KICHOL Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 A tablice rejestracyjne to w "notatniku wyrezam" ???? :grin:i u wiekszości ubezpieczycieli potrzebna jest rejestracja do ubezpieczenia samochodu poza tym samochody na tranzytowych tablicach idą jak świerze bułeczki :evil:
hornet Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ja mój zarejestrowałem w tydzień Kichol spokojnie dasz radę .... Nie dostałem od Ciebie odpowiedzi odnośnie Jagielońskiej
T-żółw Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 czy ktos sie moze wybiera? http://www.piknik-goraszka.pl/page.php?page_id=2&subpage_id=0 planuje wstepnie sobote na rowerach.......ale jak jest grill u wujka pozka , to robie korekte na niedziele
Norbi Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zawiecha git tylko teraz ściąga w prawo hehe. Zapraszam na grilla w piątek - start od 19 - polarki, offy, przywieźcie. Dobrze, że chociaż turbo dmucha tak jak trzeba Jakieś foty glebniecia please i opowieść o sprawnej turbawce poprosze. U mnie mister Poź był lekko wypięty chip i dlatego autko nie odpalało
Al_Capone Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 kto jedzie wozem do mr P i wraca tego samogo dnia??
platiniumm Opublikowano 13 Czerwca 2007 Opublikowano 13 Czerwca 2007 czy ktos sie moze wybiera? http://www.piknik-goraszka.pl/page.php?page_id=2&subpage_id=0 planuje wstepnie sobote na rowerach.......ale jak jest grill u wujka pozka , to robie korekte na niedziele zolw ja bede mial gorazke u siebie nad blokiem jak zaczna latac Pozku o ktorej do ciebie na grilla bo sie pewnie pojawie na troszke z cala rodzina bo malej nie mam jak zostawic a na 23 musze byc w pracy. jakies miecho trzeba kupic - tak jak ostatnio?
hornet Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ppotwierdzam spotkanie u Pozia i nasze przybycie czyli 1+1 Lukas muszę odbudkować u Ciebie miejscówkę .... kobieta mnie podwozi ..... jak ktoś jest z okolic kępy to myślę że nie będzie problemów z zabraniem. Profilaktycznie ostrzegłem ją iż odbędzie się w Nadarzynie druga bitwa pod Grunwaldem .... powiedziała że się nie lęka ) już mi się podoba :polew: P.S Autko mało litrażowe VW POLO 1.0 więc spokojnie na drodze bo :bicz: :bicz:
Lukas Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 ja to juz mam miejsce tylko w bagazniku ale tam jest przyjemnie butla z gazem dotrzyma towarzystwa odbędzie się w Nadarzynie druga bitwa pod Grunwaldem bitwa pod Grunwaldem to przy tym co sie bedzie dzialo to pikus szczegolnie jak kazdy juz bedzie po 0.7 zolw ja bede mial gorazke u siebie nad blokiem jak zaczna latac ale mam rozumiec ze zapraszasz nas do siebie
hornet Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ja już chłodzę 3 dzień 0,7 :D Pojedziemy po Europie - będzie duńska :D:D
Lukas Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 oniak mialem wpasc w odwiedziny ale jak zobaczylem na mapie gdzie mieszkasz to sobie podaruje bo chad to daleko chyba
ono Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 hyhyhy no kawałek ale jak za***iście jest Zapnij gaz i dawaj
spetsnaz Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 A tablice rejestracyjne to w "notatniku wyrezam" ???? :grin:i u wiekszości ubezpieczycieli potrzebna jest rejestracja do ubezpieczenia samochodu poza tym samochody na tranzytowych tablicach idą jak świerze bułeczki :evil: niech Ci będzie.. ale numer rejestracyjny nie jest wymagany w polisie OC.. jedynie VIN jest konieczny [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2007, 11:48 _________________________________________________ czy ktos sie moze wybiera? http://www.piknik-goraszka.pl/page.php?page_id=2&subpage_id=0 planuje wstepnie sobote na rowerach.......ale jak jest grill u wujka pozka , to robie korekte na niedziele Daj znać kiedy lecisz.. Ja będę na 100% wypatruj mnie na VIP`ach
poziek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Moim zdaniem to Kichol mógłby jeździć nawet bez blach...ani przedniej szyby :polew:
wit.s Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Moim zdaniem to Kichol mógłby jeździć nawet bez blach...ani przedniej szyby :polew: :polew: No, dokładnie. Kichol, ja pierdziutam, o czym Ty do nas rozmawiasz
KICHOL Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 HYhyhyhy można by było jeździć ale każdy ma jakieś zasady których się trzyma i ja też się staram :evil: a co do ubezpieczenia na Vin to się zgadzam tylko nie każdy ubezpieczyciel tak robi Link4 np. nie. Wyabraź sobie teraz jak Policjant sprawdza twoje OC i potwierdza z nr Vin i w nocy...... stary 20minut nie wyjęte a gdzie mandat wypisac nikt nie chce stać 60min na drodze
hornet Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 HYhyhyhy można by było jeździć ale każdy ma jakieś zasady których się trzyma i ja też się staram :evil: a co do ubezpieczenia na Vin to się zgadzam tylko nie każdy ubezpieczyciel tak robi Link4 np. nie. Wyabraź sobie teraz jak Policjant sprawdza twoje OC i potwierdza z nr Vin i w nocy...... stary 20minut nie wyjęte a gdzie mandat wypisac nikt nie chce stać 60min na drodze Kichol wychodzii na to, że jesteście leniwi Demontuj GPS-a w skodzie i dawaj do Pozia w piątek poupalamy octavię :polew: http://www.metacafe.com/watch/369923/crash_compilation_2006/ Kup od niemca samochód :mysli: http://www.metacafe.com/watch/607083/bmw_m3_m5_and_audi_rs6/
Lukas Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 nie no nareszcie jakies ladne emoty :oklaski: a ten to od czego to jak wszyscy gotowi do ostatniego starcia u Pozia ktos sprawdzal pogode czy bedzie wialo w altance
hornet Opublikowano 14 Czerwca 2007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Wydawało mi się że naszą klubową pogodynką jest Wiciu
Rekomendowane odpowiedzi