poziek Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 wygląd to nie wszystko :naughty: Nie pier**l Nie wiesz co mówisz, synku
Reggi Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 wygląd to nie wszystko :naughty: Nie pier**l Nie wiesz co mówisz, synku Tera mnie będzie oświecał ? Są typy kobiet którym inteligencja nie jest potrzebna
poziek Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 wygląd to nie wszystko :naughty: Nie pier**l Nie wiesz co mówisz, synku Tera mnie będzie oświecał ? Są typy kobiet którym inteligencja nie jest potrzebna Czy przemyślałeś dogłębnie to co napisałeś ? :gwizdanie: Teraz Adaś ma pełne prawo jebnąć Ci z liścia
Reggi Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Czy przemyślałeś dogłębnie to co napisałeś ? :gwizdanie Oczywiście. Teraz Adaś ma pełne prawo jebnąć Ci z liścia :decayed Wydaje mi się, że nie bo w żaden sposób nie odnosiłem się do niego ( bo niby jakim prawem ) a swoich doświadczeń więc czillałtuj poślady i nie doszukuj się obrażania kogoś
lukaszr Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Teraz Adaś ma pełne prawo jebnąć Ci z liścia Adaś to mięczak także nawet Raguś da mu radę :naughty:
Kamyk Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 ogry malutka prośba - może ktoś przypomnieć linka sprzed paru tygodni ze stroną namierzającą numery komóreczek i miejsce aktualnego przebywania urządzenia? śmiszne to dość było, czas puścić w polskę i rozbić parę małżeństw
Reggi Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Teraz Adaś ma pełne prawo jebnąć Ci z liścia Adaś to mięczak także nawet Raguś da mu radę :naughty: Ta..Adaś to prawie dwa razy ja
lukaszr Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Ta..Adaś to prawie dwa razy ja Ale to tylko pozory - on pod ubrania wkłada takie wkładki pompowane - weź szpilkę i wbij mu w biceps :kox:
Norbi Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 wygląd to nie wszystko :naughty: Nie pier**l Nie wiesz co mówisz, synku Tera mnie będzie oświecał ? Są typy kobiet którym inteligencja nie jest potrzebna Czy przemyślałeś dogłębnie to co napisałeś ? :gwizdanie: Teraz Adaś ma pełne prawo jebnąć Ci z liścia Karwaaaa umierłem!!!!!!!!!!! :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2011, 19:33_________________________________________________ Teraz Adaś ma pełne prawo jebnąć Ci z liścia Adaś to mięczak także nawet Raguś da mu radę :naughty: Ta..Adaś to prawie dwa razy ja No co ty?? A to mientki pytong jak sie ma kiedyś się prężył przede mną zdejmując koszulkę, śmiech po prostu śmiech
MoorPH Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 na spoty sie jezdzi jak sie ma wolny czas - jak sie ma zajecia to sie nie jezdzi Ale gadałeś że przyjedziesz i tyłek Kolkovovi zawracałeś. A Kolkov czekał na Ciebie i wyjechał pewnie jako ostatni razem z Kokosem..[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 19:39_________________________________________________ stalow, brzezka, zabkowska i okolice, najciekawsze miejsce :gwizdanie: okolice wilenskiego, same asy tam mieszkaja Dobra dzielnica.. Mieszkałem tam
Reggi Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Ta..Adaś to prawie dwa razy ja Ale to tylko pozory - on pod ubrania wkłada takie wkładki pompowane - weź szpilkę i wbij mu w biceps :kox: Chyba nie odważyłbym się dźgnąć Adasia szpilą :kox: No co ty?? A to mientki pytong jak sie ma kiedyś się prężył przede mną zdejmując koszulkę, śmiech po prostu śmiech decayed Miałem okazję widziec tego zwierza w bitwie i na miętkiego to on nie wyglądał :naughty: Kurfa po tamtym wieczorze do tej porty mam palca u nogi nie poskładanego zgodnie z założeniami natury :doh1:
KICHOL Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Jak już było to przepraszam, jeśli nie zapraszam na hiciora
Norbi Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Jak już było to przepraszam, jeśli nie zapraszam na hiciora Kichol dałeś do pieca!!! REWELA!!!
hornet Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Jak już było to przepraszam, jeśli nie zapraszam na hiciora KICHOL mordo gdzie się podziewałeś tyle lat ??
kokos Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 na spoty sie jezdzi jak sie ma wolny czas - jak sie ma zajecia to sie nie jezdzi Ale gadałeś że przyjedziesz i tyłek Kolkovovi zawracałeś. A Kolkov czekał na Ciebie i wyjechał pewnie jako ostatni razem z Kokosem..[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 19:39_________________________________________________ stalow, brzezka, zabkowska i okolice, najciekawsze miejsce :gwizdanie: okolice wilenskiego, same asy tam mieszkaja Dobra dzielnica.. Mieszkałem tam AMEN,ostatni wyjechal,a troche posiedzielismy
moro99 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 panowie Ma ktos opis blokow do AEB? dzisiaj probowalismy z Goralem ogarnac moje auto 0 bledow ale niestety nie mielismy rozpiski jakie sa optymalne wartosci w poszczegulnych blokach - jak ktos ma to moze sie podzieli ? wyszlo ze 2 cewki maja sporo nizsze napiecia niz 2 pozostale i autko na jalowym dosc nerwowo chodzi - moze byc to przyczyna ze auto nie jedzie ? pozdro Goral dzieki za pomoc a co do krowy napewno damy rade
Góral.tz Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 panowie Ma ktos opis blokow do AEB? dzisiaj probowalismy z Goralem ogarnac moje auto 0 bledow ale niestety nie mielismy rozpiski jakie sa optymalne wartosci w poszczegulnych blokach - jak ktos ma to moze sie podzieli ? wyszlo ze 2 cewki maja sporo nizsze napiecia niz 2 pozostale i autko na jalowym dosc nerwowo chodzi - moze byc to przyczyna ze auto nie jedzie ? pozdro Goral dzieki za pomoc a co do krowy napewno damy rade hehe krowa mrozić będzie się :kox:
Rekomendowane odpowiedzi