Flyer Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Fly sie przyjebal do Raggi Fly sie przyjebal nie do Raggi, a do wszystkich, ktorzy jezdzili po Kalim bo zwyczajnie zaczelo robic sie to nudne... ...to Ragga przyjebal sie do niego Piffko ? Buuuba proooosze cie Ja mam jeszcze jednego desperadosika od Ciebie DziekoFFka :* Ty to kurfa chlor jestes z miesiac temu Ci przekazywalem te browary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Piffko ? Buuuba proooosze cie Ja mam jeszcze jednego desperadosika od Ciebie DziekoFFka :* Na zdrowie ja tam alkoholu nie pije, jedynie jakiś browarek lub dwa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 No ja to na sile musze zeby nie wylac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 gdzies Ty sie uchowal :doh1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 No ja to na sile musze zeby nie wylac desperadosikow sie nie wylewa tylko degustuje przed snem [br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 21:00_________________________________________________wszoraj mnie psiarskie zaatrzymali... 160 na 50-tce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 I po co się podlizujesz ? On mógłby być twoim ojcem musiałby bardzo wcześnie trafić. nie wiem po co się tak spinasz. Drogi Panie moderatorze, przepraszam, że wyraziłem swoją opinię. Więcej nie bede. Już ide do kąta za kare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 wszoraj mnie psiarskie zaatrzymali... 160 na 50-tce no i - jak się temat zamknął ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 desperadosikow sie nie wylewa tylko degustuje przed snem [br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 21:00_________________________________________________wszoraj mnie psiarskie zaatrzymali... 160 na 50-tce ło matko czym się skończyło, opowiadaj jak zawsze, debil wyskoczył zza krzaków z latareczką przed samą maskę, prawie go c**ja zmiotłem, zatrzymałem się, powiedziałem, że jest idiotą pokazał ile jechałem i powiedział żebym zwolnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 400 i 10pkt zapewne Fly no na wsi haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 400 i 10pkt zapewne Karetką jechałem Ale już któryś raz taka akcja, wysyłają świeżaków w nocy żeby sobie pomachali lizakami. jakie zdziwienie jak się zatrzymuje i nie wiedzą co mają powiedzieć :doh1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 buba jako mundurowy kwitow nie placi - nawet po cywilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 no nie powiem już kilka razy uprawnienia do jazdy pojazdami uprzywilejowanymi uratowały mi d*pę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ogry, a więc tak jak było ustalone 2 tyg temu na fejsie (wklejam tutaj bo nie wiem czy do wszsytkich PW poszło). Jutro spotykamy sie na kolejną "wigilię" klubową w Bierhalle w Arkadii. Start o 19:00. Kto mi qwa posty kasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Niestety ale na wasze nieszczęście będę :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 pany czy regenerowane turbo sie jakos dostraja czy przyjezdza p&p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 pany czy regenerowane turbo sie jakos dostraja czy przyjezdza p&p ? walisz mlotkiem 10 kilowym 2 razy w strone zimna i 4 w gorąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 sie nabijaj nie wiem moze cos z grusza trzeba zrobicz czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 kurfffa dawno nie widzialem tyle gowna w tym temacie co przez ostatnie kilka dni,jadom se az milo .Fly sie przyjebal do Raggi ze Ragga sie przyjebal do Kaliego ktory cale zycie sie przyjebywal do wszystkich co (tak jak ja) jezdza klekotami i kupil se klekota a Poziek przyjebal sie do Zielonego ze sie ochajtal bo to byl najlepszy sposob zeby poczuc sie doroslym i jak przystalo na prawilnego obywatela zalozyc podstawowa komorke spoleczna :gwizdanie:-co robi notorycznie od pamietnego maja az sie Zielonemu ulało ,to by chyba bylo wszystko co jest zawarte na jakichs ostatnich 20-stu stronach tego watku Jak zwykle konkretnie Paweł dostałeś uchwyt ? pany czy regenerowane turbo sie jakos dostraja Tak zapuść ostatni album Anity Lipnickiej, zgaś światło i głaszcz ją po muszli :decayed: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 przyjezdza p&p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 moskal to twoje turbo sie wysypalo chyba :\ zregenerowalem to swoje stare i idzie lepiej. napisz mi na pw co robimy z tym fantem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi