troudyl Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 jeszcze 4 dni....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 jeszcze 4 dni....... Do apokalipsy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRoger Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 http://www.sadistic.pl/piate-urodziny-play-vt108389.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Moskal auto przyszykowane do podróży ? Chłopaki o której wyjeżdżacie z W-ki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Moskal auto przyszykowane do podróży ? Taaa , oczywiście Auto stoi rozbebeszone pod blokiem bez ECU i z kablami na wierzchu a ECU zostało w piątek cofnięte z poczty w Sochaczewie z powrotem do Nosba "gdzieś w Świętokrzyskie" Co do godziny wyjazdu to nie wiem , mam rano odebrać kołka i ragge z Wilanowskiej i lecimy na BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Moskal auto przyszykowane do podróży ? Taaa , oczywiście Auto stoi rozbebeszone pod blokiem bez ECU i z kablami na wierzchu a ECU zostało w piątek cofnięte z poczty w Sochaczewie z powrotem do Nosba "gdzieś w Świętokrzyskie" i co polo jedziesz czy asterą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 i co polo jedziesz czy asterą ? mam nadzieje , ze esą Polówki mi Pauka juz nie da bo ostatnio jak brałem polo to zostawiłem jej kune bez sprzegła i sie lekko wkórwiła na mnie , musiała auto zostawić u ciotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Wypisz, wymaluj SebMis Tak na mordzie przytył? myślałem że jak wypcham policzki żelkami to mnie nikt nie pozna, f*ck jestem spalony, teraz poproszę Was o zrzutkę na wachę do BiTa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vdm Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Witam, Mam prośbę, czy zna ktoś z was to auto? ewentualnie, czy może ktoś sprawdzić co ona jest warta, bo wczoraj przejechałem pół Polski oglądać B6 1,8T i opowiastki sprzedającego odbiegały od stanu faktycznego jaki zastałem na miejscu http://otomoto.pl/audi-a4-s-line-1-9-tdi-C23344083.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 hejka będzie dziś ktoś na zlociku czy będa 3 furki jak ostatnio kiedy byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ja będę. Norbi też coś się odgrażał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ja będę. Norbi też coś się odgrażał. w takim razie będę bankowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Odgrażał się, ale da ciała, bo dziecka nie ma z kim zostawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunny54 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 aaaaale jaki problem, niech się dziecki do kółek przyzwyczaja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwojtekc2 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 panowie to gdzie wreszcie sa te zloty w wawie na torwarze czy gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 1 post obczaj - Arkadia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Odgrażał się, ale da ciała, bo dziecka nie ma z kim zostawić :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Odgrażał się, ale da ciała, bo dziecka nie ma z kim zostawić Dziecka? Przeciez to 14 letnia panna. Boisz sie ja sama w domu zostawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi