Reggi Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 jeszcze nie wiem, czytalem opinie o blue i sa podzielone, jedni zachwycaja inni ze wala w c**ja, musze poszukac Chodzi Ci o zakład blue lpg z legionowa? Czy o jakiś inny? Tak o Blue LPG..ja u nich robiłem Civica
Suli Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Obniżona bardziej niż moja Na osiedle do mnie tym już nie wjedziesz I na Promce przy zjeździe z II Piętra zawsze będziesz przycierał :polew:
Buba Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 trzyma za***iście ale chyba pojdzie na sprzedaz bo w zime nigdzie nie wyjade a nie chce urwac zderzkow
Suli Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Zostały mi oryginalne sprężyny z mojej eSy. :gwizdanie: I jestem otwarty na rozmaite propozycje :naughty:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 00:58_________________________________________________Ma się rozumieć - te finansowe
moskal Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Zostały mi oryginalne sprężyny z mojej eSy. :gwizdanie: na ori zawieszeniu stoi jak koza ja po zimie zaraz wstawiam gwint , bo teraz to nie wygląda jak auto 250KM tylko jak dorożka
ono Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Ponieważ w tą zime ostro sie wieszałem przez zawias -35 , koleś organizuje mi pneumatyczne zawieszenie , regulacja twardości ,wysokości +/- 7 cm , całkiem sporo , zobaczymy ile siana bo temat kox.
Nosfer Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Ponieważ w tą zime ostro sie wieszałem przez zawias -35 , koleś organizuje mi pneumatyczne zawieszenie , regulacja twardości ,wysokości +/- 7 cm , całkiem sporo , zobaczymy ile siana bo temat kox. No to zapodaj jak się zorientujesz i wycyganisz zniżkę dla klubu
Reggi Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 trzyma za***iście ale chyba pojdzie na sprzedaz bo w zime nigdzie nie wyjade a nie chce urwac zderzkow Wyjściem jest gwint, albo jakieś wyższe springi na podmiankę w sezonie zimowy Ja jeszcze z dwa tygodnie i ładuje seryjne springi :gwizdanie:
sołtys85 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 jeszcze nie wiem, czytalem opinie o blue i sa podzielone, jedni zachwycaja inni ze wala w c**ja, musze poszukac Chodzi Ci o zakład blue lpg z legionowa? Czy o jakiś inny? Jęsli chodzi o ten zakład to polecam jak najbardziej cenowo. Jeżeli chodzi o słownosc to najpierw wstawili mi reduktor zavoli n mimo, że umawiałem sie na zavoli s (z zewnątrz są identyczne i bardzo trudno rozróżnić je - praktycznie niemożliwe). Późmniej mi wymienili na scorpiona i ogólnie po wstępnej regulacji auto przerywało i oczywiście kazali wymienić świece, ten zabieg nic nie pomógł. Ogólnie auto śmiga nieźle jakby nie problemy z reduktorem to powiem, że było by idealnie. Piotrek zatrudnia 2 gości jeden w miare ogarnia całe instalacje a drugi to raczej tylko cybanty dokręca i tyle, ale może sie wyrobił do tej pory gwizdanie Ogólnie powiem, że w tej cenie jestem super zadowolony z ich roboty oczywiście można by było to zrobić troche lepiej no ale.... zawsze można pobawić sie samemu w domu z dopieszczeniem. jeszcze nie wiem, czytalem opinie o blue i sa podzielone, jedni zachwycaja inni ze wala w c**ja, musze poszukac Chodzi Ci o zakład blue lpg z legionowa? Czy o jakiś inny? Tak o Blue LPG..ja u nich robiłem Civica Tak o Blue LPG..ja u nich robiłem Civica Jęsli chodzi o ten zakład to polecam jak najbardziej cenowo. Jeżeli chodzi o słownosc to najpierw wstawili mi reduktor zavoli n mimo, że umawiałem sie na zavoli s (z zewnątrz są identyczne i bardzo trudno rozróżnić je - praktycznie niemożliwe). Późmniej mi wymienili na scorpiona i ogólnie po wstępnej regulacji auto przerywało i oczywiście kazali wymienić świece, ten zabieg nic nie pomógł. Ogólnie auto śmiga nieźle jakby nie problemy z reduktorem to powiem, że było by idealnie. Piotrek zatrudnia 2 gości jeden w miare ogarnia całe instalacje a drugi to raczej tylko cybanty dokręca i tyle, ale może sie wyrobił do tej pory gwizdanie Ogólnie powiem, że w tej cenie jestem super zadowolony z ich roboty oczywiście można by było to zrobić troche lepiej no ale.... zawsze można pobawić sie samemu w domu z dopieszczeniem.
