Wandej Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 http://otomoto.pl/audi-s6-4-2-v8-296-km-7-osobowy-C22748390.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 W Radumiu wszystko jest możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian0911 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 szukam jakiegos mechanika do wymiany górnych wahaczy najlepiej w warszawie, czy 170zł za wymiane jednej strony górnych wahaczy to dużo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troudyl Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 http://bebzol.com/pl/Zdziwienie-na-ich-twarzach--BEZCENNE.54117.html ktoś miał fantazje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kula Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Mam durne pytanie :-). Czy Warszawskie spoty nadal odbywają się w C.H. ARKADIA, każdy WTOREK, godz. 19:00 Poziom -2, kolor żółty koło punktu montażu CAR-AUDIO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Mam durne pytanie :-). Czy Warszawskie spoty nadal odbywają się w C.H. ARKADIA, każdy WTOREK, godz. 19:00 Poziom -2, kolor żółty koło punktu montażu CAR-AUDIO? Kula , Ty nie pytaj :bicz3: tylko jutro przybywaj ..... a jak fury stoją , a nas nie ma (micha grana na górze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 http://otomoto.pl/audi-s6-4-2-v8-296-km-7-osobowy-C22748390.html W Radumiu wszystko jest możliwe akurat to auto może być 7 osobowe. W A6 była opcja z kotwami w bagażniku i dostawką 2 mniejszych foteli dla dzieci.. co czyniło go autem 7 osobowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 szukam jakiegos mechanika do wymiany górnych wahaczy najlepiej w warszawie, czy 170zł za wymiane jednej strony górnych wahaczy to dużo ? godzina roboty dla nie wprawionego z piwkiem w ręku, jak na tyle cenisz "farszafskich fahhmanoofff" to im płać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 szukam jakiegos mechanika do wymiany górnych wahaczy najlepiej w warszawie, czy 170zł za wymiane jednej strony górnych wahaczy to dużo ? godzina roboty dla nie wprawionego z piwkiem w ręku, jak na tyle cenisz "farszafskich fahhmanoofff" to im płać no chyba ze śrubka zapieczona :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 szukam jakiegos mechanika do wymiany górnych wahaczy najlepiej w warszawie, czy 170zł za wymiane jednej strony górnych wahaczy to dużo ? godzina roboty dla nie wprawionego z piwkiem w ręku, jak na tyle cenisz "farszafskich fahhmanoofff" to im płać Jak przyjedziesz i wymienisz w godzine górne wahacze to stawiam litrowego JD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 szukam jakiegos mechanika do wymiany górnych wahaczy najlepiej w warszawie, czy 170zł za wymiane jednej strony górnych wahaczy to dużo ? godzina roboty dla nie wprawionego z piwkiem w ręku, jak na tyle cenisz "farszafskich fahhmanoofff" to im płać no chyba ze śrubka zapieczona :naughty: :naughty: wtedy do browaru jeszcze palnik gazowy w ręku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 szukam jakiegos mechanika do wymiany górnych wahaczy najlepiej w warszawie, czy 170zł za wymiane jednej strony górnych wahaczy to dużo ? godzina roboty dla nie wprawionego z piwkiem w ręku, jak na tyle cenisz "farszafskich fahhmanoofff" to im płać Jak przyjedziesz i wymienisz w godzine górne wahacze to stawiam litrowego JD dokładam druga butle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Też stawiam butlę jak mi ktoś nieszczelność znajdzie, bo mi gdzieś dwie dziesiątki doładowania spie..rdoliły i zrobiła się seria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Też stawiam butlę jak mi ktoś nieszczelność znajdzie, bo mi gdzieś dwie dziesiątki doładowania spie..rdoliły i zrobiła się seria I ja postawię jedną jak ktoś mi znajdzie problem dlaczego 0,4 bara gdzieś mi sp***dala z gajgera i auto muli jak ADR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Też stawiam butlę jak mi ktoś nieszczelność znajdzie, bo mi gdzieś dwie dziesiątki doładowania spie..rdoliły i zrobiła się seria I ja postawię jedną jak ktoś mi znajdzie problem dlaczego 0,4 bara gdzieś mi sp***dala z gajgera i auto muli jak ADR uuu 0.4 to c**jnia na maksa, masz dziurę wielkości magicznego oka po kolejarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi