ono Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Fajne te ASB , ale szkoda ze maja blokadę Nm i strasznie h*jowo jadą.
hornet Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Fajne te ASB , ale szkoda ze maja blokadę Nm i strasznie h*jowo jadą. Da radę jakoś tą blokadę zniwelować ?
.i.KALI.i. Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Jaką blokade? opowiadaj coś o tym...
poziek Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Jaką blokade? opowiadaj coś o tym... Kto mu odpowie ten półpiździe
Reggi Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 wszyscy? Nie wszyscy .. Ci dziwni pseudo kupcy w sprawie auta.. wczoraj to miałem takie przypadki, że ręce mi opadły Koleś stwierdził, że gaz jest do d*py bo nie szarpie przy przełączaniu dziwne jest to też , że jest na gwarancji, tak samo jak opony.. ja już sam nie wiem o c**j chodzi niektórym będzie można dać mu koniecznie na zimno I do odcinki
rafalekx Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Nie wszyscy .. Ci dziwni pseudo kupcy w sprawie auta.. wczoraj to miałem takie przypadki, że ręce mi opadły Koleś stwierdził, że gaz jest do d*py bo nie szarpie przy przełączaniu dziwne jest to też , że jest na gwarancji, tak samo jak opony.. ja już sam nie wiem o ch***j chodzi niektórym masakra Ludzie to nie wiedzą czego chcą Wqrwiła mnie dzisiaj jakaś pipka w Yarisie napiertala przez telefon, trzyma to gówno przy uchu i robi 2 km miejsca przed sobą stając na światłach, a o tym żeby ruszyć ze świateł jak należy to nawet nie ma mowy. Pasów na jezdni to chyba nie widziała bo jechała jak chciała Nie mam zwyczaju trąbić na innych, ale jej to by się należało Ledwo się powstrzymałem...
Reggi Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 masakra Ludzie to nie wiedzą czego chcą Ta.. tanio, dobre z gwarancją i najlepiej za darmo.. ku***a co za mentalność Wqrwiła mnie dzisiaj jakaś pipka w Yarisie napiertala przez telefon, trzyma to gówno przy uchu i robi 2 km miejsca przed sobą stając na światłach, a o tym żeby ruszyć ze świateł jak należy to nawet nie ma mowy. Pasów na jezdni to chyba nie widziała bo jechała jak chciała Nie mam zwyczaju trąbić na innych, ale jej to by się należało Ledwo się powstrzymałem... Może laska miała okres godowy ..ale dziś dokonałem fajnego zakupu.. Kiera z multi i łopatkami za całe 50 zł
MoorPH Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 ..ale dziś dokonałem fajnego zakupu.. Kiera z multi i łopatkami za całe 50 zł Chyba na wolumenie o 6 rano świeżo co z jakiejś fury wyjęta..
Reggi Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 ..ale dziś dokonałem fajnego zakupu.. Kiera z multi i łopatkami za całe 50 zł Chyba na wolumenie o 6 rano świeżo co z jakiejś fury wyjęta.. A kupiona na allegro i odebrana od Pana pracującego w mini biurowcu kosztowała 79..ale że nie miał wydac ze stówki to poszła za 50
moskal Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 moskalito pamiętasz? o kórwa juz 2 piwa wychlałem , podjedz do mnie
Kolkov Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 moskalito pamiętasz? o kórwa juz 2 piwa wychlałem , podjedz do mnie
Przemots Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Nie wszyscy .. Ci dziwni pseudo kupcy w sprawie auta.. wczoraj to miałem takie przypadki, że ręce mi opadły Koleś stwierdził, że gaz jest do d*py bo nie szarpie przy przełączaniu dziwne jest to też , że jest na gwarancji, tak samo jak opony.. ja już sam nie wiem o ch***j chodzi niektórym masakra Ludzie to nie wiedzą czego chcą Wqrwiła mnie dzisiaj jakaś pipka w Yarisie napiertala przez telefon, trzyma to gówno przy uchu i robi 2 km miejsca przed sobą stając na światłach, a o tym żeby ruszyć ze świateł jak należy to nawet nie ma mowy. Pasów na jezdni to chyba nie widziała bo jechała jak chciała Nie mam zwyczaju trąbić na innych, ale jej to by się należało Ledwo się powstrzymałem... Takie samo zdarzenie miałem 2 dni temu
PIXI Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 09:14_________________________________________________Co tu taka cisza ???
Rekomendowane odpowiedzi