Buba Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Pixi lecisz do bierhalle? a Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Wygląda na to, że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Panowie, kto się pisał na przewody w oplocie?? Pasują do B6/B7 ośka lub Q. Koszt 250zł za komplet. do odbioru za 3 tygodnie. Specu, jakby Ci jeden komplet został wolny to ja też się piszę :>[br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 16:52_________________________________________________ Pixi lecisz do bierhalle? Bawcie się dobrze i wypijcie za moje zdrowie bo ja niestety nie mogę ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia82 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 ale pustki na forum halo jest tu ktoś??puk puk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 ale pustki na forum halo jest tu ktoś??puk puk Wszyscy jadą do Arkadii (Bierhalle) Ja właśnie też wychodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia82 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 ja jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 ja jestem ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 a ja teraz dotarlem :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 ja jestem Ty sie nie liczysz ja też Ty też sie nie liczysz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 łoooooooooooooooooooo k**wa ........................łooooooooooooo mada faka.....................ł oooooooooooooooooooooo gdzie są klawisz5 ......................???????????? :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 jak tam zachlaj mordy? gdzie wczoraj skonczyliscie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Śmiesznie.. [br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 09:34 _________________________________________________Ale powiem Wam... wieś w restauracji to my jednak potrafimy zrobić jak nikt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Donald Tusk trafia na sąd ostateczny. Bóg mówi mu: - "Donaldzie, no to gdzie byś chciał: do piekła czy do nieba?". Donald na to, że chętnie przyjrzałby się obydwu możliwościom. Premier patrzy: w piekle tańczą, grają w piłkę i otwierają kolejnego Orlika. W niebie za to smętnie: pieśni religijne, różaniec i modlitwy. Tusk wybiera więc piekło. Gdy tylko tam trafia, wyskakuje diabeł i widłami ładuje go do kotła. - "To nie tak miało wyglądać!" – krzyczy Tusk. - "PR to się od ciebie uczyłem" – odpowiada Pan Bóg. czy mi się wydaje, czy czukundur to pisior?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Donald Tusk trafia na sąd ostateczny. Bóg mówi mu: - "Donaldzie, no to gdzie byś chciał: do piekła czy do nieba?". Donald na to, że chętnie przyjrzałby się obydwu możliwościom. Premier patrzy: w piekle tańczą, grają w piłkę i otwierają kolejnego Orlika. W niebie za to smętnie: pieśni religijne, różaniec i modlitwy. Tusk wybiera więc piekło. Gdy tylko tam trafia, wyskakuje diabeł i widłami ładuje go do kotła. - "To nie tak miało wyglądać!" – krzyczy Tusk. - "PR to się od ciebie uczyłem" – odpowiada Pan Bóg. czy mi się wydaje, czy czukundur to pisior?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ale powiem Wam... wieś w restauracji to my jednak potrafimy zrobić jak nikt zasługa Norbiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi