Suli Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Panowie, kto się pisał na przewody w oplocie?? Pasują do B6/B7 ośka lub Q. Koszt 250zł za komplet. do odbioru za 3 tygodnie. Specu, jakby Ci jeden komplet został wolny to ja też się piszę :>[br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 16:52_________________________________________________ Pixi lecisz do bierhalle? Bawcie się dobrze i wypijcie za moje zdrowie bo ja niestety nie mogę ;(
kasia82 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 ale pustki na forum halo jest tu ktoś??puk puk
Nosfer Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 ale pustki na forum halo jest tu ktoś??puk puk Wszyscy jadą do Arkadii (Bierhalle) Ja właśnie też wychodzę
MoorPH Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 ja jestem Ty sie nie liczysz ja też Ty też sie nie liczysz :polew:
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 łoooooooooooooooooooo k**wa ........................łooooooooooooo mada faka.....................ł oooooooooooooooooooooo gdzie są klawisz5 ......................???????????? :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
.i.KALI.i. Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 jak tam zachlaj mordy? gdzie wczoraj skonczyliscie?
Nosfer Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Śmiesznie.. [br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 09:34 _________________________________________________Ale powiem Wam... wieś w restauracji to my jednak potrafimy zrobić jak nikt
Norbi Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Donald Tusk trafia na sąd ostateczny. Bóg mówi mu: - "Donaldzie, no to gdzie byś chciał: do piekła czy do nieba?". Donald na to, że chętnie przyjrzałby się obydwu możliwościom. Premier patrzy: w piekle tańczą, grają w piłkę i otwierają kolejnego Orlika. W niebie za to smętnie: pieśni religijne, różaniec i modlitwy. Tusk wybiera więc piekło. Gdy tylko tam trafia, wyskakuje diabeł i widłami ładuje go do kotła. - "To nie tak miało wyglądać!" – krzyczy Tusk. - "PR to się od ciebie uczyłem" – odpowiada Pan Bóg. czy mi się wydaje, czy czukundur to pisior??
Nosfer Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Donald Tusk trafia na sąd ostateczny. Bóg mówi mu: - "Donaldzie, no to gdzie byś chciał: do piekła czy do nieba?". Donald na to, że chętnie przyjrzałby się obydwu możliwościom. Premier patrzy: w piekle tańczą, grają w piłkę i otwierają kolejnego Orlika. W niebie za to smętnie: pieśni religijne, różaniec i modlitwy. Tusk wybiera więc piekło. Gdy tylko tam trafia, wyskakuje diabeł i widłami ładuje go do kotła. - "To nie tak miało wyglądać!" – krzyczy Tusk. - "PR to się od ciebie uczyłem" – odpowiada Pan Bóg. czy mi się wydaje, czy czukundur to pisior??
bajk Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ale powiem Wam... wieś w restauracji to my jednak potrafimy zrobić jak nikt zasługa Norbiego
Rekomendowane odpowiedzi