ykk Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Jak to sie mawia.. Do 3 razy sztuka..
musti Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 http://www.smog.pl/wideo/38675/za_co_kochamy_polske_skladanka/
Nosb Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Wreszcie meskie auto :gwizdanie: Odezwal sie
moskal Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 siema bydlaki. dzieki , równiez sie ciesze ze TO kupiłem , zobaczymy jak bedzie smigać , na razie po małej przejażdżce z włascicielem jest za***iście :> :> :> :> :> :>
Kolkov Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 na razie po małej przejażdżce z włascicielem jest za***iście :> :> :> :> :> :> na razie to Cię czekają dwa tygodnie z Fordem Fjużonem
moskal Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 na razie po małej przejażdżce z włascicielem jest za***iście :> :> :> :> :> :> na razie to Cię czekają dwa tygodnie z Fordem Fjużonem furd ma końcówke mocy z esy , dokładnie 64KM :kox: :kox: :kox:
mcm Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 to żebyś się nie zabił jak na ese siądziesz
lukaszr Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Krzyż zniknął w nocy :kox: http://wiadomosci.onet.pl/raporty/walka-o-krzyz/usunieto-krzyz-sprzed-palacu,1,3688485,wiadomosc.html
mcm Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 nie trzeba było tak od razu i było by wiele mniej kłopotu
lukaszr Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 nie trzeba było tak od razu i było by wiele mniej kłopotu I już w TV zaczynają pojawiać się dyskusje: czy prawnie zabrał ktoś czy bezprawnie - co za pojeb.any kraj.
GRazny Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Moskal... gratulacje zakupu... tylko kluczyki trzymaj przy tyłku bo jak kobieta zasiądzie to może być źle
mcm Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 nie trzeba było tak od razu i było by wiele mniej kłopotu I już w TV zaczynają pojawiać się dyskusje: czy prawnie zabrał ktoś czy bezprawnie - co za pojeb.any kraj. powiedzta mi teraz co z tym krzyżem mam zrobić, do kościoła czy do kominka :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 siema bydlaki. dzieki , równiez sie ciesze ze TO kupiłem , zobaczymy jak bedzie smigać , na razie po małej przejażdżce z włascicielem jest za***iście :> :> :> :> :> :> Będzie podtlenek elpidżi? Nie jesteś przecież benzynowym ortodoksem ....
Kamyk Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 nie trzeba było tak od razu i było by wiele mniej kłopotu I już w TV zaczynają pojawiać się dyskusje: czy prawnie zabrał ktoś czy bezprawnie - co za pojeb.any kraj. powiedzta mi teraz co z tym krzyżem mam zrobić, do kościoła czy do kominka :gwizdanie: :polew:
Hugo Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 nie trzeba było tak od razu i było by wiele mniej kłopotu I już w TV zaczynają pojawiać się dyskusje: czy prawnie zabrał ktoś czy bezprawnie - co za pojeb.any kraj. Ty nie pier... tylko lepiej zaciągnij roletę bo ktoś krzyż wypatrzy :polew: :polew:
moskal Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Moskal... gratulacje zakupu... tylko kluczyki trzymaj przy tyłku bo jak kobieta zasiądzie to może być źle dzieki , kobieta nie pojedzie bo jest docisk z RS4 i troszke ciężko na jej pęcinke
hornet Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Krzyż zniknął w nocy :kox: http://wiadomosci.onet.pl/raporty/walka-o-krzyz/usunieto-krzyz-sprzed-palacu,1,3688485,wiadomosc.html Krzyż jest w pałacu prezydenckim. Co za ściema w tym artykule. Może jeszcze art z pudelka wkleicie :polew: Siema
Rekomendowane odpowiedzi