moskal Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 To jakim cudem montują rs4 b5 do zwykłych b5 i ładnie to wygląda? pisałeś cos o tym ze DUZO CZYTASZ , musze stwierdzić ze kłamiesz jak najęty , to ze trzeba ciąć i kleić zderzak wie średnio rozgarnięty nowicjusz po drugim wejściu w dział STYLIZACJA I TUNNING. Więc zapraszam z powrotem do lektury i wróć tutaj za 2 tygodnie
poziek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ooo znowu krytyka tego śmiesznego dzieciaczka :kox:
bajk Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 oho, zaczyna się - już po 13 więc czas najwyższy na codzienna dawkę pojazdu
poziek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 oho, zaczyna się - już po 13 więc czas najwyższy na codzienna dawkę pojazdu A Flyer i Nosfer to pantofle, tre le le le tre le :guma:
boberek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 kurde tyle bzdet dawno nie czytałem
Korzeń Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Bo nosferek mimo całej tej zielonej władzy to biedna , zbłąkana , wrażliwa duszyczka :polew: :polew: :polew:
Flyer Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 oho, zaczyna się - już po 13 więc czas najwyższy na codzienna dawkę pojazdu A Flyer i Nosfer to pantofle, tre le le le tre le :guma: rozumiem, ze mozesz czepiac sie Nosfera, bo chudy chlopaczyna... ba - powiem nawet, ze CIEŃ faceta. ...ale ze mnie ?
poziek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 rozumiem, ze mozesz czepiac sie Nosfera, bo chudy chlopaczyna... ba - powiem nawet, ze CIEŃ faceta. ...ale ze mnie ? gupku, ja się z Wami pieszczę :naughty:
Korzeń Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 rozumiem, ze mozesz czepiac sie Nosfera, bo chudy chlopaczyna... ba - powiem nawet, ze CIEŃ faceta. ...ale ze mnie ? gupku, ja się z Wami pieszczę :naughty: nadal boisz się o ??? zieloni czyhają
.i.KALI.i. Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 pisałeś cos o tym ze DUZO CZYTASZ , musze stwierdzić ze kłamiesz jak najęty , to ze trzeba ciąć i kleić zderzak wie średnio rozgarnięty nowicjusz po drugim wejściu w dział STYLIZACJA I TUNNING. Więc zapraszam z powrotem do lektury i wróć tutaj za 2 tygodnie A to że trzeba ciąć itd. to wiem doskonale. Zastanawiałem się tylko czy da rade to zrobić tak, żeby wszystkie szczeliny i całe spasowanie wyglądało ładnie. Zobacze gdzieś jak to wygląda i pomyśle co robić. Na pierwszy ogień na razie pójdzie malowanie wnętrz lamp przód na czarny mat i wycięcie pomarańczowych kierunków. Potem zapewne BT i zmieniarka i cały czas szukam felg.
Korzeń Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 OKEJ patafiany. Bierhalle kiedy ? :good: :good: :good: :good: i zluzować zwieracze wyrzucić kto co ma jeszcze z siebie :polew:
poziek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 .. czytałem, czytałem, czytałem :tongue4: :polew: :polew:
Nosfer Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 .. czytałem, czytałem, czytałem :tongue4: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Nosferowski pocisnął Trzeba go zabrać na jakieś kawalerskie wyjście :naughty: :naughty:
.i.KALI.i. Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Trzeba go zabrać na jakieś kawalerskie wyjście :naughty: :naughty: Jak pamiętam jego kawalerski to nie widziałem go z nami... :gwizdanie:
Norbi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 OKEJ patafiany. Bierhalle kiedy ? dziś??
Rekomendowane odpowiedzi