Korzeń Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Panowie, jeżeli ktoś dysponuje kluczem do zdjęcia kierownicy, to chętnie skorzystać na spocie po lifcie? krzyniek
soolek Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 kurfa zapomniałem tego tematu dla Ciebie, kluczy też nie wziąłem Sprawa nie jest jakaś pilna, więc ... spoko. Panowie, jeżeli ktoś dysponuje kluczem do zdjęcia kierownicy, to chętnie skorzystać na spocie po lifcie? krzyniek Po lifcie. A któż raczy wiedzieć, kiedy się krzyniek zjawi Boberek ma klucz, ale za późno mu się przypomniałem - dzisiaj nici z przekładki, więc tak szukam innego chętnego na dzisiaj
moskal Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 a już skosiłem trawę :gwizdanie: żartowałem , jedziemy :kox: skąd mam cie odebrać ???? jedziemy parówą , na miejscu musimy rozwiercić jedna srube w kierownicy bo za chója nie da sie odkręcić , a łepek jest tak zjechany ze ty;lko okrągly klucz podejdzie :kox: :kox: a już skosiłem trawę :gwizdanie: ja tez jestem przygotowany :naughty: :naughty: :naughty:
.i.KALI.i. Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ja mam te klucze. Wczoraj sciągaliśy z Łukaszem u mnie kiere także cały zestawik jeździ u mnie w aucie. Na spocie się pojawie także służe pomocą.
soolek Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ja mam te klucze. Wczoraj sciągaliśy z Łukaszem u mnie kiere także cały zestawik jeździ u mnie w aucie. Na spocie się pojawie także służe pomocą. No to zajeb...
moskal Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ja mam te klucze. Wczoraj sciągaliśy z Łukaszem u mnie kiere także cały zestawik jeździ u mnie w aucie. Na spocie się pojawie także służe pomocą. zalatwileś temat z esą ???
poziek Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ja mam te klucze. Wczoraj sciągaliśy z Łukaszem u mnie kiere także cały zestawik jeździ u mnie w aucie. Na spocie się pojawie także służe pomocą. zalatwileś temat z esą ??? NIE coś spierdoliłem
Flyer Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 edmondo, montujesz wreszcie kiere? 3 minuty roboty moj brat ma byc w koncu w wawie juz niedlugo... wiec przycisne go o lampy :gwizdanie:
.i.KALI.i. Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 zalatwileś temat z esą ??? Nie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=153949.msg1767314#new
soolek Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 edmondo, montujesz wreszcie kiere? 3 minuty roboty moj brat ma byc w koncu w wawie juz niedlugo... wiec przycisne go o lampy :gwizdanie: Kali ma mieć klucz do kiery, więc dzisiaj temat mam zamiar ogarnąć na spocie. Daj znać, jak będą lampki do odbioru.
Kolkov Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 skąd mam cie odebrać ???? jedziemy parówą , na miejscu musimy rozwiercić jedna srube w kierownicy bo za chója nie da sie odkręcić , a łepek jest tak zjechany ze ty;lko okrągly klucz podejdzie :kox: :kox: najchętniej z Wyszkowa a już skosiłem trawę :gwizdanie: ja tez jestem przygotowany :naughty: :naughty: :naughty: Dobra Leszcze, jedziemy z misją w lubelskie, więc jeżeli ma ktoś coś do obszycia w skórkę i dogadał się z raggamanem to dawać znać
poziek Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Dobra Leszcze, jedziemy z misją w lubelskie, więc jeżeli ma ktoś coś do obszycia w skórkę i dogadał się z raggamanem to dawać znać no a co jeszcze obszywa ? pokrowiec na freda też ? :kox:
moskal Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Dobra Leszcze, jedziemy z misją w lubelskie, więc jeżeli ma ktoś coś do obszycia w skórkę i dogadał się z raggamanem to dawać znać no a co jeszcze obszywa ? pokrowiec na freda też ? :kox: no nie mów ze odczepisz sobie pyndla i dasz nam go do obszycia , bedzie smierdziało w samochodzie
poziek Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 no nie mów ze odczepisz sobie pyndla i dasz nam go do obszycia , bedzie smierdziało w samochodzie :naughty:
PIXI Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 cyce ........... wróciłem z mini urlopu
Wandej Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 O KUURWAAAA :polew: :polew: buahahaha Fly można jej to wybaczyć ona ma być tylko piękna
Kamyk Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 cyce ........... wróciłem z mini urlopu tęskniłeś ? przyznawaj się, ale to już ! zdrowaś k.
Kolkov Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 cyce ........... wróciłem z mini urlopu Dobry jesteś, wyjechałeś wczoraj po 17 i wróciłeś dopiero dziś
moskal Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 cyce ........... wróciłem z mini urlopu Dobry jesteś, wyjechałeś wczoraj po 17 i wróciłeś dopiero dziś stare grzyby maja tyrać w robocie a nie sie urlopować
Rekomendowane odpowiedzi