayebaliście ..... co to - święto jakieś zamiast sie cieszyc i wspierac nabijanie postow to sie nasmiewasz... Ledwo ogarnołem czytanie , a o naśmiewaniu nawet mi się nie śniło Ale fajnie jest poczytać jak się zwieracze w pośladach palą .... , a do Poznania to nam brakuje od ch**a i jeszcze trzchę Swoje trzy grosze też dodam ....żebyś nie marudził BTW: gdzie psy stały , bo nie zauważyłem ........ tylko nie mów że za wolno jechałem - i się zwineli
Buba Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 ale stron nayebaliście ..... co to - święto jakieś zamiast sie cieszyc i wspierac nabijanie postow to sie nasmiewasz... Ledwo ogarnołem czytanie masz program lupa, on pomaga :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 :polew: Jeszcze na oczy mi nie padło , ale danke sąsiad
.i.KALI.i. Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Siema hóiowie Oświadczam, że wszystko co pisałem wczoraj pisałem sam, bez niczyjej pomocy. Tak wiem, wygłupilem się piszac elokwentnie dlatego przepraszam, juz ide do kąta, wróce za godzine. posypie grochem podłoge i bede klęczał aż mi głupoty i wyniosłe formy wyjda z głowy.
Kolkov Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 chyba za mało bzykacie, bo spięliście się wczoraj jak nastolatki
Rekomendowane odpowiedzi