Lukas Opublikowano 14 Maja 2007 Opublikowano 14 Maja 2007 Kunio vaga to B5 to tylko Sembis byl ostatnio i mial go ja mam tylko do B6 a ten ci nie pojdzie
hornet Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 chopaki co trzeba ustawic, bo jak wchodze na nasze spociki to od razu na stron nr 1 wrzuca...juz mnie ptaszek z tym strzela..nie widac co jest nowo napisane...uchh...wracam po 23 z pracy do domu a tu takie klocki:( Ja też mam ten problem tylko mnie odosyła na 415 strone :evil: :evil: :evil:[br]Dopisany: 15 Maj 2007, 08:33 _________________________________________________Jak ktoś nie ma jeszcze zdjęć z bemowa 2007 to może sobie zassać http://rapidshare.com/files/31395234/bemowo_2007.rar.html Pisałem o tym już ze 20 razy, klikaj na obrazek NOWE pre_pl
wit.s Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Wita zrobiles tysiaka postow jutro to opijemy tylko oby nie ta woda swiecona Nooo, nie spodziewałem sie, ze będę tak płodnym twórcą hehehe. Nie wodą świeconą, nie wodą święconą. Się odezwał ten co pierwszy do ten, teges alkoholu hihihi. No przecież z okazji tysięcznego postu powinna być jakaś impreza, prezenty, panienki, palenie gum i masowe kille :-D. No to ja Wam trochę podpowiem: - impra będzie na kotlecie u a. - reszta diecezji warszawskiej podjeżdża pod knajpę głośno rycząc/klekocząc silnikami - wszyscy w autkach puszczają na maxa jakąś koksiarską muzę (tylko mi się zgrać) - w otwartym bagażniku każdej bryki co najmniej dwie laski w bikini (w avantach co najmniej 3) - trzeba wykorzystać fakt wszechobecnego focha :-) - ja stoję na progu z wielkim, niezapalonym kubańskim cygarem w gronie roznegliżowanych panienek i macham do Was radośnie i zapraszająco - na ciąg dalszy spuśćmy zasłonę milczenia :-D - a imprezą sfinansujemy ze zrzuty na forum HYHYHYHY[br]Dopisany: 15 Maj 2007, 10:06:56_________________________________________________Spetsnaz, Lukas - wielkie dzięki za deklaracje podwózki, jednocześnie dziś przyjadę japońską księżniczką, więc polecał się będę na przyszłość :-)
Lukas Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 impra będzie na kotlecie u a. ciekawe czy o tym wie a imprezą sfinansujemy ze zrzuty na forum a co sie bedzie kasa marnowala wykorzystać fakt wszechobecnego focha po takiej imprezie to by dopiero byl foch
poziek Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Wit bardzo mnie się podoba twa radosna twórczość literacko-forumowa
spanky Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Wit bardzo mnie się podoba twa radosna twórczość literacko-forumowa taki niepoprawny marzyciel ....
spetsnaz Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Czy ktoś jeszcze (nie licząc Norbiego) zerkał na projekt naklejki klubowej?
SebMis Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 z naklejek podoba mi się ostatnia, dziś będę i przywiozę nowego spotowicza, vag też będzie
wit.s Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Czy ktoś jeszcze (nie licząc Norbiego) zerkał na projekt naklejki klubowej? Nooo, ja patrzyłem. Odważne podejście do tematu i bradzo mi się podoba projekt 1 (z modyfikacją czcionki na ori A4), tylko: - jestem zwolennikiem jednolitości, czyli jeśli mówimy o logo, naklejkach, breloczkach czy innych tego typu to uważam, ze powinniśmy się ograniczyć do "oficjalnych" wzorów. Chyba nie chciałbym, żeby na spocie/zlocie podjechało 47 autek i każdy miał inną naklejkę ... a może. No tak czy siak poddałbym sprawę szerszej, klubowej a nie tylko warszawkowej ocenie. - w obszarze "upiększania" autka jestem minimalistą (bardziej skłonny zdejmować niz przywieszać), dlatego to co pozostało czyli adres strony www jest dla mnie wystarczający
hornet Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 z naklejek podoba mi się ostatnia, dziś będę i przywiozę nowego spotowicza, vag też będzie Będziesz miał vaga do do B5 ?? to może zaciągnę kumpla co ma 90 KM avancika z 96r ....a co też ma audi afro
spanky Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Czy ktoś jeszcze (nie licząc Norbiego) zerkał na projekt naklejki klubowej? nr. 3 ...
wit.s Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 z naklejek podoba mi się ostatnia, dziś będę i przywiozę nowego spotowicza, vag też będzie Będziesz miał vaga do do B5 ?? to może zaciągnę kumpla co ma 90 KM avancika z 96r ....a co też ma audi afro Sebmis. Powinieneś ustalić stawkę za vagowanie
Kunio Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 sebmis, bede wdzieczny Potrafisz diagnozowac sonde lambda??
SebMis Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 zaraz popytam się koleżanki elsy to będę przygotowany + już mnie zedukowała, jeśli motorek jak w podpisie AEB to jestem przygotowany na zdiagnozowanie Twojej lambdy
ono Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Qnio wczoraj miałeś straszny opis : pier**le Audi ,zbieram na E46 .... ostro
spanky Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Qnio wczoraj miałeś straszny opis : pier**le Audi ,zbieram na E46 .... ostro kazdy kiedys dochodzi do wnoisku ze juz pora pozbyc sie starego kondona i czas pomyslec o czyms nowym ...
ono Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Już sie nadaje tylko do formaliny hahah No i w BMW bardziej mu do twarzy będzie hyhyhyhy
hornet Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Odnośnie dzisiejszego spocia... chyba będzie padać więc może od razu spotkamy się w promce tam gdzie ostatnim razem ??
wit.s Opublikowano 15 Maja 2007 Opublikowano 15 Maja 2007 Odnośnie dzisiejszego spocia... chyba będzie padać więc może od razu spotkamy się w promce tam gdzie ostatnim razem ?? Nie, no - tam piździ, a ja dziś tylko w marynarce. Jak z przyczajki, to może przeżyję (pójdę z dziewczynami po kawę ), ale jak planujemy, to wybierzmy coś cieplejszego PLS
Rekomendowane odpowiedzi