Buba Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Mława Mława tylko Mława w mlawie 5tysi krzyknal za to samo trzyma za***iście ale chyba pojdzie na sprzedaz bo w zime nigdzie nie wyjade a nie chce urwac zderzkow Wyjściem jest gwint, albo jakieś wyższe springi na podmiankę w sezonie zimowy a myslisz ze co jest? KW siedzi tylko narazie nie rozpracowalem ktory
Reggi Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 w mlawie 5tysi krzyknal za to samo Ostro a myslisz ze co jest? KW siedzi tylko narazie nie rozpracowalem ktory Jak gwint to masz jeden zakup z głowy
Buba Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 w mlawie 5tysi krzyknal za to samo Ostro a myslisz ze co jest? KW siedzi tylko narazie nie rozpracowalem ktory Jak gwint to masz jeden zakup z głowy koles nawet nie wiedzial ze ma wsadzony gwint
sołtys85 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Mława Mława tylko Mława w mlawie 5tysi krzyknal za to samo trzyma za***iście ale chyba pojdzie na sprzedaz bo w zime nigdzie nie wyjade a nie chce urwac zderzkow Wyjściem jest gwint, albo jakieś wyższe springi na podmiankę w sezonie zimowy a myslisz ze co jest? KW siedzi tylko narazie nie rozpracowalem ktory A jakie graty do lpg wkładasz?
Buba Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 jeszcze dokladnie nie wiem, w blue chyba powiedzieli 2x magic i wtryski tez magic ale ja nie ogarniam tego ustrojstwa. powiedzieli ze do 320KM wystarczy
sołtys85 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 jeszcze dokladnie nie wiem, w blue chyba powiedzieli 2x magic i wtryski tez magic ale ja nie ogarniam tego ustrojstwa. powiedzieli ze do 320KM wystarczy Spokojnie 2xmagic III (reduktor) wystarczy są to najbardziej popularne reduktory i maja technologię tłokową. A co do wtryskiwaczy to też mam magic jet i wytrzymały jak narazie 30kkm bez ruszania więc też mogą być choć nie sa za bardzo polecane. Zapytaj czy mają wtryski hana lub med. Jak masz kasę to kehiny. http://moto.allegro.pl/hana-wtryskiwacz-gazu-h2000-i1258750545.html Podobno za***iste i mega trwałe, niewymagające czyszczenia. Można wiedzieć ile chcą za taką instalkę? Swoją drogą to jak chciałem sie umówić na regulację to wiecznie mają zajęte więc się rozwijają
moskal Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 w mlawie 5tysi krzyknal za to samo a czemu nie gadasz z nosbem ????
Buba Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 w mlawie 5tysi krzyknal za to samo a czemu nie gadasz z nosbem ???? rozmawialem, olał mnie
adamooo Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 w mlawie 5tysi krzyknal za to samo a czemu nie gadasz z nosbem ???? rozmawialem, olał mnie dziwisz się ?
Nosfer Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Mława się obsrała.. Chyba im się już popierdoliło w głowkach od tego rozgłosu.. :thumbdown: Łaskę robią, że hajs zarobią - kilka razy z nimi gadałem - dziękuję, wolę znaleźć kogoś bliżej z lepszym podejściem do klienta..
Rekomendowane odpowiedzi