PIXI Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 gdzie dziś spot? Kolego na każdej stronie podwieszony jest pierwszy post , tam znajdziesz odpowiedź :decayed: Siema śmietanka Czy dziś ktoś się wybiera na spota ? Pucować się
Buba Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 ---------- Post dopisany at 15:22 ---------- Poprzedni post napisany at 15:21 ---------- Ludzie to mają ciężką robotę: Tocando mil pechos
tomi790 Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 gdzie dziś spot? Kolego na każdej stronie podwieszony jest pierwszy post , tam znajdziesz odpowiedź :decayed: Siema śmietanka Czy dziś ktoś się wybiera na spota ? Pucować się będę ale to już chyba ustaliliśmy
Norbi Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 gdzie dziś spot? Kolego na każdej stronie podwieszony jest pierwszy post , tam znajdziesz odpowiedź :decayed: Siema śmietanka Czy dziś ktoś się wybiera na spota ? Pucować się Jasne karwa:decayed:
nedwed Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 czyli mam rozumiec ze dzisiaj nie ma zadnego zlotu na promenadzie ?
PIXI Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 czyli mam rozumiec ze dzisiaj nie ma zadnego zlotu na promenadzie ? Nie sugeruj się brakiem odpowiedzi , nie wiadomo ile osób przyjedzie - ale zawsze co wtorki (chyba że są Święta) są spoty . ---------- Post dopisany at 17:52 ---------- Poprzedni post napisany at 17:50 ---------- gdzie dziś spot? Kolego na każdej stronie podwieszony jest pierwszy post , tam znajdziesz odpowiedź :decayed: Siema śmietanka Czy dziś ktoś się wybiera na spota ? Pucować się Jasne karwa:decayed: Norbi , Ty to akurat nie musisz się meldować - zawsze jesteś na każdym spocie
Norbi Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 czyli mam rozumiec ze dzisiaj nie ma zadnego zlotu na promenadzie ? Nie sugeruj się brakiem odpowiedzi , nie wiadomo ile osób przyjedzie - ale zawsze co wtorki (chyba że są Święta) są spoty . ---------- Post dopisany at 17:52 ---------- Poprzedni post napisany at 17:50 ---------- gdzie dziś spot? Kolego na każdej stronie podwieszony jest pierwszy post , tam znajdziesz odpowiedź :decayed: Siema śmietanka Czy dziś ktoś się wybiera na spota ? Pucować się Jasne karwa:decayed: Norbi , Ty to akurat nie musisz się meldować - zawsze jesteś na każdym spocie Noo racja:decayed:
PIXI Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Ale dziś spot ... nie pamiętam kiedy taki był (sama śmietanka towarzyska była i nikt nie pytał o VAG-a )
Aydaho Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Lucas do czorta zmień kuźwa na Arkadie bo nas L4 wykończą ... pozatym jak musze Pixiego wkońcu dorwać bo ma coś dla mnie - co nie Adaś ?
poziek Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Kapcie przenosicie się do Arkadii ?
troudyl Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Kapcie przenosicie się do Arkadii ? Poziek się pyta by zmienić we wtorek trase powrotna do domu
hornet Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 norbi pijesz dzisiaj? co za pytanie.... pierwszy dzień na forum jesteś ? Weekend długi a ten takie pytania i to jeszcze komu ...... chlorowi
Buba Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 w sumie faktycznie głupie pytanie ---------- Post dopisany at 16:05 ---------- Poprzedni post napisany at 15:59 ---------- chciałem go wyciągnąć na jakieś nocne wojaże ale nie wiem czy mu się ręce trzęsą czy nie:decayed:
PIXI Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Lucas do czorta zmień kuźwa na Arkadie bo nas L4 wykończą ... pozatym jak musze Pixiego wkońcu dorwać bo ma coś dla mnie - co nie Adaś ? Adaś , dzwoniłem dziś do Lukiego zmieni na arkadię lada dzień ... tak zgadza się już wożę to z 3/4 tygodnie dla Ciebie (dobrze że mam avanta ). ---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 16:27 ---------- Kapcie przenosicie się do Arkadii ? Poziu to może na rozpoczęcie sezonu przyjedziesz na spota .... byś się czasami pokazał
troudyl Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Lucas do czorta zmień kuźwa na Arkadie bo nas L4 wykończą ... pozatym jak musze Pixiego wkońcu dorwać bo ma coś dla mnie - co nie Adaś ? Adaś , dzwoniłem dziś do Lukiego zmieni na promkę lada dzień ... tak zgadza się już wożę to z 3/4 tygodnie dla Ciebie (dobrze że mam avanta ). ---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 16:27 ---------- Kapcie przenosicie się do Arkadii ? Poziu to może na rozpoczęcie sezonu przyjedziesz na spota .... byś się czasami pokazał Pixi chyba chciałes powiedzieć żeby zamienił na arkadie nie na promkę
Rekomendowane odpowiedzi