.i.KALI.i. Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 jak wnioskuje po odpowiedziach na tył się po prostu nie zakłada oplotu bo nie ma sensu tak? nie znam sie to pytam. Wy jesteście kopalnią wiedzy, tzw. czarną dziurą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 tylko przód czy kpl ? sam przód EEE ja zrozumiałem sam tył :bag:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 14:06_________________________________________________ jak wnioskuje :bag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 jak wnioskuje po odpowiedziach na tył się po prostu nie zakłada oplotu bo nie ma sensu tak? naprawde ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 :hi: Wiesz co Nosfier ? Ja przestanę do dopieprzać o tym nieszczęsnym maju, jak zostanę ojcem chrzestnym Twojego syna :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: Zostaniesz, jeśli Ja zostanę świadkiem na twoim ślubie :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jakim ślubie ? On i ślub ? Aczkolwiek czemu nie: naprawdę się zakocha albo zaliczy wpadkę to pewnie tak będzie (nie to żebym to drugie miał na myśli) :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Panowie, kto się pisał na przewody w oplocie?? Pasują do B6/B7 ośka lub Q. Koszt 250zł za komplet. do odbioru za 3 tygodnie. Wiem, że Ja. Wiem, że Ty i Pixi.. to już mam 6 kompletów zaklepanych.. ale spoko, jeszcze będzie 2 tura pewnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zostaniesz, jeśli Ja zostanę świadkiem na twoim ślubie :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: ...powiem Ci...nie nie powiem... [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 14:14_________________________________________________ albo zaliczy wpadkę to pewnie tak będzie natychmiast cofnij to co napisałeś Łukasz w tej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jakim ślubie ? On i ślub ? Aczkolwiek czemu nie: naprawdę się zakocha albo zaliczy wpadkę to pewnie tak będzie (nie to żebym to drugie miał na myśli) :naughty: http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,13079757,wiadomosc.html Podobno za samą wpadkę mają przestać dawać .... :kox: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Przecież wyraźnie napisałem, że: nie to żebym to drugie miał na myśli także wszystko jest czysto Michałku COFAM WSZYSTKO - NIC NIE MYŚLAŁEM !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 albo zaliczy wpadkę On jest tak ostrożny że na głowę też gumę zakłada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Wiem, że Ja. Wiem, że Ty i Pixi.. to już mam 6 kompletów zaklepanych.. ale spoko, jeszcze będzie 2 tura pewnie.. ja też biere B7 Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 7IWVh0YjpGU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 ja pie..olę co za goście ... :doh1:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 14:55_________________________________________________ temat farciarzy - ciąg dalszy Им повезло Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 tylko przód czy kpl ? Specu - nie waż się mu odpowiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Panowie, kto się pisał na przewody w oplocie?? Pasują do B6/B7 ośka lub Q. Koszt 250zł za komplet. do odbioru za 3 tygodnie. i ja , i ja :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Pixi lecisz do bierhalle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi